Juventus, moja pasja, nasza pasja...-kompilacja

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
gradi69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 06:51

@railis: nie musi być koniecznie hollywoodzka produkcja (choć i to nie zaszkodzi), ale napisy rodem z painta to lekka przesada. a jakaś myśl przewodnia czy coś w tym rodzaju musi być, żeby film nie wyglądał na chaotyczny i robiony bez ładu i składu. a teksty że nie można krytykować bo samemu nie zrobiło się niczego lepszego są na poziomie piaskownicy (w takim razie nigdy nie możesz powiedzieć że piosenka czy film są do dupy bo założe się że niczego lepszego nie zrobiłeś)

tylko głupota ludzka nie zna granic (co widać na tym forum)
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 11:54

gradi69 pisze:@railis: nie musi być koniecznie hollywoodzka produkcja (choć i to nie zaszkodzi), ale napisy rodem z painta to lekka przesada. a jakaś myśl przewodnia czy coś w tym rodzaju musi być, żeby film nie wyglądał na chaotyczny i robiony bez ładu i składu. a teksty że nie można krytykować bo samemu nie zrobiło się niczego lepszego są na poziomie piaskownicy (w takim razie nigdy nie możesz powiedzieć że piosenka czy film są do ### bo założe się że niczego lepszego nie zrobiłeś)
A co do filmu to przynajmniej próbuję, no i sądząc po komentarzach to nie było źle(temat obok). A może ty coś pokażesz, ciekawszego. Przecież każdy poczatkujący zaczynał od napisów "z painta jak to nazwałeś", a później rósł z niego wspaniały kompilator. Rozumiem, że ci się to nie podobało, ale żeby tak krytykować, a co do myśli przewodniej to nie mów, zę w owym filmie jej nie zauważyłeś. Trzeba spojżeć na autora przez pryzmat pracy jaką ten włożył. Bo nawet jak stworzy coś niezbyt dobrego (nie mówię o tym filmiku) to jednak się nad tym sporo napracował (są wyjątki). I nalezy również to wziąć pod uwagę, a nie jechać ostro na pierwszą pracę i to jeszcze dość dobrą. Jeżeli myślisz inaczej to rób jak chcesz, widocznie mamy inne poglądy. Nie musimy mieć takich samych, no ale trzeba się zastanowić nad tym czego sie nie dostrzega czyli pracy. POZDRAWIAM

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 17:51

Lord_Juve robota jest poprostu fantastyczna. Kompilacja jest oryginalna, z wielką przyjemnością się ją ogląda, jest zrobiona z wielką pasją. Myśle ze każdy prawdziwy fan Juve oglądając tą prace czuje mały dreszcz.

Ja super znawcą kompilacji nie jestem ale uważam ze jest ona bardzo dobrze zrobiona, muzyka naprawde dobrze dobrana, fragmenty również są idealne. Jedyne co tam troche mógłbym porawić to grafika - czyli tło za napisami ale to mały szczegół.

Wielkie :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

FORZA JUVENTUS

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
fanjuvekubat

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 19:09

Kompilacja w porządku, przyjemnie sie oglądało, nie mam zastrzeżeń do tych napisów, bo poco i lepsze lub gorze, napisy jak napisy aby dało je sie odczytać :-D
Co do treści kompilacji to była treściwa.
Może troche za krótka :P
OCENA:6,5/10[/b]

Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 14:25

Kompilacja jak na 1 raz bardzo dobra, zycze powodzenia w tworzeniu nastepnych. ;)

(Zastanowilem sie - Jestem fanem Juventusu, od dziecka nim bylem).

Pozdrawiam!

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 15:07

Jak na debiutancki filmik to kompilacja jest całkiem dobra :bravo: . Premiera filmu jak najbardziej na czasie, tuż przed meczem z Arsenalem. Pochwały należa się za co to, że jest to praca oryginalna i inna niż wszystkie.

Zacznę od plusów. Pierwszym z nich jest to, że jest to filmik z jakimś przekazem, chodzi mi głównie o to zapytanie: czy jesteś prawdziwym fanem Juventusu? Druga sprawa to materiały z historii Juve czy z radości po zdobytych trofeach. Bardzo bym prosił o nazwę bądź linka do filmu, z którego wyciąłeś te filmiki.

No, ale teraz czas na minusy. Widać mimo wszystko, że to twoja pierwsza praca, troszkę amatorska. Niektóre napisy i przejścia nie podobają mi się. Napisy końcowe również mogłyby być lepsze, razi w oczy ten błąd: zkompilował :roll: . Filmik poza tym mógłby być nieco dłuższy i bardziej dynamiczny. Mi osobiście nie podoba się muzyka, sprawia ona, że film jest nieco senny. Niewątpliwie pomysł niezły, ale można go było troszkę lepiej wykonać :wink: .

Już dość narzekania, bo jak na pierwszy filmik jest bardzo dobrze. Moja ocena to 4+/6. Mam nadzieje, że jeszcze pobawisz się w te klocki i będziemy mieli okazje zobaczyć coś fajnego od Ciebie :P .
railis pisze:Co ty chcesz Hollywoodzkiej produkcji? Arrhh może sam zrób coś lepszego a potem pisz wypociny i to jeszcze nieuzasadnione.
gradi69 pisze:a teksty że nie można krytykować bo samemu nie zrobiło się niczego lepszego są na poziomie piaskownicy
Gradi69 tutaj ma rację. Nie trzeba być fachowcem w jakiejś dziedzinie, żeby móc wyrazić swoją opinie (pozytywną czy negatywną), skrytykować jakąś prace, czy poprostu napisać, że coś mi przypadło do gustu, a coś nie! :wink:

Lato1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 15:30

Nie wiem jak wam ale mi się to bardzo podoba!!! :bravo: :bravo: :bravo: Sam chciałbym takie coś zrobić...Co jest potrzebne do zrobienia takiej kompilacji??Domyślam się że czas- to akurat mam, ale pewnie jeszcze jakieś programy...Możecie podać ich nazwy??I co jeszcze??Chęci mam pomóżcie

Obrazek
ODPOWIEDZ