Del Piero czy Ibrahimovic !?
- JuveWinLm7
- Juventino
Jasne że Alex!!! carto!!!
Zlatan jest ostatnio mało skuteczny a Del Piero to jest po prosu piłkarz doskonały, był moim idolem odkąd sięgam pamięcią. A Zlatan - na niego przyjdzie czas...
Zlatan jest ostatnio mało skuteczny a Del Piero to jest po prosu piłkarz doskonały, był moim idolem odkąd sięgam pamięcią. A Zlatan - na niego przyjdzie czas...
chwilowo syg w zawieszeniu 

- Grzechu
- Juventino
Gdyby Zlatan był bardziej skuteczny, bardzej angażował się w gre zespolowa, nie grał tak indywidualnie jak teraz to może i bym był skłonny postawić na niego. Jednak prawdziwą, niepowtarzalną, niezastąpioną i jedyną wizytówką Juve zawsze pozostanie dla mnie Alex!!!!!!!!!! Jest świetny technicznie, dysponuje precyzyjnym strzalem i podaniem i nigdy nie zdradził barw klubowych. Jedyne co mozna mu zarzucić to brak odpowiedniej szybkości i ustabilizowanej kondycji(no ale cóż, latka lecą i nic nie poradzimy)

- juveman7
- Juventino
hmm
Alex posiada takie atuty jakich nie posiada Ibra, a Ibra takich jak Alex. Oczywiście w obecnej formie bardziej postawiłbym na ALexa, ale każdy wie że Ibra to wspaniały napastnik. To naprawdę prawdziwy dylemat.
Alex posiada takie atuty jakich nie posiada Ibra, a Ibra takich jak Alex. Oczywiście w obecnej formie bardziej postawiłbym na ALexa, ale każdy wie że Ibra to wspaniały napastnik. To naprawdę prawdziwy dylemat.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- juverm
- Juventino
W obecnej formie obu zawodników na miejscu Capello zdecydowałbym się stawiać na Alex'a chociaż Ibra też powinien grać, może w końcu się przełamie 
Jeśli DonFabio zdecyduje się wystawić tego lub tego to się nie obrażę...
ale mi i tak odpowiada Alex jako JOKER :!:
Pozdro

Jeśli DonFabio zdecyduje się wystawić tego lub tego to się nie obrażę...
ale mi i tak odpowiada Alex jako JOKER :!:
Pozdro

- naros
- Juventino
Jeszcze do niedawna uważałem że to Zlatan jest lepszy od Alexa ale po ostatnich meczach zwłaszcza po meczu z Arsenalem stwierdziłem że to Del Piero jest lepszy od Zlatana.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Aniolek
- Juventino
- grajek
- Juventino
alex zawsze byl swietnym pilkarzem ... szkoda ze dopadla go kontuzja po ktorej dlllluuuuugi czas nie gral wczesniej przeciez zachwycal na s zagraniami bramkami z dysansu po rzutzach owlnych lub tez przy karnych (po kontuzji strzelil ich ok 10).. po kontuzji widac ze alex bardzo sie stara wklada calego swojego ducha nie daje za wygrana mielismy tego przyklad w meczu z roma gdzie przy stanie 3 0 dla romy alex strzelil 2 bramki.....i wlasnie za walke powinien miec miejsce w skladzie lub tez byc wpuszczany na drugo polowe