Joga Bonito!
- Railis
- Qualità Juventino
Akcja może i dobra, ale dać Cantonie w telewizji mówić "Graj Pięknie" to tak jakby dać Hitlerowi powiedzieć w telewizji "Nie Zabijaj", albo "Żydzi to nasi przyjaciele". Nie lubie tego człowieka (możecie mnie bluzgać), bo jest taki jakiś odpychający. Reklama TAK, Prowadzący NIE.
- kru5h
- Juventino
railis pisze:Nie lubie tego człowieka (możecie mnie bluzgać), bo jest taki jakiś odpychający. Reklama TAK, Prowadzący NIE
każdy ma swoje zdanie, ale ja tam lubie tego człowieka, pamiętam go jeszcze z czasów końca jego kariery w MU gdzie grał świetnie, on jest nawet całkiem zabawny, zwłaszcza kiedy gada po angielsku z tym swoim francuskim akcentemDP pisze:Cantona powinien świecić przykłade w latach w których grał nie tylko wspaniałymi akcjami, podaniamy, bramkami ale i zachowaniem jeśli teraz ma promować tą akcję

ale im chodzi głównie o piękne akcje, gdzie góre bierze technika a nie siła, przykład Ronaldinho i reszty Canarinhos, jak i Zlatana i innych, świetnie grających technicznie graczy...
Cantonie zostało to chyba z futsal'u
- P!otr
- Juventino
No spoko ta kampania, nawet całkiem wporzo nową kolekcje zrobili:) Widać ludzie od ich marketingu troszke sie napracowali. Nike zawsze słyną z niecodziennych reklam i kampani. A teraz z innej beczki. Ostatnio widziałem jeden z tych filmików a dokładnie C.Ronaldo vs. Zlatan i tam leci taka piosenka w tle. Jak by ktoś znał tytuł niech zapoda
btw: ten filmik warty obejrzenia z resztą jak pozostałem

btw: ten filmik warty obejrzenia z resztą jak pozostałem