Serie A: (32) Treviso 0-0 JUVENTUS
- Mrówa
- Juventino
Nie będe pisał ,że wygramy bo nie chce zapeszać
Chciałbym ,żeby Capello wydtawił rezerwowy skład.Podstawoi zawodnicy niech odpoczywają przed meczem z Arsenalem.
Pierwszy mecz wygraliśmy 3-1 po bramkach Mutu,Trezeguet i Del Piero.
Już wiemy ,ze powtórki z rozrywki nie bedzie.Mam nadzieję ,że obejrze ładną grę zmienników i będe miał dobry humor przed rewanżem w LM.
Milan gra chyba na wyjeździe z Lecce ,więc raczej nie liczmy na stratę punktów rossonerich.Musimy liczyc tylko na siebie.FORZA JUVE.
Byłbym zadowolony jakby zagrał taki skład:
Buffon
Birindelli-Thuram-Kovac-Pessotto
Camoranesi-Vieira-Blasi-Olivera
Mutu-Zalayeta.
Zaraz pewnie ktoś mnie za to zbluzga,ale mnie to nierusza.

Chciałbym ,żeby Capello wydtawił rezerwowy skład.Podstawoi zawodnicy niech odpoczywają przed meczem z Arsenalem.
Pierwszy mecz wygraliśmy 3-1 po bramkach Mutu,Trezeguet i Del Piero.
Już wiemy ,ze powtórki z rozrywki nie bedzie.Mam nadzieję ,że obejrze ładną grę zmienników i będe miał dobry humor przed rewanżem w LM.
Milan gra chyba na wyjeździe z Lecce ,więc raczej nie liczmy na stratę punktów rossonerich.Musimy liczyc tylko na siebie.FORZA JUVE.
Byłbym zadowolony jakby zagrał taki skład:
Buffon
Birindelli-Thuram-Kovac-Pessotto
Camoranesi-Vieira-Blasi-Olivera
Mutu-Zalayeta.
Zaraz pewnie ktoś mnie za to zbluzga,ale mnie to nierusza.

- Don Mateo
- Juventino
Moim zdaniem Capello nie powinien wystawiać aż tak mocno rezerwowego składu. Owszem, powinien dać odpocząć najważniejszym ogniwom przed środowym rewanżowym meczem z Arsenalem, ale bez przesady. Do końca sezonu pozostało 7 kolejek. Najgroźniejszy rywal - Milan ma 8 pkt straty. W razie remisu, bodź nie daj Boże porażki drużyna Ancelottiego odrabia w zależności 1, bądź 3 pkt. Świeżo w pamięci mam poprzedni sezon Milanu. On podobnie jak My teraz starał się trzymać dwie sroki za ogon (LM i SA). Jak na tym wyszedł - pamiętamy.
Nie chcę ażeby mnie źle zrozumiano. Tak samo jak Wy pragnę awansu Juve do 1/2 i kolejnego Scudetta. Tylko pomny poprzedniego sezonu chciałbym przestrzec poniektórych, którzy oczyma wyobraźni widzą skalp w postaci Scudetta w gablocie z trofeami. Ale aby tak się stało nie można odpuścić żadnego ze zbliżających się meczy.
Nie chcę ażeby mnie źle zrozumiano. Tak samo jak Wy pragnę awansu Juve do 1/2 i kolejnego Scudetta. Tylko pomny poprzedniego sezonu chciałbym przestrzec poniektórych, którzy oczyma wyobraźni widzą skalp w postaci Scudetta w gablocie z trofeami. Ale aby tak się stało nie można odpuścić żadnego ze zbliżających się meczy.
- Robert 10
- Juventino
Zbliża sie mecz z Treviso które zajmuje co jak co ostatnie miejsce 8) i na pewno nie sprzeda łatwo skóry.
Mecz bedzie trudny i wyczerpujący. Oby po strzeleniu pierwszej bramki w meczu przez Juve ( jeśli ją oczywiście pierwsi strzelą
) nie zaprzestali ataków na bramkę przeciwnika :naughty: i tak jak w meczu z Romą obrona nie musiałaby rozgrywać piłki miedzy sobą. Capello powinien dać odpocząć paru graczą , ale bez przesady. Jedno jest pewne jeśli nie daj Boże zremisujemy lub przegramy nadal bedziemy na 1 miejscu w tabeli SA.
Powinniśmy wygrać to mój typ.

- DamKam
- Juventino
Nalezy ten mecz wygrac, choc nikt nie mowi, ze bedzie latwo :!: Jestem bardzo ciekawy jaki sklad desygnuje na to spotkanie Capello i czy da odpoczac kilku podstawowym graczom przed LM
Najidealniej byloby wystawic rezerwe ale mimo wszystko wygrac 8) Mecz bedzie retransmitowany na Polsat Sport... chyba 
EDIT:
Na zywo w Polsacie Sport Extra: http://www.polsatsport.tv/program.php?i ... ogram_id=2

EDIT:
Na zywo w Polsacie Sport Extra: http://www.polsatsport.tv/program.php?i ... ogram_id=2
- diego1989
- Juventino
mecz ze słabym rywalem trzeba wygrać. Powinnismy zagrać w nieco rezerwowym składzie, ale tylko nieco, bo na strate punktów pozwolić sobie nie możemy.
Proponowałbym skład:
Abbiati - Balzaretti, Kovac, Thuram, Chiellini - Camoranesi, Vieira, Blasi, Pesotto - Mutu, Zlatan
Proponowałbym skład:
Abbiati - Balzaretti, Kovac, Thuram, Chiellini - Camoranesi, Vieira, Blasi, Pesotto - Mutu, Zlatan
- Vincitore
- Juventino
Pojedynek "Dawida , z Goliatem" , czyli Pierwszej z Ostatnią druzyną w tabeli Serie A. Treviso raczej zawita ponowie w progi Serie B , ale w tym klubie napewno nie brakuje , ma on zaledwie 13 lat a już są w Serie A. Juventus , Juventus który nie może się przełamac ,ostatnio żadko prezentują dobry futbol , napewno bedzie zmęczony po koszmarnej potyczce w środku tygodnia z Arsenalem. Zagramy bez Nedveda , pewnie zagra Giannichedda , można by powiedzieć że piłkarze Treviso są przysłowiowymi "Ogrókami" , ale ja nie lekceważe żadnego z rywali , w pierwszej runddzie po 25 minutach przegrywaliśmy po golu Paravicciniego , który jest chyba najlepszym zawodnikiem tego zespołu , do tego dochodzą Reginaldo i Filipini. Napewno nie zagramy optymalną jedenastką , Don Fabio da odpocząć tym najlepszym przed środowym pojedynkiem z Kanonierami.Mecz w Polsacie Sport Extra , a jednak , akurat go posiadam , ale gdyby był zakodowany tak jak ostatnio to napewno obejrzę "Niby Live"
, za tydzień gramy z Cagliari i mecz również będzie w PS albo PSE
FORZA JUVE

FORZA JUVE
- Tombalu
- Juventino
W tym meczu powini zagrac w zestawieniu rezerwowym i z naszymi kartkowiczami z LM
No ale Capello ustawił ich troszki inaczej - no ale OKi

No ale Capello ustawił ich troszki inaczej - no ale OKi

- juventussek
- Juventino
pffff głupi remis a miało być tak fajnie teraz to sie obawiam czy wygramy te scudetto.Jak mamy tak grać z arsenalem to jeszcze mozemy u siebie przegerać 2-0.Tyle akcji było zmarnowanych , albo niedokładne podanie albo jakies nieporozumienie 

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mecz oglądałem. Strasznie rzucał się w oczy brak skuteczności, zwłaszcza w pierwszych 45 minutach. W drugiej połowie mecz się wyrównał i lider grał z outsiderem jak równy z równym. Mecz samych niewykorzystanych sytuacji - naprawdę nie ma co komentować tego meczu, należy o nim jak najszybciej zapomnieć...
- Mrówa
- Juventino
No to super.Mieliśmy zagrać rezerwowym składem i wygrać.Niestety Capello miał inny plan.Zagraliśmy praktycznie takim składem jak zawsze.I niestety zremisowaliśmy.Pewnie znajdą się osoby ,które będą pisać ,że jak Milan przegrał to fajnie ,że powiększyliśmy przewagę do 9 ptk.Ale ten powinniśmy spokojnie wygrać.W pierwszej połowie można było strzelić 2-3 bramki i kontrolować grę.Niestety zagraliśmy bardzo nieskutecznie.Druga połowa był bardziej wyrównana.Gratulacje dla Treviso.Remis w takim spotkaniu to dla nich wielki sukces.
Ciekawie prezentowali się nasi obrońcy.Wszyscy zgosnie dostali żółte kartki.
Bardzo rozczarował mnie Ibra.Pierwsze minuty zagrał naprawde dobrze.Ale im wiecej czasu przebywał na boisku tym jego gra wyglądała coraz żałośniej.Nie wiem czy w takiej formie jego obecność na boisku jest wzmocnieniem czy osłabieniem Juventusu. 
Ciekawie prezentowali się nasi obrońcy.Wszyscy zgosnie dostali żółte kartki.

- nookie
- Juventino
Tak samo jak o LM :roll:Damianinho pisze:naprawdę nie ma co komentować tego meczu, należy o nim jak najszybciej zapomnieć...
Nie mam pojęcia dlaczego oni grali tylko przez 25 minut...bo potem to juz brak słów....Damianinho ma racje nie ma co komentować bo i nie ma czego...ja mam tylko nadzieję, że dowieziemy Scudetto do końca...tylko o to prosze..a w jakim stosunku odpadniemy z Arsenalem to juz mnie nie bardzo obchodzi...bo to że odpadniemy jest juz prawie pewnie...gracze chyba nie mają siły skoro na Treviso wystarczyło im pary na 25 minut to na Arsenal wystarczy na 5...a Capello w dodatku zamiast wystawić rezerwowych to wystawił podstawowy skład...nie wiem tylko w jakim celu..rezerwy na pewno nie zagrałyby gorzej...a nawet jeśli, to najgorszym przypadku stosunek miedzy Milanem i JUVE nie zmieniłby się...ech..brak słów... :doh:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- white_wolv
- Juventino
W tym meczu nie zrealizowalismy ani jednego celu.
ODPOCZYNEK?
Nic z tego.Wybieglismy praktycznie najmocniejszym skladem.
Nie dosc ze nasi zawodnicy nie odpoczeli,to jeszcze wobec faktu ze nie potrafilismy szybko strzelic bramki,musieli zachrzaniac przez pelne 90 minut.
ZWYCIESTWO?
Jak to jest ze mimo iz atakujemy caly mecz,zamykajac rywali praktycznie w obrebie ich wlasnego pola karnego,nie potrafimy zdobyc jednej-jedynej bramki?
Trezeguet,Mutu,Camoranesi,Vieira- przeciez to europejska czolowka a nie jacys kopacze z Serie C ! :evil:
Ibrahimovic - brak mi slow..ogladalem mecz od 56min i to co wyprawial Ibra nie miescilo sie w glowie..
Taktyka ? Buhahahh...nawet Cracovia Krakow potrafilaby rozgryzc nasza gre w ofensywie. 0 kombinowania,zero gry z klepki..90 minut wrzutek z kazdej pozycji.Wrzutka z boku,wrzutka ze srodka,wrzutka spod lini koncowej..nie trzeba byc wielkim taktykiem by niwelowac tego typu ataki.
Bardzo liczylem na zwyciestwo.Ciagle marze o udziale w wielkiej fecie z okazji 29Scudetto..gdybysmy wczoraj wygrali to wobec porazki Milanu byloby to bardzo realne..Teraz wypada liczyc ze wygramy kolejne dwa spotkanie a Milanowi przydarzy sie choc jedna wpadka.
Zaluje ze widzialem ten mecz.Teraz zamiast czekac z nadzieja na rewanzowy mecz z Londynczykami czekam na to spotkanie jak na egzekucje..cala nadzieja w DP i Nedvedzie..
Jesli tak dalej pojdzie to na wyjazd biore biala chusteczke..
ODPOCZYNEK?
Nic z tego.Wybieglismy praktycznie najmocniejszym skladem.
Nie dosc ze nasi zawodnicy nie odpoczeli,to jeszcze wobec faktu ze nie potrafilismy szybko strzelic bramki,musieli zachrzaniac przez pelne 90 minut.
ZWYCIESTWO?
Jak to jest ze mimo iz atakujemy caly mecz,zamykajac rywali praktycznie w obrebie ich wlasnego pola karnego,nie potrafimy zdobyc jednej-jedynej bramki?
Trezeguet,Mutu,Camoranesi,Vieira- przeciez to europejska czolowka a nie jacys kopacze z Serie C ! :evil:
Ibrahimovic - brak mi slow..ogladalem mecz od 56min i to co wyprawial Ibra nie miescilo sie w glowie..
Taktyka ? Buhahahh...nawet Cracovia Krakow potrafilaby rozgryzc nasza gre w ofensywie. 0 kombinowania,zero gry z klepki..90 minut wrzutek z kazdej pozycji.Wrzutka z boku,wrzutka ze srodka,wrzutka spod lini koncowej..nie trzeba byc wielkim taktykiem by niwelowac tego typu ataki.
Bardzo liczylem na zwyciestwo.Ciagle marze o udziale w wielkiej fecie z okazji 29Scudetto..gdybysmy wczoraj wygrali to wobec porazki Milanu byloby to bardzo realne..Teraz wypada liczyc ze wygramy kolejne dwa spotkanie a Milanowi przydarzy sie choc jedna wpadka.
Zaluje ze widzialem ten mecz.Teraz zamiast czekac z nadzieja na rewanzowy mecz z Londynczykami czekam na to spotkanie jak na egzekucje..cala nadzieja w DP i Nedvedzie..
Jesli tak dalej pojdzie to na wyjazd biore biala chusteczke..