Linki "kompilacje sportowe"
- Pirlo
- Juventino
Taka kompilacja jest na stroce od Liverpoolu http://www.fcliverpool.pl/ wiem bo ogladałem ją u kumpla który kibicuje Liverpoolowi...poszukaj tam :Dpozdroadi130 pisze:ja mam pytanie czy ktoś mógłby zamieścić tutaj jakąś kompilacje o Dudku jeśli takowa istnieje.....albo chociaż same jego interwencje z finału LM.
- pan Zambrotta
- Juventino
W moim pierwszym poście masz kompilację o Maćku Żurawkim. Wystarczy tylko być cierpliwym i patrzeć co jakiś czas na pierwszą stronę tematu, gdzie jest mój post. :roll: Mam 120 GB dysku (z czego 80% zapełnione) i już nie pamiętam co gdzie mam. Jeśli znajdę jakiś klip video godny wrzucenia na forum, umieszczę go, ale w moim pierwszym poście.Mateusszek pisze:Zna ktoś z was linka, stronka skąd moge ściągnąć gole Żurawskiego z Wisły i reprezentacji Polski? Z góry thx
(proszę o usunięcie tego postu za 24 h.

- M.
- Juventino
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czy on twoim zdaniem jest słabym graczem?? Bo mi się wydaje, że Cisse jest w tej cwili najlepszym napastnikiem Liverpoolu i ani Morientes ani Crouch się do niego nie umywają. Cisse jest obdarzony mocnym strzałem i świetną szybkością, co jest naprawde ważne u napastnika. Więc nie wiem do czego można się przyczepić u takiego gracza jak Cisse. :roll:Diego pisze:A kompilacja o Cisse bardzo dobra, gdybym nie znam tego piłkarza, a obejrzałbym ten klip, pomyślałbym, że jest dobrym graczem
- rafal005
- Juventino
Kompilacja:
Buffon vs Cassilas
Rozmiar: 22,7 MB
Czas trwania: 4:10 min
Kodek: RMVB (wymagany Real Player)
Buffon vs Cassilas
Rozmiar: 22,7 MB
Czas trwania: 4:10 min
Kodek: RMVB (wymagany Real Player)
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Popieram cie Damianinho 15, pamietam ze jeszcze przed kontuzja strzelil dla Liverpoolu duzo waznych bramek, nie rozumiem jak Benitez moze stawiac go na ławca, to by bylo na tyle bo to nie jest dział od tego wiec sie rozpisywac nie bede.
Dzieki chłopaki kompilacje sa swietne, az nie nadążam sciagać.
oby tak dalej :-D
Miło jest popatrzeć na najlepsze akcje, bramki, wyczyny, piłkarzy wtedy sie dostrzega ich geniusz.
Diego fajny ten filmik, wiadomo jak NIKE to podrasowali to troche, bo nie sadze zeby za kazdm razem Ronaldinho trafiał w poprzeczke
, ale wiadomo po nim mozna sie spodziewac wszystkiego :-D, wiec nie wiem co tym myślec 
Dzieki chłopaki kompilacje sa swietne, az nie nadążam sciagać.

oby tak dalej :-D
Miło jest popatrzeć na najlepsze akcje, bramki, wyczyny, piłkarzy wtedy sie dostrzega ich geniusz.
Diego fajny ten filmik, wiadomo jak NIKE to podrasowali to troche, bo nie sadze zeby za kazdm razem Ronaldinho trafiał w poprzeczke

- Mateo
- Juventino
Mam dla was nielada gradke
. Oto kompilacja o Valencji - The Pirates of Mediterranean by GhoeberX. Jest to jedna z najlepszych kompilacji jakie widziałem (o ile nie najlepszy), sam autor jest dla mnie wzorem. Filmik jest poprostu wyśmienity, ma niesamowity nastrój. Filmik opowiada o ostatnich wspaniałych latach w wykonaniu Valencji, są w nim zaczerpnięte ujęcia z Piratów z Karaibów. Muzyka też z tego filmu. To właśnie ona mi się tak spodobała i czegoś takiego szukałem zakładając temat o Muzyce do kompilacji. Zresztą co będe się rozpisywał ściągajcie 8) .
Download Rapidshare
Download Yourfilehost
Moja ocena to 6+/6
.
Download Rapidshare
Download Yourfilehost
Moja ocena to 6+/6

- Vincitore
- Juventino
Antonio Cazzano - Lizar
Tutaj z koleji kompilacja o Antonio Cassano , którą zrobili kibice ze strony www.asroma.pl, kompilacja byłaby naprawde fajna gdyby nie po każdym przejściu obrazek z tym słnnym dzieciakiem pokazującym środkowy palec i napis "Vaffanculo" :roll:
Tutaj z koleji kompilacja o Antonio Cassano , którą zrobili kibice ze strony www.asroma.pl, kompilacja byłaby naprawde fajna gdyby nie po każdym przejściu obrazek z tym słnnym dzieciakiem pokazującym środkowy palec i napis "Vaffanculo" :roll:
- matej
- Juventino
kompilacja o Valencii którą zapodał Mateusszek wymiata :shock: Zdecydowanie najlepsza kompilacja jaką w życiu widziałem. To już można prawie nazwać filmem krótkometrażowym :shock: Szacuneczek dla autora
i Mateusszka za linka

- Huciak
- Juventino
Mateusszek ma racje..."najlepsza kompilacja jaką widziałem" 
Ja dorzuce także kompilacje które przedtem były dla mnie najlepszymi kompilacjami zanim nie zobaczylem tej o Valencii.
http://rapidshare.de/files/9900664/Rona ... c.wmv.html Kompilacja o Ronim...czy ona nie jest podobna do jakiejś kompilacji o Del Piero
http://rapidshare.de/files/3052072/magi ... m.wmv.html 2 wspaniała kompilacja o Ronim. W tej kompilacja bajeczna jest synchronizacja wideo z audio.
http://rapidshare.de/files/5157979/el_m ... o.avi.html w tej kompilacji polecam dość mocne ustawienie głośności w waszych glośnikach

Ja dorzuce także kompilacje które przedtem były dla mnie najlepszymi kompilacjami zanim nie zobaczylem tej o Valencii.
http://rapidshare.de/files/9900664/Rona ... c.wmv.html Kompilacja o Ronim...czy ona nie jest podobna do jakiejś kompilacji o Del Piero

http://rapidshare.de/files/3052072/magi ... m.wmv.html 2 wspaniała kompilacja o Ronim. W tej kompilacja bajeczna jest synchronizacja wideo z audio.
http://rapidshare.de/files/5157979/el_m ... o.avi.html w tej kompilacji polecam dość mocne ustawienie głośności w waszych glośnikach
Jestem fanem Juve od 1996 roku. Wtedy byłem zafascynowany Ravanellim. A terez jestem zakochany w Juve!
JUVE ALE!!!
JUVE ALE!!!
- gregor_g4
- Juventino
- jarek170989
- Juventino
http://www.footballclips.net/node/1474 Jedna z najlepszym kompilacji jakie w życiu widziałem. Jest ona autorstwa znanego Footyfanatic który stwprzył bardzo wiele wspaniałych kompilacji. Przedstawia najładniejsze i najważniejesze bramki Champions League 2004/05 oraz najważniejsze momenty takie jak pamiętne uderzenie monetą w A.Friska oraz uderzenie w Didę racą podczas meczu półfianowego pomiędzy Milanem i Interem. Naprawde super kompilacja . Mateusszek podawał nie dawno w jakimś temacie wspaniały wstęp z tej kompilacji który wykorzystał Kuba Napierski w swej kompilacji o P.Vieirze. Naprawde wspaniała kompilacja!!
- Mateo
- Juventino
No i macie coś świeżego i fantastycznego ode mnie
. Oto najlepsze kompile jakie widziałem ostatnio:
Joga Bonito by FootyFanatic 06
FootyFanatic, więc można się spodziewać genialnego dzieła. Tak jest i w tym przypadku. Filmik zainspirowany reklamą ''Joga Bonito''. Kompila jest pokazem tricków chyba najlepszych, najbardziej genialnych piłkarzy obecnie na świecie. Możemy w niej oglądać najświeższe zagrania: Ronaldinho, Henry'ego, Ronaldo, Robinho, C.Ronaldo i Zlatana. Oni poprostu play beautiful
.
Download Yourfilehost
David Beckham - Class Apart by Aditya Reds
Świetne dzieło o Beckhamie. Piękne bramki, oczywiście większość z rzutów wolnych. Filmik ukazuje tylko i wyłącznie gre Becks'a za czasów w ManU... trzeba przyznać, że potrafił wtedy w tę piłke kopać
. Wymowny zresztą na końcu jest napis od kibiców MU: ''We miss you...''.
Download Rapidshare
Wayne Rooney by Chazo
Krótki, ale świetny i bardzo dynamiczny filmik o Rooneyu. Przedstawia wiele ładnych zwodów i bramek z występów w MU. Fajne są ujęcia w tym filmiku - jakby ''prosto z murawy''.
Download (zapisz jako)
Steven Gerrard by Chazo
Kolejny świetny filmik tego twórcy. Poraz kolejny mamy do czynienia z ujęciami jakby z boiska, wszystko na bardzo wysokiej jakości. Kompilacja zrobiona niezwykla profesjonalnie. Godna uwagi
.
Download Yourfilehost

Joga Bonito by FootyFanatic 06
FootyFanatic, więc można się spodziewać genialnego dzieła. Tak jest i w tym przypadku. Filmik zainspirowany reklamą ''Joga Bonito''. Kompila jest pokazem tricków chyba najlepszych, najbardziej genialnych piłkarzy obecnie na świecie. Możemy w niej oglądać najświeższe zagrania: Ronaldinho, Henry'ego, Ronaldo, Robinho, C.Ronaldo i Zlatana. Oni poprostu play beautiful
Download Yourfilehost
David Beckham - Class Apart by Aditya Reds
Świetne dzieło o Beckhamie. Piękne bramki, oczywiście większość z rzutów wolnych. Filmik ukazuje tylko i wyłącznie gre Becks'a za czasów w ManU... trzeba przyznać, że potrafił wtedy w tę piłke kopać
Download Rapidshare
Wayne Rooney by Chazo
Krótki, ale świetny i bardzo dynamiczny filmik o Rooneyu. Przedstawia wiele ładnych zwodów i bramek z występów w MU. Fajne są ujęcia w tym filmiku - jakby ''prosto z murawy''.
Download (zapisz jako)
Steven Gerrard by Chazo
Kolejny świetny filmik tego twórcy. Poraz kolejny mamy do czynienia z ujęciami jakby z boiska, wszystko na bardzo wysokiej jakości. Kompilacja zrobiona niezwykla profesjonalnie. Godna uwagi
Download Yourfilehost
- gorczas
- Juventino
Mógłby ktoś umieścić na serwerze któreś z kompilacji z tej listy
LINK
Zdaje mi się, że jest tu wiele ciekawych filmików, tylko nie znalazłem tam nigdzie downloadu :?
Może ktoś ma te kompilacje na kompie
Oczywiście nie chodzi mi tu o kompilacje takiej jak np. "The Pirates of the Mediterranean" albo "Ronaldinho 2006", które już wieolkrotnie przewijały się na tym forum...
PozdrQ
EDIT
Już sam znalazłem
Na tym forum jest naprawdę dużo wspaniałych kompilacji. Nic tylko pobierać

LINK
Zdaje mi się, że jest tu wiele ciekawych filmików, tylko nie znalazłem tam nigdzie downloadu :?
Może ktoś ma te kompilacje na kompie

PozdrQ
EDIT
Już sam znalazłem
Na tym forum jest naprawdę dużo wspaniałych kompilacji. Nic tylko pobierać