Serie A: (32) Treviso 0-0 JUVENTUS
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wszyscy na pewno zdajemy sobie sprawę, że pojedynek ten jest dla nas niczym sparing. Mimo, iż za ten mecz jak za każdy w lidze można zodbyć 3 pkt., to jednak potyczka ta schodzi na daleki plan, ba nawet się o niej nie mówi, co w obecnej sytuacji jest jednak zrozumiałe. Niemniej jednak mecz jest i trzeba to zaznaczyć.
Gramy z ostatnią drużyną Serie A, Treviso, które zgromadziło ledwie 15 pkt. Są już praktycznie w Serie B, ale wciąż można sobie na nich nabić pkt. Tylko dziękować, że przed środowym hitem trafił nam się taki rywal. Mecz jest do odpuszczenia, trzeba sobie to jasno powiedzieć. Zagrałbym całkowicie rzerwowym składem, nawet Buffonowi dałbym odpocząć, ale nie wiem czy to akurat dobry pomysł. Nasz drużyna musi poprostu całowicie odpocząć i poczuć świeżość, której nam coraz bardziej brakuje
Na środę musimy się przygotować jak na wojnę, to mecz o wszystko, być może będziemy musieli grać 120 min.
Wydaje mi się, że nawet w szerokich rezerwach jesteśmy w stanie wygrać to spotkanie. Głupio by było stracić pkt. z tak słabą drużyną...myślę, że rezerwy, które niewątpliwie wystapią, wykarzą się wielką ambicją i wolą walki, która w rezultacie da nam 3 pkt. Mogą być wymęczone, nie ważne w jakim stylu, ale jednak chciałbym byśmy wywieźli komplet.
Na jesieni zwycięstwo 3-1, mimo iż przegrywaliśmy...Trzeba to wygrać jak najmniejszym nakladem sił i przystąpić do wielkiej wojny :!:
Jeśli mialbym sie zabawić w skład jak najbardziej rezerwowy, żeby podstawowi zawodnicy odpoczeli, to zagrałbym tak: Buffon (Abiatti)- Zebina :roll: ,Kovac, Thuram lub Canna, Balzaretti lub Chiellini- Camoranesi, Vieira, Giannichedda, żeby się rozegrał bo raczej w środę wystąpi on a nie Blasi, Olivera? - Zalayeta, Mutu.
Myślę, że w takim zestawieniu spokojnie damy radę, jednak jak będzie zobaczymy, ważne by wymęczyć te 3 pkt.
Mecz jest w sobotę o 18.00, gramy równocześnie z Milanem, który jedzie na spotkanie z Lecce. Jak wiemy PS pokazuje mecze z Lecce i Treviso, jednak to spotkanie Milanu będzie na żywo...nasze będzie na PSExtra, cóż, na początku przeklinałem w niebogłosy, ale nie trudno się domyslić dlaczego wolą puścić Milan. Jest też 1 plus. Nasz mecz Polsat Sport będzie retransmitował o godz. 20.00 tego samego dnia...oczywiście nie sprawdzę wyniku i sobie obejrzę. Niby na żywo
Forza JUVENTUS :!:
Gramy z ostatnią drużyną Serie A, Treviso, które zgromadziło ledwie 15 pkt. Są już praktycznie w Serie B, ale wciąż można sobie na nich nabić pkt. Tylko dziękować, że przed środowym hitem trafił nam się taki rywal. Mecz jest do odpuszczenia, trzeba sobie to jasno powiedzieć. Zagrałbym całkowicie rzerwowym składem, nawet Buffonowi dałbym odpocząć, ale nie wiem czy to akurat dobry pomysł. Nasz drużyna musi poprostu całowicie odpocząć i poczuć świeżość, której nam coraz bardziej brakuje

Wydaje mi się, że nawet w szerokich rezerwach jesteśmy w stanie wygrać to spotkanie. Głupio by było stracić pkt. z tak słabą drużyną...myślę, że rezerwy, które niewątpliwie wystapią, wykarzą się wielką ambicją i wolą walki, która w rezultacie da nam 3 pkt. Mogą być wymęczone, nie ważne w jakim stylu, ale jednak chciałbym byśmy wywieźli komplet.
Na jesieni zwycięstwo 3-1, mimo iż przegrywaliśmy...Trzeba to wygrać jak najmniejszym nakladem sił i przystąpić do wielkiej wojny :!:
Jeśli mialbym sie zabawić w skład jak najbardziej rezerwowy, żeby podstawowi zawodnicy odpoczeli, to zagrałbym tak: Buffon (Abiatti)- Zebina :roll: ,Kovac, Thuram lub Canna, Balzaretti lub Chiellini- Camoranesi, Vieira, Giannichedda, żeby się rozegrał bo raczej w środę wystąpi on a nie Blasi, Olivera? - Zalayeta, Mutu.
Myślę, że w takim zestawieniu spokojnie damy radę, jednak jak będzie zobaczymy, ważne by wymęczyć te 3 pkt.
Mecz jest w sobotę o 18.00, gramy równocześnie z Milanem, który jedzie na spotkanie z Lecce. Jak wiemy PS pokazuje mecze z Lecce i Treviso, jednak to spotkanie Milanu będzie na żywo...nasze będzie na PSExtra, cóż, na początku przeklinałem w niebogłosy, ale nie trudno się domyslić dlaczego wolą puścić Milan. Jest też 1 plus. Nasz mecz Polsat Sport będzie retransmitował o godz. 20.00 tego samego dnia...oczywiście nie sprawdzę wyniku i sobie obejrzę. Niby na żywo

Forza JUVENTUS :!:
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2006, 15:13 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- JuventinoPS
- Juventino
W pierwszym mecz Juve wygrało z błekitną drużyną 3-1, po golach Mutu, Trezegueta i Del Piero, warto podkreślić, że ten ostatni strzelił wtedy 180 bramkę w barwach Juve, beniaminek trochę nam sprawił problemów, ponieważ to oni pierwsy strzelili bramkę, naszczęście Juve szybko strzeliło dwie bramki i rozwiało nadzje na korzystny rezultat...
Mecz będzie przejściowym meczem między spotkaniami bardzo ważnymi w Lm Mistrzów z Arsenalem, jeśli go wygramy, raczej nie będzie miał on swojej historii, ale trzeba go wygrać bo to co kiedyś było naszym atutem -czyli wygraywanie ze słabszymi rywalami teraz staję się naszą zmorą, nie można pozwolić sobie na stratę kolejnych punktów, Milan jest na fali choć w meczu z Lyon zagrał krótko mówiąc słabo. Treviso do dobrych drużyn nie należy, trzeba wygrać choć nie będzie to takie łatwe, Juve zagra rezerwowym składem z zawodnikami którzy nie zagrają z powodu kartek które obejrzeli w meczu z Arsenalem, Capello będzie oszczędzał skład, zwłaszcza liczę, że po tym "eksperymencie" obrona nabierze świeżości i będzie nie do przejścia. Trzeba wygrać , tak jak powiedział jeden z użytkowników forum (chyba _Jah) nie potrzebna jest nam nerwowość, jeśli będzie grali swoje to Scudetto zdobędziemy. Mecz będzie na Polscie Sport i podobnie jak Dragon także obejrze go z dwu godzinnym opóźnieniem nie znając wyniku, więc dla mnie mecz skończy się troszeczke póżniej...liczę na minimalną viktorię naszej drużyny...choć nawet wygrana z Treviso nie poprawi mi humoru po porażce z Arsenalem a propo mecz będzie na TVP 2...
Mecz będzie przejściowym meczem między spotkaniami bardzo ważnymi w Lm Mistrzów z Arsenalem, jeśli go wygramy, raczej nie będzie miał on swojej historii, ale trzeba go wygrać bo to co kiedyś było naszym atutem -czyli wygraywanie ze słabszymi rywalami teraz staję się naszą zmorą, nie można pozwolić sobie na stratę kolejnych punktów, Milan jest na fali choć w meczu z Lyon zagrał krótko mówiąc słabo. Treviso do dobrych drużyn nie należy, trzeba wygrać choć nie będzie to takie łatwe, Juve zagra rezerwowym składem z zawodnikami którzy nie zagrają z powodu kartek które obejrzeli w meczu z Arsenalem, Capello będzie oszczędzał skład, zwłaszcza liczę, że po tym "eksperymencie" obrona nabierze świeżości i będzie nie do przejścia. Trzeba wygrać , tak jak powiedział jeden z użytkowników forum (chyba _Jah) nie potrzebna jest nam nerwowość, jeśli będzie grali swoje to Scudetto zdobędziemy. Mecz będzie na Polscie Sport i podobnie jak Dragon także obejrze go z dwu godzinnym opóźnieniem nie znając wyniku, więc dla mnie mecz skończy się troszeczke póżniej...liczę na minimalną viktorię naszej drużyny...choć nawet wygrana z Treviso nie poprawi mi humoru po porażce z Arsenalem a propo mecz będzie na TVP 2...
- claudia464
- Juventino
ciezko sie z toba nie zgodzic! masz racje ale znajac capello to polowa podstawowego skladu wystapi. ja bym na mecz z treviso wystawil: buffona bo napewno sie nie zmeczy a moze tylko pewnosci nabrac niezlymi interwencjami, zebina, kovac, (i tu sie z toba nie moge zgodzic bo canna gra prawie w kazdym meczu i potrzebuje odpoczynku t ak jak thuram wiec ktos z primavey niech zagra, a po lewej po 45 minut chielini i balzaretti w pomocy camor oliveira i po srodku vieira oraz blasi na spole z giannim a w ataku zalayeta i ibra bo musi odzyskac skutecznosc przed waznym meczem a byc moze del piero wyjdzie w podstawowym skladzie w meczu z arsenalem
- juveman7
- Juventino
To będzie lekki sprawdzian dla Bianconerich przed Arsenalem. Ciekawostką jest jaki Capello wystawi skład na Treviso przed meczem rewanżowym w LM. Może dać odpacząc najlepszym, bądz podstawowi gracze będą grali od pierwszej minuty aby się już przygotowywali do Ligi Mistrzów. Oby nikt się nie nabawił kontuzji, tak jak to było z Del Piero w meczu z Romą. Największym błędem byłoby zlekceważenie Treviso, bo z takie drużyny mogą nam napsuć sporo krwi. Każda słabsza drużyna grająca w lidze włoskiej przeciwko Juve zapowiada ogromną walkę, aby tylko urwać jakiś punkt liderom Serie A, dlatego też z takimi drużynami gra się niewygodnie ponieważ mogą sie bronić całą drużyną, i liczyć tylko na kontry. Ale rutyna, doświadczenie i siła Juve pozwoli na wywiezienie 3 pkt. z pola przeciwnika.
Forza Juve
Forza Juve
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- juveman7
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon napisał
Na polsacie sport EXTRA będzi mecz na żywo, a to jest zapowiedz tego meczu skopiowana z programu:
17:55 Piłka nożna: Liga włoska
mecz: FC Treviso - Juventus Turyn
Na polsacie sport EXTRA będzi mecz na żywo, a to jest zapowiedz tego meczu skopiowana z programu:
17:55 Piłka nożna: Liga włoska
mecz: FC Treviso - Juventus Turyn
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Swider10
- Juventino
Ten mecz poprostu trzeba wygrać nie ma innej mozliwości, popieram rowniez to ze juve powinno zagrac rezerwami i oszczedzic napastników i obronców conajmniej choc znajac capello wystawi podstawowa jedynastke... Jak juz mowilem mecz trezba szybko "zaliczyc" i myslec jak tu ograc Arsenal, bo to jest teraz najwaznejsze, ale jedno mnie ciekawi jak zawodnicy Juve np. Trezegol, Emerson, Vieira i inni mowia LIga Mistrzów jest naszym głównym celem w tym sezonie... i bedziemy o nia walczyc w kazdym meczu do konca jakos w mecz z Arsenalem nie powalczyli nawet jednej polowy... miejmy jednak nadzieje ze zrechabilituja sie w rewanzu.
FORZAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!
FORZAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Ibrahimović
- Juventino
Za żadne skarby nie można sobie odpuścić tego meczu :!: Treviso nie ma nic do stracenia i bedzie chcialo sprawić niespodziankę ,wcale nie musi być to łatwy mecz dla Binanconerich, gramy na wyjedzie wiec lepiej dla nas bo nie od dzis wiadomo, ze z takimi dtuzynami na wyjazdach gra się o niebo łatwiej. chyba nie trzeba mówić dlaczego.
Najlepiej gdyby odpoczał Thuram i Emerson, Camoranesi i Vieira powinni zagrać cały mecz i to na maxa i tak nie zagraja w LM wiec niech zrobią cos dla druzyny w Serie A ! kategorycznie zabraniam wstawiania Zebiny do pierwszego składu, koles wie ze odchodzi to nawet mu sie grac nie chce i jeszcze tak kara - po co ma grac :naughty:
Trzeba by sprobowac jakiegos ofensywnego wariantu np. trojka w ataku
Mecz oczywiście na Canal+ Deporte 2
LIVE 
Najlepiej gdyby odpoczał Thuram i Emerson, Camoranesi i Vieira powinni zagrać cały mecz i to na maxa i tak nie zagraja w LM wiec niech zrobią cos dla druzyny w Serie A ! kategorycznie zabraniam wstawiania Zebiny do pierwszego składu, koles wie ze odchodzi to nawet mu sie grac nie chce i jeszcze tak kara - po co ma grac :naughty:
Trzeba by sprobowac jakiegos ofensywnego wariantu np. trojka w ataku

Mecz oczywiście na Canal+ Deporte 2

- Jasiek-x
- Juventino
Ja na miejscu Capello pokusiłbym się nawt na wpuszczenie Primavery, przynajmniej do części składu i wg mnie kilku z nich poradziłoby sobie. Podstawowy skład powinien całkowicie odpocząć i trenować pod kątem arcytrudnego spotkania. Powinien odpocząć przede wszystkim Emerson, Gigi, Thuram, Canna, Treze, Alex, Mutu i Ibra (pomimo wszystko) oraz Nedved. Pewnie o kimś zapomniałem ,ale mniejsza z tym. Trzon drużyny musi być naśrode całkowicie świeży. Więc, powtórze się, na miejscu Capello dałby szanse części Primavery, która z pewnością nie zmarnowałaby okazji pokazania się z jak najlepszej strony.
EDIT:
@Ibrahimović - wiem moja pomyłka, dopiero poźniej się obciął z tymi błędami i nie poprawiłem...
EDIT:
@Ibrahimović - wiem moja pomyłka, dopiero poźniej się obciął z tymi błędami i nie poprawiłem...
Ostatnio zmieniony 31 marca 2006, 18:04 przez Jasiek-x, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Mając na uwadze jak ważne spotkanie czeka nas w środowy wieczór mecz ten rzeczywiście schodzi na dalszy plan. Oczywiście ważne są trzy punkty w tym spotkaniu bo przecież wciąż nie możemy być pewni scudetto, jednak Treviso jest ostatnie w tabeli i Juventus nawet "lekko" rezerwowym składem nie powinien mieć większych problemów z wywiezieniem trzch punktów. Stawiam na skromne 0-1
Zaplanowałem już sobotni wieczór i niestety nie będe mógł obejrzeć retransmisji na PS. Ehhh gdybym wczesniej wiedział, że mecz ten będzie o 20 na Polsacie Sport to zmieniłbym plany, a teraz to już raczej nie możliwe.
No cóż, pozostaje mi TS i czat.
To mnie lekko zdołowałeś tą informacjąTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Jest też 1 plus. Nasz mecz Polsat Sport będzie retransmitował o godz. 20.00 tego samego dnia...oczywiście nie sprawdzę wyniku i sobie obejrzę. Niby na żywo![]()

- mesju
- Qualità Juventino
Cóż... jak stracimy punkty, to wtedy już naprawdę będzie źle. Już widzę te tematy :roll: (te po Arsenalu to przy tym będzie pikuś). Wydaje mi się, że Treviso nie powinno nam uczynic większej krzywdy. W pierwszym meczu co prawda prowadzili, ale Mutu, Treze i Alex szybko wzięli się do roboty. Myślę, że 3 pkt. w dobrym stylu powinny przyjechać do Turynu. No a później Arsenal
Wszystko

Wszystko

- Ibrahimović
- Juventino
Jasiek-X niby dlaczego Gigi ma odpoczywać :roll:
podobnie Alex który na 100proc. nie zagra oraz Nedved, który nie zagra bo jest zawieszony
Primavera :roll: No jasne, przegramy czy zremisujemy i może się okazać ,ze nie mamy juz 8 pkt. przewagi ale 6 lu 5 i co wtedy ? nerwówka :roll:
SerieA jest teraz najważniejsza bo niestety chłopaki pogrzebali awans do 1.2 ju w pierwszym meczu ,niestety taka smutna prawda. Nie można odpuscic Treviso trzeba wygrac.
Kiedy ktoś wreszcie wprowadzi na to Forum cytowanie selektywne :roll: :?

Kiedy ktoś wreszcie wprowadzi na to Forum cytowanie selektywne :roll: :?
- Gotti
- Juventino
Ten mecz wygramy bez problemu - przynajmniej tak mi się wydaje bo po meczu a Arsenalem nie zdziwi mnie remis.
Treviso najsłabsza drużyna Serie A więc problemów być nie powinno.
Niech Capello da odpcząć kluczowym zawdonikom przed arcyważnym mecz z Arsenalem.

Treviso najsłabsza drużyna Serie A więc problemów być nie powinno.
Niech Capello da odpcząć kluczowym zawdonikom przed arcyważnym mecz z Arsenalem.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja swoje przełożyłem na dziś 8) Innego wyjścia nie było. Nie obejrzysz na żywo ale będą retransmisje jeszcze. Niedziela o 15.00 i Poniedziałek o 14.10.UlTrAs pisze:To mnie lekko zdołowałeś tą informacjąTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Jest też 1 plus. Nasz mecz Polsat Sport będzie retransmitował o godz. 20.00 tego samego dnia...oczywiście nie sprawdzę wyniku i sobie obejrzę. Niby na żywo![]()
Zaplanowałem już sobotni wieczór i niestety nie będe mógł obejrzeć retransmisji na PS. Ehhh gdybym wczesniej wiedział, że mecz ten będzie o 20 na Polsacie Sport to zmieniłbym plany, a teraz to już raczej nie możliwe.
No cóż, pozostaje mi TS i czat.

- Cyrklus
- Juventino
Wielu pisząc o meczu z Treviso odwołuje się do spotkania z Arsenalem w Lidze Mistrzów. Odpoczynek dla piłkarzy oczywiście jest bardzo wskazany, ale nie możemy też stracić punktów w meczu z tak słabym rywalem.
Nie interesują mnie kolejne wypowiedzi, że Treviso jest głodne gry, nie mają o co grać, więc się będą starać, że mają ambicje itd. To jest nie ważne. Juventus, jako mistrz Włoch takie spotkania powinien a nawet musi wygrywać, nawet kiedy odpoczywać będzie połowa składu.
Moim zdaniem Capello jednak nie desygnuje rezerw do meczu. Zagramy podstawą. Możliwe nawet, że takim samym składem, jak z Arsenalem. Jestem niemal przekonany, że wszystko się tak potoczy...
Osobiście sięgnąłbym do rezerw a dał odpocząć wszystkim tym, którzy zagrają z Arsenalem.
- Buffon (Abiatti) -
- Birindelli! - Kovac - Cannavaro - Balzaretti (Pessotto) -
- Camoranesi - Vieira - Gannichedda - Mutu -
- Olivera -
- Zalayeta -
Gannichedda zagrałby maksymalnie 60 minut, podobnie, jak Mutu, który rzecz jasna oszczędzałbym na Arsenal. W napadzie osamotniony Zalayeta. Ewentualnie w drugiej połowie za Mutu wszedłby Ibra, lub Treze i dołączył do Urugwajczyka.
Oczywiście nic innego, jak 3 pkt. nas nie interesują. Trzeba, mimo tak ważnego meczu, jak ten z Arsenalem utrzymywać odpowiednią przewagę w lidze nad Milanem.
Nie interesują mnie kolejne wypowiedzi, że Treviso jest głodne gry, nie mają o co grać, więc się będą starać, że mają ambicje itd. To jest nie ważne. Juventus, jako mistrz Włoch takie spotkania powinien a nawet musi wygrywać, nawet kiedy odpoczywać będzie połowa składu.
Moim zdaniem Capello jednak nie desygnuje rezerw do meczu. Zagramy podstawą. Możliwe nawet, że takim samym składem, jak z Arsenalem. Jestem niemal przekonany, że wszystko się tak potoczy...
Osobiście sięgnąłbym do rezerw a dał odpocząć wszystkim tym, którzy zagrają z Arsenalem.
- Buffon (Abiatti) -
- Birindelli! - Kovac - Cannavaro - Balzaretti (Pessotto) -
- Camoranesi - Vieira - Gannichedda - Mutu -
- Olivera -
- Zalayeta -
Gannichedda zagrałby maksymalnie 60 minut, podobnie, jak Mutu, który rzecz jasna oszczędzałbym na Arsenal. W napadzie osamotniony Zalayeta. Ewentualnie w drugiej połowie za Mutu wszedłby Ibra, lub Treze i dołączył do Urugwajczyka.
Oczywiście nic innego, jak 3 pkt. nas nie interesują. Trzeba, mimo tak ważnego meczu, jak ten z Arsenalem utrzymywać odpowiednią przewagę w lidze nad Milanem.
Marcello Lippi ritornare!
- Pilekww
- Juventino
Mecz teoretycznie bardzo prosty ale Trevieso napewno będzie walczyło bo chcą zostać w Serie A, mają na to nikłe sznase ale...
Ustawił bym to spotkanie pod kątem rewanżu z Arsenalem. Mozna by w tym meczu zagrać 4-3-3 jednak Del Piero raczej nie zagra i lepiej zeby nie zagrał jeśli ma mu sie kontuzja odnowić. W obronie wystawił bym Balze bo trzeba go ograć na mecz z Arsenalem bo nie wiem kto zagra na prawej bo Zebina nie zagra (moze i dobrze :roll: ) on gra dość ofensywnie duzo widzi i myśli. W lini środkowej dałbym odpocząć Camorowi a na flanki wrzuciłbym Mutu i Nedveda. W ataku nie ma co mówić tradycyjnie Ibra z Treze bo DP nie ma co ryzykować!
Mam nadzieje ze zagramy z głową po bardzo zimnym prysznicu z Londynu.
Mój typ:
Trevieso 0 - 2 JUVENTUS
FORZA JUVE
Ustawił bym to spotkanie pod kątem rewanżu z Arsenalem. Mozna by w tym meczu zagrać 4-3-3 jednak Del Piero raczej nie zagra i lepiej zeby nie zagrał jeśli ma mu sie kontuzja odnowić. W obronie wystawił bym Balze bo trzeba go ograć na mecz z Arsenalem bo nie wiem kto zagra na prawej bo Zebina nie zagra (moze i dobrze :roll: ) on gra dość ofensywnie duzo widzi i myśli. W lini środkowej dałbym odpocząć Camorowi a na flanki wrzuciłbym Mutu i Nedveda. W ataku nie ma co mówić tradycyjnie Ibra z Treze bo DP nie ma co ryzykować!
Mam nadzieje ze zagramy z głową po bardzo zimnym prysznicu z Londynu.
Mój typ:
Trevieso 0 - 2 JUVENTUS
FORZA JUVE
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi