capello musi odejść. styl juve jest żenujący.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
GG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 15:28

Capello może i jest dobrym trenerem ale wyniki Juve są słabe.Coś z tym trzeba zrobić.

FORZA JUVE!!!
JRP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2006, 14:21

Fabbio Capello jest bardzo dobrym szkoleniowcem i wyśmienitym trenerem.Może Juve nie radzi sobie najlepiej ale i tak uważam ,że Capello powinien zostać w Juventusie Turyn.
pozdr. :-D

FORZA JUVENTUS!!!
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2006, 14:34

Może Juve nie radzi sobie najlepiej ale i tak uważam ,że Capello powinien zostać w Juventusie Turyn.
Capello może i jest dobrym trenerem ale wyniki Juve są słabe.
Juve gra juz zenujaco.Z Werderem Brama Juve dal sobie wpuscic az 4 bramki.Czy to nie wstyd! Czas cos zmienic i chyba wim co trenera!!!
Ojej
Tak więc jedna jedyna porażka w sezonie, 6 remisów i 24 wygrane, to słaby Juventus? Czy żenująco grający klub daje sobie wpuscic 20 bramek w 31 meczech? (mówię tu tylko o Serie A) Nie wydaje mi się. Fakt faktem, że podzielam zdanie, że chyba Capello obrał trochę złą strategie na Lige Mistrzów, ale nie można mówić że Juve gra źle... Wyninki mówią same za siebie... Problem leży chyba w podświadomości pilłkarzy, na włoskich boiskach potrafią walczyć, wygrywać, a z takim arsenalem porażka i tu sie muszę zgodzić w stylu żenującym... Zdrowy rozsądek mówi mi że Capello, nie zaryzykuje straty bramki, i Juve będzie grało bardzo ostrożnie i liczyło na bramke z niczego (właściwie to dwie) oby nie skończyło się to tak jak z Liverpoolem... Ale za to serce mówi, że Stara Dama którą pokochałem i tak szanaje, zostawi na boiku nie tylko płuca, ale też pokonanych Kanonierów... Mimo niekorzystego wyniku, mimo braku trzech zawodników, wierze...

ODPOWIEDZ