co sądzicie o Tacchinardim

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2003, 13:52

Myślę, że Alessio jest najlepszym DM we Włoszech. Również zastanawiam się dlaczego nie gra w reprezentacji. Jednan uważam, że jeśli w przyszłym sezonie Alessio będzie grał na poziomie zbliżonym do gry w tym sezonie to trap nie będzie miał wyjścia i TACCH będzie powołany na EURO 2004.

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2003, 14:14

Tacchinardi to najlepszy defensywyny pomocnik na świecie !!!

Sławek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2003, 14:43

Tacchinardi jest najlepszym DM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale niestety do reprezentacji trafi jak Trap odejdzie.

RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2003, 20:19

JTachinardi jest to zawodnik którego może szczególnie niewidać na boisku ale on niesamowicie dużo pracuje zarówno w obronie jak i konstrukcji. :twisted: :twisted:

Machlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 13:31

moim zdaniem Tacchinardi razem z Davidsem tworzą najlepszą pare defensywnych pomocników na świecie, przy nich może sie nawet Vieira schować :D
a co do samego Alessio to te jego dalekie podanie i strzały... :shock: jest świetny :-D

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 04:38

troche odkurze ten temat... Tacchi nieco obnizyl loty - chocby wzgledem zeszlego sezonu... nie wiem moze to "zasluga" Capello, ktory mu nie ufa? Alessio lapie duzo kartek, fauluje, ogolnie poza agresywna gra nie pokazuje za duzo, niestety :cry: czy powinien odejsc? to jakby nie bylo legenda Juve, gra u Nas nieprzeranie on naprawde wielu lat, swietowal wiele sukcesow gral dobrze, ale wlasnie kiedy to zaliczyl ostatni dobry wystep? Mysle, ze wlodarze Starej Damy poczekaja do konca sezonu wtedy niestety sprowadza kogos nowego, a Tacchiego wypozycza, albo sprzedadza...
P.S. wie ktos kiedy konczy mu sie kontrakt?

Juve per Sempre
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 08:17

A ja myślę ża on tak będzie grał nadal, jeśli nie będzie dostawał więcej szans wejście na boisko. W meczu z Realem, wszedł i dostał czerwoną kartkę, a meczu z Atalantą w Pucharze Włoch (mimo że to było troche dawno) też popisał się czerwonym kartonikiem. Czy on chce Davidsa zastąpić? Napewno nie jest to ten Tacchinardi, którego znamy z wcześniejszych lat. Te udzerzenia, te bramki min. z Bazyleą, z Atalantą (do tej bramki był gdzies link na forum, sezon bodajze 00/01) W jego miejsce wszedł Blasi, zawodnik bardzo młody, niedoświadczony. Myślę że jak narzie to Tacchi powinien grywac w podstawowej "11" a Blasi wchodzić z ławki.
To tyle ode mnie

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 13:49

Zawodnik bardzo oddany Juventusu gra u nas już trochę lat i nie przeszkadza mu to że grzeje ławkę i nie ma zamiaru nigdzie odchodzić (chociaż ostatnio miał isć do Barcy , ale coś ucichło!) ale w Barceloinie również by sobie nie pograł. Taccinardi jest zadziorny jak przystało na defensywnego pomocnika , No i ostatnio mu sie Ronaldo na meczu nie spodobał (szkoda tylko że potem on sie nie spodobał Roniemy :evil: ) Alessio jest bardzo dobrym zawdnikiem i jak mało kto zasługuje na miejsce w podstawowej jedeastce Bianconerich , wydaje mi sie że niestety miejsce w składzie Azzurich stracił na dobre :? , Taccinardi bardzo czesto pod nie obecność Alexa dostaje opaske Kapitana( ostatnio Thuram częściej ) no i w 100% mu sie ona wtedy należy , gra w Juventusie już pare ładnych lat no i sie mu należy , szkoda że niestety ale musi jak narazie walczyć o miejsce w podstawowej jedenastce. Taccinardi eni jest bramkostrzelny ale potrafi pięknie uderzyc z dystansu przykłady
98/99 Juventus - Parma 2-4 :x
02/03 Juventus - Basel 4-0 :D
Strzelił jeszcze wiecej podobnych bramek ale mnie tylko te 2 utkwiły w pamięci , szczególnie ta pierwsza pamiętam ten mecz doskonale :D:D pamiętam też że wtedy kibice Juve palili krzesełka na stadionie :wink:

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 14:02

Tachinnardi jest świetnym zawodnikiem. Z Realem rozegrał bardzo dobre spotkanie - odbierał piłki, ładnie podawał... Szkoda, że dostał czerwoną. Ale mam nadzieję, że w meczach ligowych będzie dostawał więcej szans na grę.

patryk911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 13:38

Alessio nie jest zły,ale najlepsze lata ma już za sobą,wg mnie transfer do Barcy trzeba było zrealizować.Niestety pisze to z wielkim żalem,ale dobro klubu jest najwazniejsze.

Co tu dużo pisać.Alex ||10||
borovion

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 13:58

Na dzien dzisiejszy jest zbyt słaby jak na Juventus. Moze nie ma formy, jak wchodzi na boisko to widac tylko jak fauluje. Nie ma gry strzałow itp. CZas powiedziec mu <papa> Juz sie wypalił....

Pozdrawiam

Borovion

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 14:08

Alessio zagrał dobrze z Realem mimo czerwonej kartki....,,,to nie jest zawodnik, który niecelnie podaje tak jak Blasi....jest użyteczny dla zespołu...dużo widzi..i sądzę...ze powinien..jak najbdziej grać z Emersonem w srodku pola......Przypomnijcie sobie czasy...kiedy Alessio grał w kazdym meczu w 1 jedenstce....teraz tez nie powinno go barkować!!!!!!!1 :evil:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 14:24

moim zdaniem powinien odejsc, a to ze wzgledu na jego dobro. bo za czasow capello to nie ma szans sie wykazac, wiec troche sie u nas marnuje, a szoda. ale jesli capello nbie widzi dla niego miejsca na boisku, to nic na sile. chociaz jest to prawdziwy juventini i powinien grac jak najdluzej dla juve. a poza tym ostatnio t5o sie rozchulal z tymi czerwonkami. poza tym to moim zdaniem dla niego wazniejszy jest zespol niz oin sam

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 16:11

Ja mysle, ze to baaardzo dobry defensywny - pomocnik. Wiem, ze ostatnio nie mial formy, ale nie mozna spisywac zawodnika na straty za to, ze gra jeden sezon slabiej. Przeciez razem z Davidsem tworzyli jedna z najlepszych par defensywnych pomocnikow na swiecie!!! A co do jego formy, to mysle, ze Tach wraca juz do swojej wielkiej formy. Ostatni mecz z Realem to pokazal - ladnie odbieral pilki i podawal. Mysle, ze nie powinnismy spisywac go na straty!

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 13:04

Ja bardzo żałuje ze Capello tak mało daje mu grać.
Mysle ze gdyby grał od początku sezonu zamiast Blasiego mógłby wypadać od niego duzo lepiej.No ale to tylko takie rozważania.Takze nie dziwi to ze grając "ogony" nie jest w wysokiej formie
Szkoda mi go, nie chce zeby odszedł bo bardzo go lubie,jednak gdy patrze jak sie marnuje na ławce to przykro sie robi.
Jedynie tym mnie denerwuje Capello

ODPOWIEDZ