Kto wklada najwiecej serca w gre dla Juve ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2005, 22:41

Według mnie Pavel :) , oczywieście , poza tym to mój ulubiony piłkarz ,mój mistrz :!:

Pawlinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2005, 01:03

Zdecydowanie Nedved I Zambrotta!! Chociaz nie mozna powiedziec ze inni sie nie przykładają no moze po za ...Moggim :prochno: który chyba nikogo nie sciagnie w zimie :cry: a ja bym chciał prawego obrońce!! albo niech gra Balzaretti!!!

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2005, 08:44

moim zdaniem tym zawodnikiem jest Nedved. oczywiscie wszyscy wkladaja duzo serca w gre ale to on najbardziej djae z sibie wszystko i moze nie strzela duzo goli dlateog nie jest uwazany za jakiegos lidera czy cos tam ale jest swietnym motorem napedowym naszej druzyny. Pavel zostawia wiele zdrowia na boisku i robi to dla Juventusu i za to go kochamy!!!!! :-D

Obrazek
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2005, 13:15

Hmmm....Zawodnik który wkłada najwięcej serca do gry :?: Mi się wydaje , że takim zawodnikiem jest Pavel Nedved oraz Fabbio Cannavaro :) Oboje walczą za 3 . Grają zawsze na jednym i tym samym poziomie (czyt. dobry ;) ). Nigdy nie schodzą poniżej normy.Tak zdecydowanie Pavel i Fabbio :)

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2005, 17:17

Nie można powiedzieć kto najwięcej wkłada siły w gre drużyny bo robią to wszyscy,tylko że niektórzy więcej a niektórzy mniej,ale jeśli miałbym kogoś wyróżnić to chyba Nedveda

Obrazek
Adam34

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 00:25

Ja uważam że piłkarzem który zostawił najwięcej siebie na boisku dla juventusu jest oczywiście Alessandro Del Piero. Gra tam już kilkanaście sezonów w tym sezonie zgrał zxaledwie kilka meczy i w każdym z tych meczy został uznany najlepszym piłkarzem meczu JUVE. Więc nie rozumiem dla czego w plebiscycie na najlepszego piłkarza nie można na niego głosować. Twórcy tej strony nie dajcie zapomnieć ludziom o kapitanie "Starej Damy" to był, jest i będzie wielki piłkarz. Pozdrawiam wszystkich fanów JUVE. Bądźcia z naszym klubem na dobre i na złe.

Tomek1900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2005, 20:55

Większośc z nas uważa że Nedved ,lecz ja twierdze ze Camoranessi ,czy mu wychodzi czy nie zawsze biega stara sie zabrac pilke rywala i zdziałac cos w ofensywie. Wkłada w gre serce ,wiecej powinno byc takich zawodników

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2005, 15:30

Wg mnie Zambrotta. Jest bardzo aktywny, gra do końca, walczy o w sumie kazda pilke, napedza akcje zespolu. Oprocz niego z najwiekszym poswieceniem graja tez Camor, Nedved i Canna. Oby tak dalej!!! Forza Grande Juve!!! :bravo: :bravo: :bravo:

Gigi1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 15:05

Mnie się wydaje,że flaki wypruwa za wszystkich Lilian Thuram. Facet jest nie do zajechania. Zawsze daje z siebie wszystko chociaż lata już nie te co kiedyś.

Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2006, 17:07

Wg mnie wszyscy jednakowo wkładają serce w grę Juve. Zależnie od pozysji zawodnicy robią to w inny sposób. Obrazą by było wywyższanie jednego, za czym idzie poniżanie drugiego. Juve to cała drużyna i wygrywa również jako cała drużyna i każdy ma w tym swój udział.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2006, 19:51

Oczywiscie ze PAVEL poswieca sie w kazdym meczu, gra na maksa i nieraz podnosil cala druzyne z dolka!! Zaraz po Nedvedzie najwiecej serca wklada w gre Zambro, ktory rowniez robi WSZYSTKO aby Juve wynioslo jak najlepszy wynik!!
P.S Pavel jest moim idolem i zawsze bedzie najlepszym pilkarzem na swiecie!! :D :D

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2006, 13:05

Oczywiście Nedved , Cannavaro , Emerson , Del Piero.
Zawsze podoba mi się radosć Trezegueta po strzeleniu bramki , myślę zę On poświęcił się Juventusowi.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
GG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2006, 21:45

Oczywiście Nedwed,jest ambitny,walczy do końca nieraz nawet podtrzymuje dróżyne na duchu.

FORZA JUVE

ODPOWIEDZ