Serie A: (31) JUVENTUS 1-1 Roma
- _Jah
- Juventino
Kontuzja Del Piero to wina Capello. Prawdopodobnie nasz trener skwapliwie to sobie zaplanował, żeby rzecz jasna: móc wystawić swojego pupilka Ibre, wartości 50mln euro. I co my teraz mamy zrobić? Sytuacja przed meczem jest na tyle beznadziejna, że chyba będziemy musieli pójść z tym do Marcina.
On na pewno znajdzie jakieś pozytywy i nastroi Nas optymistycznie.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Pirlo
- Juventino
Prosze o usunąc tego posta...był on blizniaczo podobny do postu wyzej..co jednak było czystym przypadkiem... a niektórzy juz maja jakies problemy
..przepraszam i prosze o usuniecie

Ostatnio zmieniony 28 marca 2006, 15:25 przez Pirlo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtom
- Juventino
Zapomniałeś dodać, że Capello robi to tylko dlatego, bo pragnie, aby jego Magik się odblokował. Gorzej, jeśli to nie nastąpi w meczu z Arsenalem... Jednak i wtedy wina będzie dotyczyła dwóch osób. Capello - spowodował kontuzje. Del Piero - złapał ją. Jak on mógł to zrobić? Akurat teraz? Co za piłkarz. [']_Jah pisze:Kontuzja Del Piero to wina Capello. Prawdopodobnie nasz trener skwapliwie to sobie zaplanował, żeby rzecz jasna: móc wystawić swojego pupilka Ibre, wartości 50mln euro. I co my teraz mamy zrobić? Sytuacja przed meczem jest na tyle beznadziejna, że chyba będziemy musieli pójść z tym do Marcina.
Jał.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Twoja płytka ironia jest tutaj kompletnie nie ma miejscu. Wszyscy juz dawno przekonalismy się jaki z ciebie showman i wódz majacy nas sprowadzic na dobra droge, wiecej nic nie musisz dodawac._Jah pisze:Kontuzja Del Piero to wina Capello. Prawdopodobnie nasz trener skwapliwie to sobie zaplanował, żeby rzecz jasna: móc wystawić swojego pupilka Ibre, wartości 50mln euro. I co my teraz mamy zrobić? Sytuacja przed meczem jest na tyle beznadziejna, że chyba będziemy musieli pójść z tym do Marcina.
Jo.
To juz nie pierwszy 'przypadek' gdzie kopiujesz post jaha. Swoja droga ciekawie sie dobraliscie :lol:Cris pisze:Mo posta jest podobny do ppostu _Jaha ale to czysty przypadek bo kiedy zaczynałem go pisac jego postu jeszcze niebyłopozdro
- Pirlo
- Juventino
Fajnie fajnie...wszystko fajnie..pokaż mi tylko ten inny przypadek...Paolo_Rossi_1982 pisze:To juz nie pierwszy 'przypadek' gdzie kopiujesz post jaha. Swoja droga ciekawie sie dobraliscie :lol:Cris pisze:Mo posta jest podobny do ppostu _Jaha ale to czysty przypadek bo kiedy zaczynałem go pisac jego postu jeszcze niebyłopozdro
zanim jeszcze bana niemasz... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ozywiscie go niepokazes..tylko napiszez ze niechce ci sie albo cos w tym stylu..żałosne.. :lol: :lol: :lol:
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Zajrzyj czasem do slownika.
- Pirlo
- Juventino
No i co...tak jak mówiłem... zero przykładów tylko głupi post o niczym..Paolo_Rossi_1982 pisze:Zajrzyj czasem do slownika.
I teraz wychodzi jaki jestes naprawde...w realnym życiu jestes pewnie zakompleksiony...wszyscy maja cie gdzies... i dlatego tutaj udajesz niewiem kogo..próbujesz sie dowartosciować "naskakując na każdego"...taka jest prawda... i tyle niechce mi sie z tobą gadac...
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Gdybys miał u mnie chociaz troszeczke szacunku to ruszyłbym sie i szukał ale za słaby w uszach jestes abym poswiecał Swój czas na udowadnianie ci jaki jestes debesciak ... :lol:
:*
:*
- _Jah
- Juventino
Masz racje. To nie była ironia najwyższych lotów. Ale w zupełności wystarczająca, tym bardziej, że sam nawet nie podjąłeś próby zaprzeczenia jej wiarygodności. Co tam treść, nie? najważniejsza jest osoba, czyli Ja, do której masz wyraźny uraz? A za dowód tej myśli zacytuję kolejne Twoje linijki:Paolo_Rossi_1982 pisze: Twoja płytka ironia jest tutaj kompletnie nie ma miejscu.
Powinieneś dostać za to kartkę. Ale Twoje szczęście polega na tym, że Moderatorzy od zawsze tolerowali tutaj głupotę.Paolo_Rossi_1982 pisze: Wszyscy juz dawno przekonalismy się jaki z ciebie showman i wódz majacy nas sprowadzic na dobra droge, wiecej nic nie musisz dodawac.
Bo jak inaczej mam nazwać Twoję ocenę? Co jest, oceniaczu? Wy? czyli kto? Ty i Marcinek? Wszyscy zaślepieni fani Alexa? a może inaczej, wszyscy domagający się zwolnienia Capello? Co, Wy? Wy conajwyżej jesteście zabawni.
Ja tu się do nikogo nie dobieram. Nie wiem jak Ty..Paolo_Rossi_1982 pisze: Swoja droga ciekawie sie dobraliscie :lol:
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!