Grozne zapedy grupy G-14 ?!
- juveman7
- Juventino
Ta liga byłaby zrobiona tylko do robienia kasy.
a pozatym w takiej lidze bez przerwy dochodziłoby do spotkań gigantów aż w końcu zrobiło by się to nudne. Niema to jak czekać na jakiś szlagier kilka tygodni.
Juz niewiedzą co mają robić z piłką nożną.
a pozatym w takiej lidze bez przerwy dochodziłoby do spotkań gigantów aż w końcu zrobiło by się to nudne. Niema to jak czekać na jakiś szlagier kilka tygodni.
Juz niewiedzą co mają robić z piłką nożną.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Mr Cezary
- Juventino
O jaką ligę Ci chodzi? Jeżeli zniknęłaby LM, w co osobiście wątpię :lol:, to na pewno by to nie doprowadziło do upadku tych drużyn. Ale jak już napisałem, jest to mało realne.wloski pisze:a pomyślałeś, że mogłoby się tak zdarzyć, że niebyło by nawet ligi, bo by upadła tylko na okrągło Liga G-14 to w jakiś sposób prowadziłoby do ogólno Europejskiego upadku tych drużyn? Bo zapewne te małe także posiadałyby lige, ale nie tylko krają, ale także Europejską [jak jest obecnie]
Dokładnie. Potwierdzas tylko moją poprzednią wypowiedź.wloski pisze:zaś G-14 obracałoby się w jednym kręgu, co było by kompletną padaką po paru latach…
- wloski
- Juventino
Oj mocno byś się zdziwił jak to powiedziałem ja i Mr Cezary po paru latach było by to strasznie nudna liga i chyba osoby będące za Realem jak ty podoba się to, nie obrażając waszego klubu, ale obecnie nie prezentuje wygórowanego poziomu piłki Europejskiej i nie było by jakimś fundamentem do utrzymywania popularności piłki nożnej.Jezzo pisze:ale jakie emocje by były oglądać taką ligę

pozdro