Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przypominam, że dziś w szmatławców, są te opaski. Ciężko dostać, bo w sklepach nie ma wyboru, jest tylko egzemplarz z 1 piłkarzem, w innym sklepie/kiosku z innym. Z 20 minut szukalem :roll:
Opaski mogą być, strasznie duże
Raczej jej nie bedę nosił, ale do kolekcji musi być. Aha, cena 2,85.
Opaski mogą być, strasznie duże

- DamKam
- Juventino
:shock: Dobrze, ze wkoncu nie zdecydowalem sie pojsc i zobaczyc co to jest ta opaska z Del Piero...
... dokladnieSzwarou pisze:o dzizas - conajmniej ochydne te opaski

- wloski
- Juventino
Niewiem czy ktoś to pisał, ale w 9 [1706] numerze "PN" jest artykuł o Balzarettim "Podzielił Turyn”, obecnie jest już w obiegu numer 11. Ja się dopiero teraz dowiedziałem, bo miałem nogę w gipsie i poszłem ostatnio do kiosku odebrać odłożone gazetki:D
cena: 3 zł
Zaś w "PN +" numer 3 [243] jest artykuł pt. "Dwa światy" i opowiada o przepaści miedzy Juventusem [mistrz kraju], a Ascoli [beniaminek].
Polecam także z tej gazety od "A do Z - Luca Toni”, a także artykuł "Najdziwniejsze mecze w historii finałów MŚ”, bo pisze tam o Włoszech
cena: 4,5 zł
cena: 3 zł
Zaś w "PN +" numer 3 [243] jest artykuł pt. "Dwa światy" i opowiada o przepaści miedzy Juventusem [mistrz kraju], a Ascoli [beniaminek].
Polecam także z tej gazety od "A do Z - Luca Toni”, a także artykuł "Najdziwniejsze mecze w historii finałów MŚ”, bo pisze tam o Włoszech
cena: 4,5 zł
- piotrek147
- Juventino
Nie wiem czy ktoś to pisał, więc ja napisze.
Rzeczpospolita czwartek 23 marca kolejna część piłki na okrągło tym razem z Alexem Del Piero cena 3zł
Rzeczpospolita czwartek 23 marca kolejna część piłki na okrągło tym razem z Alexem Del Piero cena 3zł
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- JUVEFANE_10
- Juventino
Kupiłem z opaską Del Piero ale nosić jej nie bede bo jest bardzo dużaTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Przypominam, że dziś w szmatławców, są te opaski. Ciężko dostać, bo w sklepach nie ma wyboru, jest tylko egzemplarz z 1 piłkarzem, w innym sklepie/kiosku z innym. Z 20 minut szukalem :roll:
Opaski mogą być, strasznie dużeRaczej jej nie bedę nosił, ale do kolekcji musi być. Aha, cena 2,85.
JESTEM OSZUSTEM
- OlgaJUVEntina
- Juventino
To jakie wy macie te opaski? Może jakieś rozmiarówki różne są, bo moja jest w sam raz jak się zapnę na drugi zatrzask. A wy macie jeszcze przecież męską, potężną rączkęJUVEFANE_10 pisze:Kupiłem z opaską Del Piero ale nosić jej nie bede bo jest bardzo dużaTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Przypominam, że dziś w szmatławców, są te opaski. Ciężko dostać, bo w sklepach nie ma wyboru, jest tylko egzemplarz z 1 piłkarzem, w innym sklepie/kiosku z innym. Z 20 minut szukalem :roll:
Opaski mogą być, strasznie dużeRaczej jej nie bedę nosił, ale do kolekcji musi być. Aha, cena 2,85.

- tabo89
- Juventino
- OlgaJUVEntina
- Juventino
Ohh yeah... Dzięki za radę. Może faktycznie tak zrobię. Tylko się nie śmiejcie. Ale to zdjęcie jeszcze z dzieciństwa.tomek89-15 pisze:hihiOlgaJUVEntina pisze: Aha... I sobie tu proszę nie myśleć, że mam rękę jakiegoś smoka wawelskiego :twisted: . Bo będę rozsyłać zdjęcia i uświadamiać.niop to zamiesc tutaj zdjecie swojej raczki i nikt nie bedzie mial watpliwosci :rotfl:
<Tu było zdjęcie>(Usunęłam, bo dostałam listy z pogróżkami, od antyfanów smoka wawelskiego. No nie wiem, o co im chodziło. Jaki znowu smok?)
A opaska w sam raz. Muszą być różne rozmiary. A może dla mnie "w sam raz", to tak jak "strasznie duża" dla kogoś innego. Może się nie zrozumieliśmy.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2006, 19:56 przez OlgaJUVEntina, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szymek
- Juventino
A co to jest ta "piłka na okrągło"? Jakiś artukuł czy co? Bo nie jestem poinformowanypiotrek147 pisze:Nie wiem czy ktoś to pisał, więc ja napisze.
EDIT: Grazie Olga, rarytas

Ostatnio zmieniony 20 marca 2006, 20:26 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- OlgaJUVEntina
- Juventino
Coś dużo lepszego. Płyta DVD. To już będzie chyba 11 część "Piłki na okrągło", jeśli dobrze pamiętam.Szymek pisze:A co to jest ta "piłka na okrągło"? Jakiś artukuł czy co? Bo nie jestem poinformowanypiotrek147 pisze:Nie wiem czy ktoś to pisał, więc ja napisze.
- Szilgu
- Juventino
OlgaJUVEntina pisze:Coś dużo lepszego. Płyta DVD. To już będzie chyba 11 część "Piłki na okrągło", jeśli dobrze pamiętam.
To w końcu płyta cd czy dvd? BO dla mnie ma to olbrzymie znaczenie.... DVD nie posiadam, a jeśli jest to na CD to jak najbardziej kupieYari pisze:Już w najbliższy czwartek 23 marca w ,,Rzeczpospolitej" ukaże się płyta cd z filmem poświęconym naszemu pupilkowi , a mianowicie Del Piero

EDIT:Dzięki wielkie Pioterk147

Ostatnio zmieniony 22 marca 2006, 20:46 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.