Trezeguet nie odejdzie Do barcelony!
- BIANCONERI
- Juventino
Paco Casal, agent Davida Trezegueta, wykluczył wczoraj możliwość transferu swojego podopiecznego do Barcelony.
Casal powiedział wczoraj: "Nie ma możliwości aby David podpisał kontrakt z Barceloną, po prostu dlatego, że nie jest na sprzedaż. Arsenal złożył już multimilionową ofertę, ale Juventus natychmiast ją odrzucił."
"Davidowi pozostały dwa lata kontraktu, a już negocjujemy jego przedłużenie. Zresztą, on zarabia 4 miliony euro rocznie, a Juventus planuje podwyżkę - nie sądzę, aby Barcelonę było stać na taką pensję."
"Tak czy inaczej, póki co nikt z Barcelony nie kontaktował się ani ze mną, ani z Juventusem."
Od początku wiedziałem,że Trezeguet zostanie w Juve!Po co miał by odchodzic do gorszego klubu?
Casal powiedział wczoraj: "Nie ma możliwości aby David podpisał kontrakt z Barceloną, po prostu dlatego, że nie jest na sprzedaż. Arsenal złożył już multimilionową ofertę, ale Juventus natychmiast ją odrzucił."
"Davidowi pozostały dwa lata kontraktu, a już negocjujemy jego przedłużenie. Zresztą, on zarabia 4 miliony euro rocznie, a Juventus planuje podwyżkę - nie sądzę, aby Barcelonę było stać na taką pensję."
"Tak czy inaczej, póki co nikt z Barcelony nie kontaktował się ani ze mną, ani z Juventusem."
Od początku wiedziałem,że Trezeguet zostanie w Juve!Po co miał by odchodzic do gorszego klubu?
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- nookie
- Juventino
bardzo sie ciesze z tego powodu...ale i tak watpilem w to ze Treze mialby przejsc do barcy...teraz to sa faktycznie cieniasy...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- ToMeK
- Juventino
Ty chyba nie wiesz co piszesz ... Treze cienias?Buhaha dobre ... moze w skutek silnego oddzialowywania slonecznego cos ci sie pomylilojaro10 pisze:...szkoda że nie przejdzie...a co do tego że nie nadaje sie do cieniasów to... jakto??? przcierz to cienias , do niego pasowała by 3 koreńska liga...

- RAT
- Juventino
Właśnie najpierw pomyśl co piszesz 8)jaro10 pisze:...szkoda że nie przejdzie...a co do tego że nie nadaje sie do cieniasów to... jakto??? przcierz to cienias , do niego pasowała by 3 koreńska liga...
Juve jest miłością mojego życia !!
- juveluck
- Juventino
Juz jakiegos czasu nie boje sie o odejscie Treze. Teraz po tych slowach agenta Davida to juz wrecz jestem pewien ze zostanie on u nas na dlugo, bardzo dlugo. Nie wyobrazam sobie Juve bez Trezegueta, nie wiem jak bym przezyl jego odejscie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- white_wolv
- Juventino
Treze w Barcy buhahahaha...a z kim by On tam gral???
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Eee nawet przez chwilę przez myśl mi nieprzeszło, że TREZE mógłby nas opuścić. Mam zaufaie do Moggiego i wiem, że on nierzuca słów na wiatr. Już wcześniej zapewniał, że nieodda Davida i to jeszcze to Barcelony. Wiedziałem, że zostanie i mam nadzieję, że to koniec plotek transferowych na temat Davida :evil:

- Alexxxxx
- Juventino
Trezegol musi zostać,zagadzam się w 100% zwypowiedzią wyżej!!!nookie pisze:bardzo sie ciesze z tego powodu...ale i tak watpilem w to ze Treze mialby przejsc do barcy...teraz to sa faktycznie cieniasy...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli