Szaliki Juve!!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
rostek007

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 08:22

Już od jakiegoś czasu szukam fajnego szalika juve.Przeglądałem juz każdy sklep internetowy i nic.Te w sklepiku juvepoland mi się nie podobaja :( Jak macie jakieś fajne linki do szalików juve do prosze zamięscie je tutaj :)

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 08:36

Kiedyś bodajże w sklepie iss.punkt.pl mieli świetny szalik Juve, z tym nowym logiem. Niestety, teraz nie mogę go tam znaleźć. :cry: Cena też była przystępna, o ile pamiętam to chyba 25-29 zł.

Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 08:42

Mam ten sam problem :/ Posiadam 4 szaliki Juve, ale każdy ze starym logo :( Nie powiem, żeby mi się to nie podobało, bo kocham ogo Juve, stare, czy nowe... Ale jednak chciałbym mieć "aktualny" szalik. Piszcie jak tylko coś znajdziecie.

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:05

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 19:56 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Jellei

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:49

Na legialive.pl mają takie cuś:
Obrazek po 30 zł. I szalik łączony Legia - Juve, ale ze starymi herbami obu klubów.

@RuTeK:
Dziany jest.

A poza tym wiem, że jest słaby, ale innego nie znalazłem z nowym logiem.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2006, 11:10 przez Jellei, łącznie zmieniany 2 razy.

Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:56

Wiesz... Jakbym potrzebował ściereczki do mycia płytek w łazience, to bym to kupił (tylko część Juventusu bym odciął i zostawił gdzieś w szafce). Chodzi o szalik SAMEGO JUVE !!!

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 10:53

Gregor del Ptasior pisze:Wiesz... Jakbym potrzebował ściereczki do mycia płytek w łazience, to bym to kupił (tylko część Juventusu bym odciął i zostawił gdzieś w szafce). Chodzi o szalik SAMEGO JUVE !!!
Przecierz Ci Pokazał, że jest Zwykły Szalik Juventusu oraz napisałe że możliwy jets zakup szaliku Juve - Legia :roll:

A Ten szalik jest Dziany ?? czy Akrylowy <zygi>

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 15:51

Nie wiem czy odwiedziłeś już ten sklep internetowy:
http://www.sklepkibica.com/index.php ?

Jeśli nie, to poniżej zamieszczam link do szalika Juve jaki można kupić na niniejszej stronie. Jakiś czas temu były tam 3 wzorów szalów, obecnie pozostał im chyba tylko ten jeden:
http://www.sklepkibica.com/product_info ... cts_id=333

Cena jest dosyć przystępna, a sam szalik dziany. Nie zamawiałem jeszcze nigdy nic z tej witryny, ale "wydaje się" wiarygodna :)

Poza tym są tam jeszcze innej akcesoria Juve, chociaż nie jest ich zbyt wiele. Rarytasem jest chyba piersiówka z herbem Juve :wink:

Osobiście posiadam taki szal:
http://www.bomasport.pl/index.php/mkSkl ... 34//Itemid,/

Pozdrawiam!

Obrazek
Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 16:20

Według mnie jeżeli ktoś z Was nie ma jeszcze szala Juventusu i bardzo zależy mu na tym, żeby widniało na nim nowe logo i najlepiej, żeby był oryginalny niech odwiedzi ten link http://www.juvestore.com/categoria.asp?id_categoria=62 :-D
Ależ ja odkrywczy jestem :!: :wink: W każdym razie od razu uprzedzam wątpliowść, że te szaliki miałyby być kosmicznie drogie. Jest to cena 10 EURO więc według mnie w porównaniu do jakości polskich szalików i ich ceny ok. 30 zł to nie jest to wygórowane żądanie . Ale decyzja należy do Was. Ja zamierzam sobie taki szalik kupić :P

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 16:24

Juve Master pisze:Według mnie jeżeli ktoś z Was nie ma jeszcze szala Juventusu i bardzo zależy mu na tym, żeby widniało na nim nowe logo i najlepiej, żeby był oryginalny niech odwiedzi ten link http://www.juvestore.com/categoria.asp?id_categoria=62 :-D
Ależ ja odkrywczy jestem :!: :wink: W każdym razie od razu uprzedzam wątpliowść, że te szaliki miałyby być kosmicznie drogie. Jest to cena 10 EURO więc według mnie w porównaniu do jakości polskich szalików i ich ceny ok. 30 zł to nie jest to wygórowane żądanie . Ale decyzja należy do Was. Ja zamierzam sobie taki szalik kupić :P
Brawo za przedsiębiorczość :bravo: Dolicz 20 euro kosztów przesyłki do Polski i teraz zrób cenowe porównanie... :lol:

Obrazek
Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 16:36

kedzier pisze:
Juve Master pisze:Według mnie jeżeli ktoś z Was nie ma jeszcze szala Juventusu i bardzo zależy mu na tym, żeby widniało na nim nowe logo i najlepiej, żeby był oryginalny niech odwiedzi ten link http://www.juvestore.com/categoria.asp?id_categoria=62 :-D
Brawo za przedsiębiorczość :bravo: Dolicz 20 euro kosztów przesyłki do Polski i teraz zrób cenowe porównanie... :lol:
Wiesz istnieje także jeden szalik za 6 euro, a jest na serio extra, więc robi się z tego ok. 20 zł a wątpie żeby koszt przesyłki był aż tak wysoki, choć nie mam za dużo wiedzy na ten temat ale nie wydaje mi się żeby przesyłka była droższa niż sam szalik a Tobie :?:
Skąd wiesz, że tak drogo miałoby to wyjść :?: Zamawiałeś już tam szalik :roll:
Zakładam, więc, że jeśli komuś bardzo zależy na porządnym szalu to sama jego cena czyli ok. 18 zł + myślę, że ok. 10 Euro max. = ok. 60 zł więc nie jest tak tragicznie :)

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 16:48

Juve Master pisze:
kedzier pisze:
Wiesz istnieje także jeden szalik za 6 euro, a jest na serio extra, więc robi się z tego ok. 20 zł a wątpie żeby koszt przesyłki był aż tak wysoki, choć nie mam za dużo wiedzy na ten temat ale nie wydaje mi się żeby przesyłka była droższa niż sam szalik a Tobie :?:
Skąd wiesz, że tak drogo miałoby to wyjść :?: Zamawiałeś już tam szalik :roll:
Zakładam, więc, że jeśli komuś bardzo zależy na porządnym szalu to sama jego cena czyli ok. 18 zł + myślę, że ok. 10 Euro max. = ok. 60 zł więc nie jest tak tragicznie :)
Koszty wysyłki w samych Włoszech wynoszą 10 euro:
How much is the shipment?
The shipping costs for an order within Italy are &#65533; 10,00, whatever weight and size the package is.

Cena dla Włoch jest stała, bez względu na wagę czy rozmiar paczki. Z kolei do innych krajów te czynniki wpływają już na zmianę ceny:
The abroad shipping costs vary with reference to the destination Country and to the weight and/or to the package size.

Przed zamówieniem możesz sprawdzić dokładnie ile Cię taka operacja wyniesie:
Anyway before you complete the purchase procedure, we suggest you to check the shipping costs that are automatically calculated by the system.

Cały regulamin i zasady kupna w JuveStore jest dostępny w zakładce help pod adresem:
http://www.juvestore.com/aiuto_note.asp?p=help#pagare

Trzeba się jednak wczytać :wink: Jak widzisz jednak istnieja taka możliwość, by przesyłka była droższa niż koszt produktu.
Pozdrawiam!

Obrazek
Gość

Nieprzeczytany post 15 marca 2006, 18:02

Witam,
Jestem zainteresowany kupnem któregoś z tych pasiaków - tego bądź tego

Czy mógłby ktoś napisać ile wyniesie dokładnie koszt wysyłki do Polski i na jakiej zasadzie to się odbywa ? Może ktoś kupował szalik z JuveStore i podzieli się opinią :-D .
A może też można nabyć taki bądź inny pasiak Juventusu w Polsce ( nie licząc legialive ) ?

Proszę o wyrozumiałośc ,
za odpowiedzi dziękuje :)

Gość

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 21:15

Naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc :( ?

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 21:56

Wiesz z tego co wiem to Wojtom kupował rzeczy z JuveStore. Może On Ci pomoże?

Grande Juve, Vinci Per Noi
ODPOWIEDZ