Mecze mundialu w TVP i Polsacie

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 16:10

Co do Szpakowskiego, to wiadomo, ze popelnia duuużo gaf i blędów, ale slychać, ze bardzo przeżywa mecze (a czasami kibicuje jednej ze stron). Lubię jak komentuje mecze naszej reprezentacji.

Obrazek
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 16:42

No nareszcie juz myslałem ze nigdy sie nie porozumieją :) Ja nie mam Polsatu Sport Extra ani rzadnych stacji kodowanych więc dla mnie super ze będzie na kanałach otwartych czyli TVP i Polsat. Mnie najbradziej interesuja mecze Polski, Włoch i finały więć mi sie upiecze.
Brava dla naszej polskiej telewizji tym razem sie udało :lol:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 16:59

Orientuje się ktoś na jakich zagranicznych kanałach można będzie zobaczyć wszystkie mecze mś?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 17:04

rafalutek pisze:Nie wiem ile masz lat, ale jeśli podoba Ci się komentarz "Szpaka" to pewnie masz około 50! Dla mnie ten komentator prezentuje naprawdę niski poziom żeby nie powiedzieć że denny!
Jak by miał koło 50 lat to zapewne zachwycałby się głosem nieżyjącego Jana Ciszewskiego :wink:

Temat o mudnialu w TV ale skoro poruszony został też temat komentarza to zauważe, że aktualnie komentarz Dariusza Szpakowskiego wytwarza dla mnie najlepszy klimat kibicowania.Oczywiście wpadek ma wielem, ale komu one się nie zdarzają.Zresztą "wychowałem" się na meczach komentowanych przez Szpakowskiego i czuje do niego sentyment.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 17:09

DjJuve pisze:Orientuje się ktoś na jakich zagranicznych kanałach można będzie zobaczyć wszystkie mecze mś?
Na pewno w niemieckim ARD lub ZDF i pewnie w czeskiej TV.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 17:25

Pilekww pisze:No nareszcie juz myslałem ze nigdy sie nie porozumieją :) Ja nie mam Polsatu Sport Extra ani rzadnych stacji kodowanych więc dla mnie super ze będzie na kanałach otwartych czyli TVP i Polsat. Mnie najbradziej interesuja mecze Polski, Włoch i finały więć mi sie upiecze.
Brava dla naszej polskiej telewizji tym razem sie udało :lol:
czytałeś temat ? O meczach LIVE w Polsacie otwartym zapomnij....chyba ze zadowalają Cie retransmisje, bo mnie nie....

Polsat mnie strasznie wnerwił. Jakby nie mogli puszczac na Polsat Sport, w koncu niektorzy mają go w kablówkach.
Ale gdzie tam....musieli zasunąć Polsat Sport Extra, zeby tylko przez dekoder

:evil:

rokfor

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 17:51

Nie ma sie co martwic jesli nie polska tv to wlasnie wszystkie mecze sie obejrzy na niemieckich programach np ZDF, ARD no i oczywiscie jesli macie satelite to kazda stacja narodowa napewno bedzie pokazywala mecze swoich reprezentacji wiec ja jestem spokojny jesli chodzi o MŚ w tv :P

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 18:07

Ciesze sie ze wreszcie cos zostalo postanowione.. Tylko jest to zdierstwo, że mecze beda pokazywane (tez) na polsat sport extra. Wedlug mnie czas mistrzostw powinien byc glownym tematem na jednym z programów tvp i tam powinny byc puszcane wszystkie mecze. MŚ powinny byc dostepne dla wsystkich !!
MOże na Eurosport bedzie cos jeszcze??

P.S Fajnie by było jakby C+ sie o cos postaral (zezwolenie na puszczanie powtórek meczu)

Pozdro

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 19:34

Co do eurosportu to raczej bez szans. A ARD i ZDF słyszałem ze mają pokazać tylko mecze niemców, a reszte PREMIERE :roll:

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 19:41

BIGGI pisze:Co do eurosportu to raczej bez szans. A ARD i ZDF słyszałem ze mają pokazać tylko mecze niemców, a reszte PREMIERE :roll:
Może jednak jest jakaś szansa że Eurosport pokaże chociaż mecze Francji.Zawsze podczas rozgrywek eliminacyjnych te mecze były puszczane...

wickerman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 20:02

To że Polsat nie będzie transmitował mecze na kodowanym kanale nie powinno nikogo dziwić - w końcu to telewizja komercyjna. Oburzająca jest za to moim zdaniem postawa TVP, która już dawno temu powinna mieć pełne prawa do transmisji. W końcu po to płacimy (przynajmniej teoretycznie...) podatek radiowo - telewizyjny żeby móc oglądać imprezy takie jak Mundial!! :/

rafalutek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 20:10

Płacimy tym darmozjadom i to kilkakrotnie:
po pierwsze płacąc abonament
po drugie telewizja publiczna jest finansowana przez państwo czyli z naszych podatków
po trzecie płacą im telewizje kablowe i cyfrowe, za emisję 1 i 2, które my finansujemy
A Szpakowski nie dość że tragicznie wygląda to jeszcze gorzej komentuje, ale za to jest tani i dzięki temu można jakiś serial nakręcić!

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 21:02

Czyli wszysto bedzie mozna ogladać na odbiorniku naziemnym polsatu?

Obrazek
Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 21:17

rafalutek pisze:Płacimy tym darmozjadom i to kilkakrotnie:
po pierwsze płacąc abonament
po drugie telewizja publiczna jest finansowana przez państwo czyli z naszych podatków
po trzecie płacą im telewizje kablowe i cyfrowe, za emisję 1 i 2, które my finansujemy
Ale za to będziemy mogli oglądać 2235346 odcinków Mody na sukces i Plebanię 43 :D

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 15:12

Dorwałem dzisiejszy przegląd sportowy, w którym przeczytać możemy o podziale meczów między tvp, a polsatem. Z artykułu wynika, iż na antenie tvp nie zobaczymy następujących spotkań grupowych:
Ekwador-Niemcy
Trynidad i Tobago-Szwecja
Anglia-TiT
Szwecja-Anglia
Argentyna-WKS
Holandia-WKS
Holandia-Argentyna
Meksyk-Angola
Portugalia-Iran
Portugalia-Meksyk
Iran-Angola
Usa-Czechy
Włochy-Usa
Czechy-Włochy
Ghana-Usa
Australia-Japonia
Brazylia-Chorwacja
Japonia-Brazylia
Korea-Togo
Francja-Szwajcaria
Togo-Francja
Hiszpania-Ukraina
Arabia Saudyjska-Hiszpania
Ukraina-Tunezja

Na antnie tvp nie zobaczymy również czterech spotkań 1/8, dwóch meczów 1/4, jednego półfinału i meczu o trzecie miejsce.

Jedynm słowem wspaniały podział, ale nia mamy czym się martwić p. Korzeniowski zapowiedział, że na antenie tvp będzie można zobaczyć wszystkie bramki i skróty :lol:
Pozostanie zagraniczna tv bądź pub.
[']

p.s.
niewykluczone, że część spotkań pokaże "zwykły" polsat.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ