Kto ma Juventus - Milan z C+ Polska?
- Martin
- Juventino
Posiada ktos nagrany mecz Juventus - Milan z C+Polska. W formacie analogowym lub cyfrowym? Prosze o kontakt.
Podobno Lipiński mówił cos o JP. Chcielibyśmy wrzucić to do naszego archiwum.
Podobno Lipiński mówił cos o JP. Chcielibyśmy wrzucić to do naszego archiwum.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja mam nagrany z VHS. Lipiński o nas nic nie wspomniał, jedyny polski akcent, o ktorym powiedział to oczywiście flaga Legii.
Naszą oprawę pokazali przez...1 sek. a skupili się na milanistach :roll: Porażka.
Naszą oprawę pokazali przez...1 sek. a skupili się na milanistach :roll: Porażka.

- Wiatrak
- Juventino
Sorki ale to ja wprowadziłem to zamieszanie z tym, że mówino o nas na canale + a tak naprawde nie było! Mój ojciec powiedział mi tak przez telefon a jak przyjechałem to pytałem się brata i on mi powiedział, że jedynym polskim akcentem był flaga legii i flaga polski!! Jeszcze raz sorki za to.
A mam jeszcze pytanie czy mógłby ktoś zeskanować artykuł o naszym fanklubie z marcowego numeru "To my kibice" i zamieścić na stronce???
A mam jeszcze pytanie czy mógłby ktoś zeskanować artykuł o naszym fanklubie z marcowego numeru "To my kibice" i zamieścić na stronce???
- Paulo
- Juventino
Napewno Lipiński nic nie mówił o JP, było właśnie tylko o fladze Legii, nic więcej. Być może jutro będzie coś w magazynie SERIE A, ale szczerze wątpie. Oprawa kibiców Juve też była tylko przez chwilę, a reszta to oprawa kibiców przyjezdnych.
- white_wolv
- Juventino
A Wy wogole informowaliscie C+ o tej wyprawie?
Bo w sumie jesli nie to mieli prawo nic nie wiedziec.
- Mateo
- Juventino
Pewnie nie, ale wiele osób tak pisało i na to liczyło, że Tomasz Lipiński czasem bywa na JP i mógł o tym wyjeździe wiedzieć, bo ponoć jest zwolennikiem Juventusuwhite_wolv pisze:A Wy wogole informowaliscie C+ o tej wyprawie?

Ostatnio zmieniony 15 marca 2006, 21:10 przez Mateo, łącznie zmieniany 1 raz.
- delsebastian
- Juventino
proste ze mam na dvd 

- white_wolv
- Juventino
Mnie kusilo zeby wyslac maila do redakcji sportowej C+,ale nie chcialem tego robic w imieniu JPC bo przeciez nie mam prawa..no coz szkoda ze tak wyszlo,nastepnym razem sie ich poinformuje odpowiednio(oficjalnie) 8)
- Martin
- Juventino
A tu sie zdziwisz. Jacol, ktory ma stały kontakt z Lipińskim napisal do niego inforumujac ze bedziemy na tym meczu. Problem polegal na tym, ze siedzielismy w takim miejscu z ktorego nie widac nas bylo w TV.Mateusszek pisze:Pewnie nie (cut)white_wolv pisze:A Wy wogole informowaliscie C+ o tej wyprawie?
Lipinski nie pierwszy raz nas zawiódł. Przed zarejestrowaniem fanclubu prosilismy, go zeby zamiescil chociaz kawalek notki w PN (udalo sie wywalczyc tylko newsa na stronie www pilki noznej). Potwierdzil, ze powinno sie cos ukazac. Niestety byla to bardzo nieładna ściema.
Jak nie znasz tematu od strony oficjalnej (adminowi lub modow) tylko przypuszczenia lub spekulacje, to prosze nie wypowiadaj sie, ok?marcinb1989 pisze:No to rzeczywiście mieliście problem z wysłaniem wiadomości, że będziecie na tym meczu :rotfl:
A skoro kwestia sie wyjasnila to temat zamykam.
Log in: 15.12.1997