Film Del Piero in Bianconero - program Sfide z Rai! :-)
- Mateo
- Juventino
Wyszukałem i zapodaje dla was linka do bardzo ciekawego filmu Alessandro Del Piero in Bianconero. Jest to coś podobnego do filmiku Pinturicchio, tyle, że ze stacji Rai Tre z programu Sfide i emitowany był dość niedawno
.
Film opowiada o całej karierze Alexa Del Piero w barwach Juve. Ukazane są w nim wszystkie wzloty i upadki Del Piero. Dla rozumiejących włoski (niestety się nie zaliczam) napewno ciekawe będą wywiady m.in. z Ravanellim, Vialim czy Luca Bucchim - któremu Alex wpakował mnóstwo bramek
. Myśle, że każdy fan Alexa powinien go ściągnąć i obejrzeć - naprawde warto!
Oto dane dotyczące filmu:
tytuł: Alessandro Del Piero in Bianconero - materiał stacji Rai, program Sfide
wielkość: 458 mb
długość: 53.33 min
Link:
http://depositfiles.com/en/files/1234/[ ... 4.avi.html

Film opowiada o całej karierze Alexa Del Piero w barwach Juve. Ukazane są w nim wszystkie wzloty i upadki Del Piero. Dla rozumiejących włoski (niestety się nie zaliczam) napewno ciekawe będą wywiady m.in. z Ravanellim, Vialim czy Luca Bucchim - któremu Alex wpakował mnóstwo bramek

Oto dane dotyczące filmu:
tytuł: Alessandro Del Piero in Bianconero - materiał stacji Rai, program Sfide
wielkość: 458 mb
długość: 53.33 min
Link:
http://depositfiles.com/en/files/1234/[ ... 4.avi.html
- forza bianco-neri
- Juventino
plik strasznie dużo waży, a do tego jak zaczynam ściagać to na stronie wyskakuje aborted, nie da się tego podzielić w winrarze ma pare archiw i wtedy wpakowac na serwer? fajnie by bylo, a tak jak piszesz filmik moze byc ciekawy 

Juve per Sempre
- white_wolv
- Juventino
Wiem ze to kosztuje sporo pracy,ale podjalby sie ktos zrobienia tlumaczenia?Bo niestety nie parlam po wlosku(jeszcze),jak cos moge popracowac nad synchro byle ktos przetlumaczyl te wywiady - bo sa one w tym materiale b.wazne.
.A moze ma ktos namiary na ang napisy?
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Hmm... Brzmi ciekawie. Jak zassam (a potrwa to długo, bo sssa niewiele ponad 80 kb/s
) to się podzielę wrażeniami. Ale rzeczywiście dobrym pomysłem byłoby przetłumaczenie i nawet nie koniecznie głosowe, tylko napisy. Wkońcu wywiady to rzecz istotna, co nie ?

- KAT Z TURYNU
- Juventino
Rewelka. Bardzo przyjemnie sie ogląda. Dużo ciekawyh materiałów i wywiadów(napisy by sie przydały jak nie wiem co...). Dożo postaci z dawnej i obecnej drużyny się udziela. Bałem się, że 50 minut może mnie znudzić,nawet z udziałem Alexa. Ale przyjemnie się rozczarowałem. Filmik dobrze zmontowany, z dobrym tempem i chyba zawierający ten cały "fenomen" za który kochamy Alexa :twisted: Obok wyczynów z Serie A jest także historia Alexa w Lidze Misiów. Warto ściągnąć.
Polecam zostawić kompa włączonego na noc, żeby wtedy spokojnie ściągało. Zrobiłem tak wczoraj koło 1ej i dziś już sobie to rano obejrzałem(też mam 80kb/s....).
FORZA JUVE!!!
Polecam zostawić kompa włączonego na noc, żeby wtedy spokojnie ściągało. Zrobiłem tak wczoraj koło 1ej i dziś już sobie to rano obejrzałem(też mam 80kb/s....).
FORZA JUVE!!!
ODI PROFANUM VULGUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Must I - and all alone"("Ministerstwo strachu")G.Greene
"Must I - and all alone"("Ministerstwo strachu")G.Greene
- Buri
- Juventino
FAjny film !
ponad 50 minut ale przyjemnie się ogląda. Dużo ciekawych materiałów. Szkoda tylko że nie znam włoskiego. Przydały by się napisy. Ściągajcie polecam :!:

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Kapitalne !!! Przyznam, że film pokazuje doskonale ten wielki fenomen Alessandro !!! Ja naprawde nie mam wątpliwości, że właśnie on jest najlepszym piłkarzem w historii włoskiej piłki. Ten człowiek jest wielki i jestem dumny, że gra właśnie w Juventusie !!! Mateusszek ---> Wielkie dzięki za link. Respect.
- forza bianco-neri
- Juventino
coś tam było z tą strona ale w końcu ścianąłem. film wygląda fajnie ale:
[/b]
i tu przyłączam siędo prośby white_wolv'a o napisy, jak ktoś zna dobrze włoski to miło by było jakby je przygotował. na razie to się oglada jak czeski film - obraz idzie, ale zbytnio nie wiesz o co chodziwhite_wolv pisze:Wiem ze to kosztuje sporo pracy,ale podjalby sie ktos zrobienia tlumaczenia?Bo niestety nie parlam po wlosku(jeszcze),jak cos moge popracowac nad synchro byle ktos przetlumaczyl te wywiady - bo sa one w tym materiale b.wazne.

Juve per Sempre
- bianconerio
- Juventino
No jestem ciekaw tego filmu, ale czy nie mógłby ktoś go wrzucić na serwer bo mi nie chce ściągać z tej strony... Jest jakiś problem z IP a ja mam własne i z nikim go nie dzielę...
- juverm
- Juventino
Właśnie ściągam
Zaczekam sobie jeszcze 4 h
.... Ale jak mówicie że warto to warto. Jak obejrze zeedytuje 
EDIT:
Genialny, rewelacja :!:
Po tym filmie moja sympatia do mojego idola jeszcze WZROSŁA :!: 8)

EDIT:
Genialny, rewelacja :!:
Po tym filmie moja sympatia do mojego idola jeszcze WZROSŁA :!: 8)
Ostatnio zmieniony 14 marca 2006, 19:30 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mr Cezary
- Juventino
No naprawdę brawa Mateusszek
Kto jak kto, ale Ty zawsze znajdziesz coś ciekawego. Program naprawdę bardzo dobry. Dobrze, że są te przerywniki w postaci wywiadów. Szkoda tylko, że tego nie rozumiem. Polecam każdemu fanowi, nie tylko Alexa, ale także Juventusu