Nowa kompilacja o Buffonie

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
manius

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 17:55

Czesc ja tez bym sobei porobil takie filmiki ale nie wiem w jakim programie czy móglbyś mi podac nazwe?
dziekuje!

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 19:20

Program zwie się Sony Vegas. Pogoogluj trochę to na pewno go znajdziesz. Myślę właśnie nad nową kompilacją więc podsuwajcie mi jakies pomysły o kim by mogła być bo tak się właśnie zastanawiam :wink: . Oczywiście zachęcam pozostałe osoby do oceny kompilacji o Gigim.

No nie wiem manius :roll: Uważam że w filmach o Zlatanie najlepsza jest stronka Zlatanmovie i chyba nikt z nas kompilatorów tego nie zmieni, zresztą gdybym o nim robił film nie pokzałbym Wam niczego nowego. Dowodem na to jest nieudana kompila jaką o nim zrobiłem :prochno:
Ostatnio zmieniony 11 marca 2006, 19:33 przez Kuba Napierski, łącznie zmieniany 1 raz.

manius

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 19:24

Zrób komplikacje o Zlatanie Ibrahimovicu!!!!

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 19:39

Ja kiedyś miałem pomysł na kompilacje np. Milan vs Juventus, albo Inter vs Juventus... Takie akcje, bramki, ciekawe momenty z pojedynków tych drużyn... Materiałów było by na pewno duuuzo... chociażby pamiętne 1-6 w 1996 :P No taka moja skromna propozycja :P

ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 19:52

Kuba Napierski pisze: Program zwie się Sony Vegas. Pogoogluj trochę to na pewno go znajdziesz.
Też go właśnie ściągam. Bądż w niedługim czasie na gg, to napiszesz co i jak.
Kuba Napierski pisze: Myślę właśnie nad nową kompilacją więc podsuwajcie mi jakies pomysły o kim by mogła być bo tak się właśnie zastanawiam :wink: . Oczywiście zachęcam pozostałe osoby do oceny kompilacji o Gigim.
Masz zrobić o Thuramie. To jedyny pomysł. I jak tego nie zrobisz Kuba,p rzerobisz u mnie 2 tygodnie w polu. Jeszcze nie oglądałem dobej kompili o nim, i zostajesz wyznaczony przez wielkiego mistrza ZEN do wykonania.
Kuba Napierski pisze: No nie wiem manius :roll: Uważam że w filmach o Zlatanie najlepsza jest stronka Zlatanmovie i chyba nikt z nas kompilatorów tego nie zmieni, zresztą gdybym o nim robił film nie pokzałbym Wam niczego nowego. Dowodem na to jest nieudana kompila jaką o nim zrobiłem :prochno:
No, filmy z Zlatanem, Del Piero i Treze to nie warto robić. O nich już wszystko było.

Co do kompilacji, jest napradę morowa. Tylko trochę króka, i czasami przesadziłeś z efektami, troche za jasno np. jak Gigi kiwa się z tym piłkarzem. Ale ogólnie spoko.

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 22:33

Przepraszam bardzo ze nie na Temat, ale robię właśnie kompilację w MovieMakerze 2.0, i często jak przycinam film, czy przeciągam go na oś czasu to pojawia mi się windowsowy błąd. Dlaczego tak jest, POMOCY!!!

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 22:53

No niestety filmik mnie nie przeknał. Jest dla mnie jakiś taki normalny jak porzednie twoje lub kogoś innego wydania z GiGim w roli głownej, niestety dla mnie nie ma tu niczego nowego bo ja znam te parady na pamięć tylko meczów obejrzałem ze już jednak wiem i widzialem swoje.

Dla mnie to tani filmik i nie moge pochwalić tutaj za efekty, muze czy łączoność jedynie początek okazał się dość fajny (a'la fontyfanic ale jest ok) i jeszcze za co moge pochwalić to za samą prace bo trzeba sie nieźle namęczyć przy takiej firmie jak Sony Vegas

3=/6

pozdro
:whistle:

Lord_Chaos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2006, 20:23

Kompilacja hmm... średnio. Zrób sobie jakis początek i dawaj w kazdej kompilacji taki sam. Tak jak MGM ma lwa na początku tak ty se cos zrob zeby bylo wiadomo ze to twoje wyrob sobie marke :P Dalej za szybko błysk wchodzi przy strzale kolesia z Werderu. Pojawia sie blysk i po chwili pilka dolatuje i zaczynaja razem leciec. Nie rob takich przejść dzwieku bo ni jak mialo sie w stosunku do filmu. Looknij sobie filmiki te ZlatanMovie koncza jeden fragment utworku daja przerywnik jakis i znow leca. Wszystko było by ok gdybs przed zmiana muzyki dal Buffona stojacego przy slupku cos takiego zeby on nic nie robil zeby ta zmiana muzyki zaczynala nowy watek. No i na zakonczenie tez brakuje czegoś wydaje sie jakby to bylo urwane jakbys ogladal film i nagle sie konczy.
Materiałów nazbierałeś troche jakość pozostawia wiele do zyczenia ale coż zrobic jak innych nie ma ;] i na koniec jakieś tez to twoje logo.

---------------------------------------------------------------------------
Jakbys mogł zapodaj jeszcze raz kompilacje z Patrykiem bo tamten link nie działa ;] pozdro

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2006, 18:31

Właśnie opanowywuje program do edycji Audio i Video Sony Vegas. Mam pewien problem. Jeżeli chcę importowac jakiś film na oś czasu to nie załaduje mi sie każdy. Zauważyłem, że do programu da się importować jedynie pliki video o formacie wmf, midi ale nie da się importować plików avi (w takim formacie są w większości bramki z JuvePoland). Czy niezaładowywanie się plików avi to tylko mój problem, czy wszędzie tak jest?

Czasami nie załadowywuje się tylko dzwięk, czasami tylko obraz, ale czasami nie da się w ogule załadować. Przy pliku pisze tak:

Video: stream attributes could not be determined
Audio: ............................................................(w miejscu kropek, właściwości dzwięku)

Formułka (stream attributes could not be determined) jest przy tym co się nie chce załadować.

Prosze o pomoc.

Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2006, 19:52

Fajnie to zrobileś, ja nie mam żadnych większych uwag, bo to byl naprawde kawalek dobrej roboty!!!

Obrazek
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2006, 20:16

...

ODPOWIEDZ