Nowa kompilacja o Buffonie

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 16:02

Witam. Stworzyłem właśnie kompilację o bramkarzu Juve Gigim Buffonie. To mój pierwszy film stworzony dla strony www.juventus-fc.com , dla której obecnie pracuję(nie oznacza to oczywiście że nie będę już zaglądał na JP). Film zebrał tam pozytywne recenzje i mam nadzieję że Wam także się spodoba

http://rapidshare.de/files/15176021/Gig ... m.wmv.html

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 21:40

Musze stwierdzić, że jest to na dzień dzisiejszy twoja najlepsza kompilacja. Najważniejsze jest to, że w każdej twojej pracy widoczny jest progres, rozwijasz się. Fajnie, że zrobiłeś świeży filmik o Buffonie, bo tego dawno na forum nie mieliśmy :-D .

Filmik jest bardzo dobry. Na szczególne brawa zasługuje początek :bravo: , później już nieco spuściłeś z tonu. Wszystko jednak bardzo fajnie połączone, materiały również bardzo fajne - obejmujące wszystkie lata Gigiego w Juventusie. Efektów nie było za dużo, ale to według mnie plus. Nie powtórzyłeś błędu z kompilacji o Vieirze :) . Ostra rockowa muzyka jak najbardziej pasuje do interwencji Buffona. Wszystko to sprawia, że filmik jest niezwykle dynamiczny. Jedynie nie podobają mi się troszke napisy oraz tło jakie na nie dałeś, ale to taki malusieńki szczególik :P .

Moja ocena to 5/6. Dziwie się, że jeszcze nikt nie napisał w tym temacie i nie pochwalił Kuby. Każdemu polecam tę kompilacje :wink: .

A i jeszcze moim zdaniem szkoda, że tam nie pisze, że specjalnie dla naszego kochanego Juvepoland... Nie chodzi tu bynajmniej o samą stronke, co o użytkowników forum :wink: .

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 22:45

Dzięki Mateusszek za pozytywną ocenę. Ale chyba wiem czemu nikt opróc Ciebie tu jeszcze nie napisał: nie działają linki, więc na wszelki wypadek daję kolejne 2:

http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=0Q50 ... IFUI6SMRRR

http://www.sendspace.com/file/b3lhrg

kolejne komenty mile widziane :wink:

Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 22:59

Kompilacja fajna (przyjemnie się ogląda) lecz wyraźnie czegoś mi w niej zabrakło (sam nie wiem czego...).

Ocena:
Muzyka-> 4/10
Całość-> 8/10

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 23:44

Ogólnie wystawię ocenkę 7+/10
Muzyka za bardzo mi nie pasowała, taka zbyt nu-metalowa.
Również mam ten kłopot co Axel: Oglądałem 1 raz i czegoś wyraźnie brakowało, za 2 i 3 razem już nie umiałem sobie przypomnieć czego :P
Jestem pełen podziwu, że udało ci się zebrać tyle materiałów 8)

Obrazek
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 10:35

Ogólnie kompilacja jest dobra. :ok:
Jak zwykle zrobiłeś bardzo dobry początek, ale później jest juz troszkę gorzej. Muzyla faktycznie pasuje znakomicie do całej reszty. Efektów mogło być odrobinkę więcej, a pod koniec zrobiło się troszkę nudniej.
Tak więc przy robieniu następnych kompilacji musisz skupić się na całości, a nie tyko na dobrym początku.
Moja ocena tej kompilacji: 5/6
Ostatnio zmieniony 11 marca 2006, 20:04 przez Michael900, łącznie zmieniany 1 raz.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 11:20

to jest to :) dynamika, świetna muza i umiejętności naszego numero uno :D
moja ocena 5+/6 czegos mi wlasnie brakowalo pod koniec filmiku ale naprawde mi się podobał :)

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 11:46

Bardzo fajna kompila !! ale mysle ze łączenie dwóch piosenke nie zawsze działa na korzyść. ale ciekawa. muzycznie mije klimaty :P 5+/6 :)

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 12:22

Kompilacja bardzo dobra. Nie było w niej już tylu efektów co w filmiku o Patricku. Ale to dobrze. Wybrałeś dużo dobrych interwencji Buffona, które rzadko się widywało, więc na pewno nie było łatwo je znaleźć. Tym większe brawa. Muzyka może być. Wprawdzie nie przepadam za takim gatunkiem, ale "Last Resort" tu nawet pasuje. Powodzenia w dalszej karierze kompilatora :wink:

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 13:02

Fajna komplikacja. :ok: Ogólnie muza była dobra, początek super. Dużo fajnych interwencji itp. Moja ocena 5/6.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 13:34

Co tu dużo mówić, świetna robota, ale mam pewne zastrzeżenia. Po pierwsze muzyka, pierwszy kawałek był super, ale drugi już taki nijaki, ale to mój gust. Po drugie, jakość video, szkoda, że większość kompilacji ma słabą jakość, ale wiadomo, czasem materiały kiepskie, a czasem kompresja, albo jedno i drugie, dobra robota...

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 14:58

Ogólnie kompilacja podoba mi się. Szkoda ze nie ma więcej kawałków z wcześniejszego i tego sezonu ale jest :ok: Muza nawet dobra moze ostatni kawałek jest słabszy ale ok.
Moja ocena 7/10

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 15:54

No No Kuba :ok: Niezła Kompilka :) Nie powiem... wyszła bardzo dobrze. Ale jak mam byc szczery to jedna rzecz za którą bym dał jeden malutki minusik to muzyczka a tak to Wszystko bardzo ładnie Ci wyszło !! Trzymaj tak dalej, aż moze nadejdzie Dzień ze zrobisz i pobijesz Mateusszka i kompile "remembert the name" :) Powodzenia P.S. Nie zapomnij o tym linku z który masz mi przesłąć na gg. Pavel Nedved !! Czekam..... FORZA JUVE !!!!!! :dance:

JUVE PER SEMPRE!!!
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 16:41

Fajniutka kompilacja :ok: ocena 8/10. Dużo nazbierałes materiałów o Buffonie ;] pozdr.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 17:15

Kompilkę ściągnołem, i muszę przyznać, że wstęp jest całkiem niezły. Naprawde bardzo mi się podoba początek, ale reszta nie jest juz taka dobra jak początek. Napewno dużo racy kosztowało cię nazbieranie tych materiałów :bravo: Napewno się przy niej naprawcowałeś, ale aby cię zachęcić do dalszej pracy daje 8/10.

ODPOWIEDZ