Serie A: (29) JUVENTUS 0-0 Milan (JPC na meczu!!)
- JuventinoPS
- Juventino
Mecz moim zdaniem napewno nie będzie łatwy, Milan zagrał wspaniale na San Siro z Bayernem i spokojnie w ładnym stylu awansowal do dlaszej fazy. Trzeba podkreslić w tym zdaniu jedno "Milan zagrał wspaniala na San Siro..." a każdy wie że gramy na niezdobytej jak dotąd w Serie twierdzy - Stade Delle Alpi i to moim zdaniem będzie jeden z większych naszych atutów w tym meczu. Szkoda, ponieważ nasza ostoja obrony Zambrotta znów złapał kontujzę i będzie pauzował 10 dni co go automatycznie wyklucza z gry z Milanem, W pierwszym meczu Milan zagrał dobrze chociaż tak jak słyszałem dopóki Milan nie strzelił bramki mecz był wyrównany, źle bronił wtedy Chimetti, przy pierwszej bramce za daleko wyszedł z bramki, przy drugiej gdyby mógl się lepiej postarać wyciągnął bo to, chociaż większych pretensji do niego akurat o tą akcję nie można mieć, trzecia bramka to już totalna klapa, przepuszcza piłkę między rękoma po strzale hmm kogo?? Niestety nie pamiętam
Naszczęscie w drugiej połowie honor Juve uratował Trezeguet strzelając bramkę po pięknym podaniu Viery. Wynik 3-1 był dla nas gorzką pigułką, do przęknięcia, milan nastrzelał nam nam więcej bramek niż wszystkie 9 zespołów w Lidze które spotkały się w lidze
Trzeba się zrewanżować i ten mecz poprostu wygrać, zwłaszcza że wygrana już może przesądzić o Scudetto. Jeden z użytkowników Jp fan milanu powiedział (chyba to był nordahl
) że Bayern pokonany to Juve będzie na deser?? Obyś się nie przeliczył
zreszta sami zobaczymy i ocenimy....

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Copiczenkowiczenko pisze:Napewno w LM Milan wypadl o niebo lepiej niz Juventus.
Licze na lepsza a przedewszystkim skuteczniejesza gre Bianconerrich.
Gramy u siebie i szczerze mowiac cieszyl bym sie nawet z remisu.
Mam nadzieje ze Balzaretti lub Chiellini skutecznie zastapi Zambrotte.
Postawil bym raczej na tego pierwszego bo z meczu na mecz coraz bardziej podoba mi sie jego gra.
Napewno Milanowi bedzie kibicowac cala Serie A i wielu kibicow innych druzyn bo jesli wygra Juve to juz prawie na 100% zdobedziemy scudetto i rozgrywki nie beda juz zaciekawe.
Nie ukrywam ze licze na Alexa, marzy mi sie gol podobny do tego z interem
choc nie koniecznie musial by pasc z wolnego.
tu sie z toba nie zgodze a wiesz dlaczego? chocby nawet dlatego,ze wiekszosc klubow juz sobie sprawe zdaje ze juve raczej poraz kolejny zdobedzie mistrza wiec taki inter i roma byc moze beda liczyli na juve by jeszcze te kluby mialy szanse przescignac milan w walce o 2 miejsce a inter napewno chce...
Wracajac do meczu to sie zapowiada ciekawie jak zreszta kazde spotkanie miedzy nami a milanem...Martwi mnie bardzo pare rzeczy a miedzy innymi kontuzja Zambrotty ktory jest kluczowym graczem Bianconerich i forma poniewaz porownujac ostatnie mecze Juventusu a Milanu to jest sie czym martwic...
Naszym atutem jest wlasne boisko i kibice(o ile sie pojawi komplet w co licze
No nic jedyne co moge powiedziec jako kibic Juventusu to:Bedzie ciezko ale wygramy
- Robert 10
- Juventino
Ciekawy mecz sie zapowiada. :-D Szkoda że Zambro nie wystąpi w nim
ale Capello myśle że jest na to przygotowany i na pewno wystawi Chielliniego albo Zebine
bo Balzaretti jest chyba pewniakiem. Nadal nie jest wiadome kto wystąpi w ataku, ale znając Capello to wystawi Treze i Zlatana. Nie mnie to oceniać kto jest w lepszej formie ale wydaje mi sie że powinien wystawić Alexa zamiast Zlatana i liczyć aby Alex popisał sie jakąś asystą z przewrotki,
tak jak to było kiedys. 8)

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Robert 10 pisze:Nie mnie to oceniać kto jest w lepszej formie
Właśnie pokazałeś, jak to bardzo obiektywnie podszedłeś do sprawy i absolutnie nie oceniłeś kto jest w lepszej formie.Robert 10 pisze:powinien wystawić Alexa zamiast Zlatana
Taki mecz to zawsze coś wspaniałego. Jak wiadomo spotyka się lider z wiceliderem, dwie od dawna rywalizujące ze sobą drużyny. Obie drużyny będą chciały wygrać ten mecz, atmosfera spotkań między Juve i Milanem zawsze sięga zenitu. Po prostu chce się wierzyć w nasze Juve, wierzyć w to, że osiągną sukces, mimo nienajlepszej formy w obecnej chwili. Genialnie byłoby odnieść zwycięstwo, utrzeć nosa Milanistom, pokazać im gdzie jest ich miejsce w szeregu, niech pokornie spuszczą głowy i uznają wyższość Juventusu. Czuję, że niedługo rozgorzeje tu zażarta dyskusja między nami a Milanistami, zawsze takie tematy mają ogromną energię potencjalną, która zawsze w końcu musi eksplodować. Jeśli Milaniści uważaja, że się boimy, są w ogromnym błędzie. Nie wiem jak inni, ja głęboko wierzę w nasz klub. Przyznam, że mecz z Werderem był sprawdzianem mojej wierności, z Juve jestem od wielu lat i ani razu się od niego nie odwróciłem. Po 1 połowie byłem zły, ale nigdy nie zwątpiłem. I nie wątpie, że wygramy. FORZA!!
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
1. Juventus 28 73Mati1990 pisze:Copiczenkowiczenko pisze:Napewno w LM Milan wypadl o niebo lepiej niz Juventus.
Postawil bym raczej na tego pierwszego bo z meczu na mecz coraz bardziej podoba mi sie jego gra.
Napewno Milanowi bedzie kibicowac cala Serie A i wielu kibicow innych druzyn bo jesli wygra Juve to juz prawie na 100% zdobedziemy scudetto i rozgrywki nie beda juz zaciekawe.
tu sie z toba nie zgodze a wiesz dlaczego? chocby nawet dlatego,ze wiekszosc klubow juz sobie sprawe zdaje ze juve raczej poraz kolejny zdobedzie mistrza wiec taki inter i roma byc moze beda liczyli na juve by jeszcze te kluby mialy szanse przescignac milan w walce o 2 miejsce a inter napewno chce...
2. Milan 28 63
3. Inter 28 59
4. Fiorentina 28 56
5. Roma 28 55
6. Livorno 28 44
7. Chievo 28 41
nie raz pokazywalismy ze i podobna przewage mozna roztrwonic. Chocby sezon temu czy w sezonie 2000/2001 gdy stracilismy mistrza na korzysc Lazio.
Nie zapominaj z czekaja nas jeszcze bardzo trudne mecze z swietnie dysponowana ostatnio Roma, Lazio czy Viola (fakt ze wszystkie u siebie ale...)
Scudetto jest juz bardzo blisko ale go jeszcze nie mamy i nie mozna o tym zapominac.
Do konca 10 kolejek a mecz z Werderem nie napawa optymizmem.
Inter traci tylko 4 pkt do Milanu a 15 kwietnia derby mediolanu wiec ta przewaga moze stopniec tylko do 1pkt.
Wiec za wczesnie chyba aby juz sie cieszyc z mistrzostwa. A i Inter moze spokojnie jeszcze dogonic Milan.
- OlgaJUVEntina
- Juventino
Juventus-Milan to spotkanie na szczycie Serie A. Tak się jakoś złożyło
Zwycięstwo w tym pojedynku byłoby już czymś wspaniałym, dopełniającym zapewne wtedy 29. mistrzostwo. To walka także o prestiż w Europie. Wiadomo, po meczu z Bayernem, znowu zaczęły się zachwyty nad Milanem. Teraz pokonanie ACM byłoby jeszcze bardziej wartościowe. Wtedy może Bianconeri utarliby w końcu nosa tym Juvesceptykom. Postronnego kibica futbolu, interesuje właśnie wynik takiego meczu jak Juve-Milan. Na podstwaie tych spotkań wyrabia sobie opinie o klubie, lidze. Co go tam 10 punktów przewagi jak jest przegrana z Milanem. Oni potrzebują mocnych bodżców, inaczej się ich nie ruszy. :-D Właśnie także z tego powodu warto sięgnąć po 3 pkt. w njbliższym meczu na Delle Alpi. A co, niech w końcu i ci "znawcy" zobaczą na co stać Juventus.
Wierzę w wspaniałe, zwycięskie dla nas widowisko. Forza Juve! No i przydałoby się, żeby wyprawa JP z Turynu wróciła w możliwie najlepszych nastrojach.
No i jeszcze jedno z tego samego źródła...
"Szlagierem ćwierćfinałów piłkarskiej Ligi Mistrzów, rozlosowanych w piątek w Paryżu, będą mecze Barcelony z Benfiką Lizbona."
Skoro takie szlagiery nas czekają, to się już boję czy obejrzę mecz Arsenal-Juventus w tv. Ech...

Wierzę w wspaniałe, zwycięskie dla nas widowisko. Forza Juve! No i przydałoby się, żeby wyprawa JP z Turynu wróciła w możliwie najlepszych nastrojach.
Nie to, żebym się czepiała, ale dziewczynom, które tam pojechały też by się przydały takie życzenia.Mateusszek pisze:Licze, że Juventus zagra piękny futbol i naszym forumowym kolegom, którzy wybrali się do Turynu na ten mecz, dostarczy wspaniałych i niezapomnianych wrażeń . Tego wam chłopaki życze .

No i jeszcze jedno z tego samego źródła...
"Szlagierem ćwierćfinałów piłkarskiej Ligi Mistrzów, rozlosowanych w piątek w Paryżu, będą mecze Barcelony z Benfiką Lizbona."
Skoro takie szlagiery nas czekają, to się już boję czy obejrzę mecz Arsenal-Juventus w tv. Ech...
- Szymek
- Juventino
Serio? Dzięki, że mi o tym powiedziałeś, bo nigdy bym na to nie wpadł :roll:Mr Cezary pisze:Jednak to MY gramy u siebie, to MY wygramy Serie A, to MY wygramy Ligę Mistrzów, to MY pokonamy Milan, to MY jesteśmy JUVENTUSEM!
Taaaaaak, dobre slobie :lol: Delle Alpi - wielka twierdza wypełniona co mecz po brzegi :lol:Mr Cezary pisze:Gramy przecież na Delle Alpi - największej twierdzy, jaką posiadać może wielki europejski klub.
Jakiego dołka? Czy ja o czymś nie wiem? Prowadzimy w Serie A, wyliminowaliśmy Werder, taaak, jesteśmy w dołku :lol:Pilekww pisze:Będzie ciężko, Milan jest w dobrej formie a Juve powoli wyłazi z dołka.
Gratuluję pomysłu! Rzućmy się od początku do ataku i nadrabiajmy później stracone bramki...railis pisze:Trzeba się będzie Juve sprężyć i postawić na jedną kartę.
Tak, zdecydownie oblicze tych dwóch spotkań jest inne, w zeszłym roku tamten mecz miał wyjaśnić wszystko, wyjaśnić kto będzie mistzem Włoch, a w tym roku ten mecz zadecyduje ile punktów będzie wynosiła przewaga Juventusu nad Milanem.Leniup pisze:W tym roku mecz Juventusu z Milanem w rundzie reważnowej nie jest już tak elektryzujący fanów jak przed rokiem
Włoski szlagier, niestety nie taki jak Derby D'Italia, ponieważ Milan zwiedził już wszystko, nawet Serie B. Milan świetnie zaprezentował się w meczu z Bayernem, rozgromili obecnego lidera Bundesligi. Zwycięstwo Juve nad Werderem napewno uskrzydliło zawodników, teraz wiedzą, że są w stanie pokonać każdy zespół niezależnie od przebiegu spotkania. Znów wielki mecz, i znów nie zagra Zambro. Środek obrony mamy obstawiony, ale gorzej jest na skrzydałch. Ustawianie składu zostawmy Fabio, on chyba najlepiej będzie wiedział jak ustawić Bianconerich na boisku. Mam nadzieje, że te treningi przyniosą jakiś skutek. Oby.
Forza Juve.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Rozumiem cie ale napisales ze cale serie a ...ale na przyklad taka Fiorentina lub roma ktora zaczela liczyc sie w pierwszej czworce ,ktora na mistrza juz nie ma raczej szans to zostaje jej dajmy 3 lub 2 miejsce razem z viola walczyc wiec chyba Roma i Viola zdaja se sprawe ze jakby milan przegral to maja szanse na dogonienie ich i walczenia o 2 miejsce..choc wszystko moze sie zdarzyc jeszcze jak to stwierdzilesCopiczenkowiczenko pisze:1. Juventus 28 73Mati1990 pisze:Copiczenkowiczenko pisze:Napewno w LM Milan wypadl o niebo lepiej niz Juventus.
2. Milan 28 63
3. Inter 28 59
4. Fiorentina 28 56
5. Roma 28 55
6. Livorno 28 44
7. Chievo 28 41
nie raz pokazywalismy ze i podobna przewage mozna roztrwonic. Chocby sezon temu czy w sezonie 2000/2001 gdy stracilismy mistrza na korzysc Lazio.
Nie zapominaj z czekaja nas jeszcze bardzo trudne mecze z swietnie dysponowana ostatnio Roma, Lazio czy Viola (fakt ze wszystkie u siebie ale...)
Scudetto jest juz bardzo blisko ale go jeszcze nie mamy i nie mozna o tym zapominac.
Do konca 10 kolejek a mecz z Werderem nie napawa optymizmem.
Inter traci tylko 4 pkt do Milanu a 15 kwietnia derby mediolanu wiec ta przewaga moze stopniec tylko do 1pkt.
Wiec za wczesnie chyba aby juz sie cieszyc z mistrzostwa. A i Inter moze spokojnie jeszcze dogonic Milan.
- Mr Cezary
- Juventino
Ależ nie ma za co :lol:Szymek pisze:Serio? Dzięki, że mi o tym powiedziałeś, bo nigdy bym na to nie wpadł :roll:Mr Cezary pisze:Jednak to MY gramy u siebie, to MY wygramy Serie A, to MY wygramy Ligę Mistrzów, to MY pokonamy Milan, to MY jesteśmy JUVENTUSEM!
Tak. Twierdza. Odkąd gramy na tym stadionie w LM, przegraliśmy chyba tylko 4 razy...Szymek pisze:Taaaaaak, dobre slobie :lol: Delle Alpi - wielka twierdza wypełniona co mecz po brzegi :lol:
Real gra przy 85 tysięcznej publiczności co mecz, a potrafią przegrać tam z przeciętną Saragossą 1:2 :lol: Więc nie w tym rzecz.
- BartekGajda9
- Juventino
Bardzo cięzki mecz czeka nasze Juve. Przeciwko nam staje drużyna zajmujaca miejsce zaraz po nas. fakt jest 10pkt przewagi lecz to nie swiadczy o tym iz ich rozniesiemy...wrecz przeciwnie trzeba sie przygotowac na walke o kazdy centymetr boiska, i przede wszytkim zrewanzowac sie milanistom za porazke w poprzedniej rundzie. napewno Juve stac na ten sukces, lecz patrzac na mecz Milanu z Bayernem, gdzie wrecz rozniesli druzyne niemiecka, to trzeba przyznac ze posiadaja wysoka forme. ale licze na komplet punktow. FORZA JUVE
- DP
- Juventino
Licze na rewanż. Choć nie bedzie łątwo. Obstawiam 2:1 dla Juventusu. Mam nadzieje że wzniesiemy na wyżyny naszych umiejetności i powiększymy przewage :evil:
Remis też nie bedzie złym wynikiem, ale napewno zostanie niedosyt.

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jeżeli zdobędziemy mistrzostwo, to chcę mieć na koncie przynajmniej jedno zwycięstwo nad najtrudniejszym rywalem jakim jest Milan.
Remis mnie nie zadowoli, chcę zwycięstwa, chcę żeby Juventus pokazał że w takich momentach umie sie zmobilizować i pokonać najlepszych (Milan jest obok Juve najsilniejszą drużyną w Italii).
Remis mnie nie zadowoli, chcę zwycięstwa, chcę żeby Juventus pokazał że w takich momentach umie sie zmobilizować i pokonać najlepszych (Milan jest obok Juve najsilniejszą drużyną w Italii).
A szczególnie jeżeli chodzi o trening Zlatana...Szymek pisze:Mam nadzieje, że te treningi przyniosą jakiś skutek.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wojtek89
- Juventino
Miesiąc po zwycięstwie z Interem na San Siro przychodzi nam stawić czoła drugiej drużynie z tego stadionu.
Ac Milan z pewnością jest teraz w formie i będzie trudnym rywalem dla Juve ale to my mamy 10 punktów przewagi nad nimi i jesteśmy w komfortowej sytuacji.To Milan musi wygrać a nam wystarczy remis choć zwycięstwo Juve z pewnościa będzie kluczowe dla zdobycia 29 scudetto i przypieczętowania dominacji we Włoszech.
Licze na dobrą postawe Juventusu mimo braku Zambrotty powinniśmy sobie poradzić mamy przecież i Balzarettiego i Chielliniego dwóch młodych którzy maja predyspozycje by go zastąpić :-D Mam nadzieje na dobre widowisko i korzystny dla nas wynik!!! :-D
Ac Milan z pewnością jest teraz w formie i będzie trudnym rywalem dla Juve ale to my mamy 10 punktów przewagi nad nimi i jesteśmy w komfortowej sytuacji.To Milan musi wygrać a nam wystarczy remis choć zwycięstwo Juve z pewnościa będzie kluczowe dla zdobycia 29 scudetto i przypieczętowania dominacji we Włoszech.
Licze na dobrą postawe Juventusu mimo braku Zambrotty powinniśmy sobie poradzić mamy przecież i Balzarettiego i Chielliniego dwóch młodych którzy maja predyspozycje by go zastąpić :-D Mam nadzieje na dobre widowisko i korzystny dla nas wynik!!! :-D
<Jest jedna rzecz dla której warto żyć-JUVE i nie zmienia się nic:D!!!>

- nordahl
- Milanista
Po Bayernie przyszla pora na Juve. Pamietam, ze kiedy ostatni raz wygralismy w Turynie zdobylismy Scudetto [1-3]. Nie obrazilbym sie, gdyby w tym roku tez tak bylo. Teraz jednak jest inaczej. Juventus jest pierwszy i ma 10 pkt przewagi. W przypadku porazki przewaga stopnialaby do 7 pkt, co dalej jest ciezkie do odrobienia.
Obserwuje od jakiegos czasu gre Juventusu, chocby z tego powodu, ze zaczeli sezon swietnie, srubuja rekordy na wszystkich frontach [dziekujcie Christianowi], zaliczyli tylko jedna porazke na San Siro wlasnie: 3-1 [dziekujcie Chimentiemu]. Moc Wam sie chyba jednak wyczerpala. Ostatnio notujecie remisy, slabe wystepy. Moze moment krytyczny minal, ale jednak to juz nie to samo Juve, co w rundzie jesiennej.
Milan z kolei gra dobrze. Odnalazl wkoncu jakas ciaglosc, ktorej brakowalo przez caly sezon. Maja najlepszy atak w lidze z 63 bramkami, obrona tez sie poprawila, czego efektem jest tylko 6 wiecej bramek straconych niz Juve [pozdro dla Buffona].
Osobiscie jestem optymista jesli chodzi o to spotkanie. Wierze, ze moi chlopcy potrafia sie zmobilizowac i zagrac to, co potrafia najlepiej - czyli dobra pilke tak, jak z Bayernem. Nie wierze, ze beda zmeczeni. Wrecz przeciwnie-naladowani i gotowi, zeby uwolnic energie na slabszy w tej chwili Juventus.
Zyczylbym sobie, zeby sedziowanie w tym meczu stalo na najwyzszym poziomie i arbiter glowny [De Sanctis] nie mial wyniku zanotowanego w swoim notesie jeszcze przed pierwszym gwizdkiem.
Pasowaloby napisac, niech wygra lepszy, ale z racji tego, ze bardziej jestem Milanista niz kimkolwiek innym napisze: NIECH WYGRA MILAN!
Jesli chodzi o wynik to typuje 1-2
pzdr
Obserwuje od jakiegos czasu gre Juventusu, chocby z tego powodu, ze zaczeli sezon swietnie, srubuja rekordy na wszystkich frontach [dziekujcie Christianowi], zaliczyli tylko jedna porazke na San Siro wlasnie: 3-1 [dziekujcie Chimentiemu]. Moc Wam sie chyba jednak wyczerpala. Ostatnio notujecie remisy, slabe wystepy. Moze moment krytyczny minal, ale jednak to juz nie to samo Juve, co w rundzie jesiennej.
Milan z kolei gra dobrze. Odnalazl wkoncu jakas ciaglosc, ktorej brakowalo przez caly sezon. Maja najlepszy atak w lidze z 63 bramkami, obrona tez sie poprawila, czego efektem jest tylko 6 wiecej bramek straconych niz Juve [pozdro dla Buffona].
Osobiscie jestem optymista jesli chodzi o to spotkanie. Wierze, ze moi chlopcy potrafia sie zmobilizowac i zagrac to, co potrafia najlepiej - czyli dobra pilke tak, jak z Bayernem. Nie wierze, ze beda zmeczeni. Wrecz przeciwnie-naladowani i gotowi, zeby uwolnic energie na slabszy w tej chwili Juventus.
Zyczylbym sobie, zeby sedziowanie w tym meczu stalo na najwyzszym poziomie i arbiter glowny [De Sanctis] nie mial wyniku zanotowanego w swoim notesie jeszcze przed pierwszym gwizdkiem.
Pasowaloby napisac, niech wygra lepszy, ale z racji tego, ze bardziej jestem Milanista niz kimkolwiek innym napisze: NIECH WYGRA MILAN!
Jesli chodzi o wynik to typuje 1-2
pzdr
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- BOOM
- Juventino
Jestes milanista, wiec wierzysz w milan. Przeprowadziles tez mala analize faktow - wszystko pieknie... wyraziles swoje zdanie na temat meczu - od tego jest forum...
a moze jednak brak ci wiary w mialn i juz przed meczem - tak na wszelki wypadek, zaczynasz juz te dobrze znane "bajkopisartwo", zeby w przypadku przegranej potwierdzic, ze mecz byl ustawiony
jezeli sprawia ci przyjemnosc pisanie takich tekstow to szczerze zal mi ciebie...
A co do meczu:
Milan w meczu z Bayernem pokazal, ze jest naprawde grozny... a Juve ewidentnie ostatnimi czasy bylo troche w dolku... Ale to jest wlasnie czas na przebudzenie sie - teraz wlasnie gdy Milan pokazal klase wygrana z nimi bedzie bardzo slodka i napewno doda Juve szkrzydel
Mecz bedzie wyjatkowo ciezki, ale wierze w Juventus
Obstawiam 2-1 :twisted:
ale takie teksty to sobie daruj :evil: po co piszesz takie glupotynordahl pisze:Zyczylbym sobie, zeby sedziowanie w tym meczu stalo na najwyzszym poziomie i arbiter glowny [De Sanctis] nie mial wyniku zanotowanego w swoim notesie jeszcze przed pierwszym gwizdkiem.

jezeli sprawia ci przyjemnosc pisanie takich tekstow to szczerze zal mi ciebie...

A co do meczu:
Milan w meczu z Bayernem pokazal, ze jest naprawde grozny... a Juve ewidentnie ostatnimi czasy bylo troche w dolku... Ale to jest wlasnie czas na przebudzenie sie - teraz wlasnie gdy Milan pokazal klase wygrana z nimi bedzie bardzo slodka i napewno doda Juve szkrzydel
Mecz bedzie wyjatkowo ciezki, ale wierze w Juventus
Obstawiam 2-1 :twisted: