Capello czy Del Piero?!
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Nie wiem czy ma się cieszyć czy nie, to już zależy od jego charakteru, ale na pewno powinien uszanować decyzje trenera.gradi69 pisze:ludzie, czy wy wiecie co to jest logika? Alex ma się cieszyć, że gra z rzadka bo to lepiej dla klubu? po pierwsze, jeśli ktoś jest formie to oczywiste, że lepiej dla klubu jak gra więcej, a nie mniej. a po drugie, Alex na pewno nie czuje że jest słabszy od konkurentów (bo nie jest), więc niby dlaczego ma się cieszyć z grzania ławy?
Czy Del Piero grzeje ławe? Chyba tylko Ty tak to widzisz... Bo wg mnie jest kluczowym zawodnikiem w tej chwili. Grzać ławe to może zawodnik, który pojawia się raz na 5 spotkań i cieszy się, że w ogole ma szanse, a nie zawodnik grający w każdym meczu. A to czy zagra 20 minut, 40 minut czy 80 minut to już tylko kwestia taktyki trenera. Jeśli trener wystawia Go na ostatnie 20 minut to znaczy, że ma by jokerem, ma powalić przeciwników świeżościa, siłą. Wychodzi w pełni sił, by skarcić zmęczonych rywali. Czy mając do dyspozycji zawodnika, który spełniał by tą role 100% nie wykorzystywalibyście tego?
I jeszcze raz chce napisać, że Alex nie grzeje ławy... Nie jest słabszy od "konkurentów"... Poprostu ma inne zadania na boisku...
PS. Twoja wypowiedź zbyt logiczna też nie była

- _Jah
- Juventino
Ja-JUVE-nek - Pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!! Polać mu
. Dokładnie. I tym samym jednak cieszę się, że założyłem ten topic, gdyż założyłem go po to, abyście mogli przeczytac trzy ostatnie posty Ja-JUVE-nek'a.
Niektórzy muszą w końcu zrozumieć, że aktualnie Del Piero odgrywa inną rolę, która wymaga ukształtowanej dojrzałości, a nie młodzieńczej ikry.
"I tym samym uważam beef za zakończony
."
jo.
Niektórzy muszą w końcu zrozumieć, że aktualnie Del Piero odgrywa inną rolę, która wymaga ukształtowanej dojrzałości, a nie młodzieńczej ikry.
"I tym samym uważam beef za zakończony
jo.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- gradi69
- Juventino
1.logika - gościu w lepszej formie wychodzi w pierwszym składzie (czyli gra więcej), a nie gościu w słabszej
2.brak logiki - gościu w słabszej formie wychodzi w pierwszym składzie, a nie ten w lepszej
3.kompletny brak logiki - uzasadnianie punktu drugiego koniecznościami taktycznymi
ot co
2.brak logiki - gościu w słabszej formie wychodzi w pierwszym składzie, a nie ten w lepszej
3.kompletny brak logiki - uzasadnianie punktu drugiego koniecznościami taktycznymi
ot co
tylko głupota ludzka nie zna granic (co widać na tym forum)
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Eh. Jak zmierzyć, który jest w lepszej formie? Linijką?gradi69 pisze:1.logika - gościu w lepszej formie wychodzi w pierwszym składzie (czyli gra więcej), a nie gościu w słabszej
Po drugie, w lepszej formie do czego? Jeśli chodzi Ci o konkretny przykład zaistaniały w Juve to odpowiedź jest prosta - zawodnik w lepszej formie strzeleckiej gra by strzelić gola, nieważne ile minut gra ważne, że strzela...
Dopóki w Juventusie jest Capello taka logika obowiązuje

PS. A tak na marginesie to czy futboll jest logiczny? Chyba nie... Dwie drużyny grają, powinna wygrać ta która jest lepsza, a jednak zdarza się, że wygrywa ta druga...
EDIT:
Nieśmieszne...Ja-JUVE-nek możesz czuć się wyróżniony, pochwalił Cię sam "Don jo." Jest dobrze. OK
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2006, 21:58 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Ja-JUVE-nek możesz czuć się wyróżniony, pochwalił Cię sam "Don jo." Jest dobrze. 

- bblackk
- Juventino
Masz szczęście Paolo. Swojego czasu za taki tekst zostałem obdarowany kartką przez pewnego moderatora (bez nazwiskPaolo_Rossi_1982 pisze:I po raz kolejny cały misterny plan w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.

Żeby nie robić off-topu, proponuję wszystkim zagorzałym przeciwnikom Capello, zagrać w Hitman: Silent Assassin. W pierwszej misji (Anathema), na Sycylii, trzeba wyeliminować niejakiego Dona "Anguillo" Gulliano

EDIT: Byłbym zapomniał... Balcerowicz musi odejść! 8)
- Yari
- Juventino
Nie wiedziałem , że ten tytuł jest zarezerwowany tylko dla Capellobblackk pisze: Żeby nie robić off-topu, proponuję wszystkim zagorzałym przeciwnikom Capello, zagrać w Hitman: Silent Assassin. W pierwszej misji (Anathema), na Sycylii, trzeba wyeliminować niejakiego Dona "Anguillo" Gulliano![]()
- Boria
- Juventino
Dla mnie Capello powinien odejść Juve podpisało tkai mega kontrakt,ż enic by sięniestało bo by mogli sprowadzić lepszego trenera niz ten który prowadzi śpiący tryb gry nei obrazdzie się i moim zdaniem powiniem wystawiać Alexa
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
weź się synku naucz pisać po polsku a potem dopiero ewentualnie rejestruj się na jakieś fora ok ? :roll:Boria pisze:Dla mnie Capello powinien odejść Juve podpisało tkai mega kontrakt,ż enic by sięniestało bo by mogli sprowadzić lepszego trenera niz ten który prowadzi śpiący tryb gry nei obrazdzie się i moim zdaniem powiniem wystawiać Alexa
- _Jah
- Juventino
To jest przykład dalekowzroczności Paolo Rossiego i wszystkich tych, którzy go go wspierali. Jesteście niesprawiedliwi kierując się tylko prawdą. WykonaćPaolo_Rossi_1982 pisze:Najlepszymi to są obecnie Mourinho i Benitez, czyli ludzie ktorzy potrafili zrobic cos z niczego.
rewolucyjny ruch z dobrymi intencjami? natychmiastowo? ale konsekwencje okazałyby się tragiczne. Nie liczą się chęci, ważny jest efekt. A ten dobitnie przemawia za Capello. Ciao.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- luisenriqe
- Juventino
Problem slabej gry Juventusu tkwi albo w Capello i jego taktyce albo w polityce transferowej klubu. pozdro4all
- _Jah
- Juventino
Gdzie Ty widzisz słabą grę Juventusu?luisenriqe pisze:Problem slabej gry Juventusu tkwi albo w Capello i jego taktyce albo w polityce transferowej klubu. pozdro4all
- luisenriqe
- Juventino
Zycze Juventusowi zeby pojechali Milan 12.03 i ucieli wszelkie spekulacje kto jest najlepszy w serieA. to bedzie mecz prawdy.