Kompilacje by Mateusszek (Maciej Żurawski - Magic)

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Sipers

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 14:39

Prosze o dodanie kompilacji o Ronaldo na iny serwer bo mi nie dziala ani ze strony ManU ani z Megaupload nie wiem czemu ale nie chce isc a reszta ladnie sie sciaga. Prosze o wiecej takich kopmpilacji

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 15:18

Sipers pisze:Prosze o dodanie kompilacji o Ronaldo na iny serwer bo mi nie dziala ani ze strony ManU ani z Megaupload nie wiem czemu ale nie chce isc a reszta ladnie sie sciaga. Prosze o wiecej takich kopmpilacji
Wydaje mi się, że z linkiem na megaupload jest wszystko wporządku.
http://www.megaupload.com/?d=HQANNI7W

Kompilacja została umieszczona w downloadzie na www.devilpage.pl, więc jak coś daje do niej drugiego linka (chyba szybciej i łatwiej będzie sie ściągało :) )
http://www.dzierzgon.mm.pl/~jojo_kas/cr ... usszek.wmv

Sipers

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2005, 21:38

Dziekuje juz dziala teraz czekam az sie sciagnie. Ja osobiscie bym prosil o kompilacje ( najlepiej jakies linki )o najlepszych graczach mlodego pokolenia w pomocy dla mnie czyli Mascherano, Rosicki, Van der vaart, Snejder, Hleb, Joaqin ( nie wiem czy dobrze napisalem ). Z Gory dziekuje

piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2005, 18:12

Mateusszek moglbys zrobic kompilacje o Trezeguet i Adrianie Mutu oni naprawde na to zasluzyli :!:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2005, 18:48

Powinna być zrobina kompilacja która mówiłą by jednocześnie o Cannavaro i Thuramie. Oni tworzą wspaniały duet środkowych obrońców, a kompilację mozna byłoby nazwać The Wall.
A druga kompilacjamożna można by zrobić o Kovacu który jest wspaniałym dublerem i kolejną cegłą w naszym silnym murze obronnym, więc kompilację o nim można nazwać Another brick in the wall.

PS: nie jest fanatykiem Pink Floyd.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Lakier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2005, 20:55

Szkoda ze nikt nie pomyslal, aby zrobic kompilacje o Tacchinardim, jeszcze nie widzialem zadnej o nim. Bylbym (i pewnie nie tylko ja) bardzo wdzieczyny za kompilacje o nim, poniewaz jak dla mnie jest on zywa legenda Juve.

Obrazek

Ti amo Juventus per sempre.
marek1200

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2005, 11:51

Mateusszek mohol by si urobyt kompilaciu MUTU.urcite si to zasluzi to je uplny KING!!!!
PLS kompilaciu ADRIAN MUTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mutu best!!!!
zato co prekonal a dokazal sa vratit do takeho klubu ako je JUVENTUS a hrat vo velkom style!!!!
RESPECT MUTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mateusszek thanks 8)

Obrazek
Obrazek
Maselko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2005, 12:01

za duzo nie czaje ale chyba chodzi o to zeby ktos zrobil kompile o Mutu, przydalaby sie :)

ed: jak zrobic sobie taki ladny obrazek w podpisie ??

Szczecin pozdrawia... ;)
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2005, 12:30

Mógłbyś zrobić kompilacje o Mutu. Mi nie wyszło to może Tobie wyjdzie. Na zachęte Ci powiem, że mam sporo o nim materiałów, które mógłbym dla Ciebie zamieścić je na jakimś serwerze, ale wcześniej musisz dać znać, czy na swoją "ofiare" wybrałeś Adriana :)

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2005, 12:43

Lakier pisze:Szkoda ze nikt nie pomyslal, aby zrobic kompilacje o Tacchinardim, jeszcze nie widzialem zadnej o nim. Bylbym (i pewnie nie tylko ja) bardzo wdzieczyny za kompilacje o nim, poniewaz jak dla mnie jest on zywa legenda Juve.
Dołączam się do prośby Lakiera...z chęcią bym zobaczył kompilację o Alessio... 8) jeżeli ktos będzie chciał coś takiego zrobić to postaram się pomóc w miarę moich skromnych możliwości... :wink:

Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 12:29

Oto mój ''trening'' w nowym programie Sony Vegas. Nie sądze, że to jest jakieś dzieło choć da się obejrzeć. Nie miałem wielu materiałów o innych graczach, i na innych nie odważyłbym się trenować :D dlatego zrobiłem filmik o Mohamedzie Zidanie. Krótki dwuminutowy. Cały czas się ucze i poznaje ten program. Powiedźcie czy podoba wam się ta kompilka, a raczej efekty i przejścia dostępne w Sony Vegas. Jak tak zaczne tam robić filmiki. Nie moge wrzucać na serwery więcej niż 10mb, więc jest podzielony na 3 spakowane części. Należy ściągnąc wszystkie i dopiero je włączyć:

http://www.megaupload.com/?d=761SCT6B
http://www.megaupload.com/?d=KS9OS9L5
http://www.megaupload.com/?d=5LQNF0XZ

tytuł: Mohamed Zidan magician from Egypt
autor: Mateusszek
opis: krótki filmik, a raczej trening w Sony Vegas. Ukazuje kilka bramek i tricków Egipcjanina.
długość: 1.57 min
muzyka: sean paul - ever blazing
wielkość: 28mb

arti*7*

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2006, 14:17

Naprawde good są te kompilacje.. swiadcza o wielkosci naszych Piłkarzy !! Najbardziej podoba mi sie kompilka Ibryy;) super gostek :wink: pzdr Forza Juve ! :ball:

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 15:05

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 19:57 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

marek1200

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2006, 14:45

Mateusszek tvoje kompilacie su uplne najlepsie!!!!!!
Mateusszek BEST!!!
klobuk dole pred tvojim umenim!!!!!!
tvoje kompilacie mocne!!

Forza Juve!

Obrazek
Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 18:53

Maciej Żurawski - Magic

Obrazek

To moja najnowsza kompilacja o moim ulubionym, a zarazem myśle najlepszym polskim piłkarzu. Filmik zrobiłem z nudów, miałem troszkę materiałów na kompie o Żurawskim. Filmik traktuje jako trening przed kolejnymi kompilacjami o Juventusie. Kompilacja przedstawia bramki zarówno z reprezentacji, Wisły jak i Celticu. Sprawdźcie to :!: :wink: Opinie i recenzje mile widziane :) .

tytuł: Maciej Żurawski - Magic
autor: Mateusszek
długość: 3.39 min
rozmiar: 28mb
muzyka: The Rasmus - Guilty
podziękowania: Młody, Kedzier

LINK: Ściągaj z mojego serwerka
Ostatnio zmieniony 07 marca 2006, 19:41 przez Mateo, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ