Dudek
- twardykkk
- Juventino
Jak wiadomo nasz reprezentacyjny bramkarz - Juroslaw Dudek nie lapie sie ostatnio do pierwszego skladu Liverpoolu. Musi zmienic klub zeby grac zeby pojechac na finaly. gdzie ma przejsc??
Werder, AS Monaco, Benfica, Feyenoord ???
Werder, AS Monaco, Benfica, Feyenoord ???
CAMPIONI D`ITALIA
- wiwat
- Juventino
Twoje pytanie brzmi troche tak, jakbys mogl zdecydowac o jego transferze,ale spoxtwardykkk pisze:gdzie ma przejsc??Werder, AS Monaco, Benfica, Feyenoord ???

- JuventinoPS
- Juventino
- rafalutek
- Juventino
Myślę że Jurek Dudek już dał sobie spokój z grą w piłkę, nie chce nigdzie przejść tylko ciągnąć kasę tak samo jak Bąk. Miał grać w pucharze jednak lepszy był jakiś Carlson. A Jurek? W Warszawie na gali przeglądu sportowego. Szkoda, myślałem że jest bardziej ambitny. Myślę że Janas musi się głęboko zastanowić czy 3lub4 bramkarz liverpolu może jechać na mistrzostwa świata., chyba tylko nagrywać kolejne reklamówki, dawać autografy i wywiady. Niestety tacy są polscy piłkarze (minimaliści)!
- Pirlo
- Juventino
No chyba sobie żartjuesz...naprawde myslisz ze bramkarz u szczytu kariery da sobie spoko..w dodatku na poł roku przed mistrzostwamirafalutek pisze:Myślę że Jurek Dudek już dał sobie spokój z grą w piłkę, nie chce nigdzie przejść tylko ciągnąć kasę tak samo jak Bąk

rafalutek pisze:Miał grać w pucharze jednak lepszy był jakiś Carlson.
Nie jakis Carlson tylko Scott Carson... :oops:
A co niby twoim zdaniem on ma zrobicrafalutek pisze:A Jurek? W Warszawie na gali przeglądu sportowego. Szkoda, myślałem że jest bardziej ambitny.

Hehehehe..dobra naprawde, to ze Jurek nagrywa reklamówki to normalna sprawa...w koncu odniósł zyciowy sukces zwyciezając w Lidze Mistrzów wiec chyba musi wykorzystac swoje 5 min...i niemam do niego zadnych pretensji...w koncu o Ronaldinho kręcą komiks chyba o Mourinho film dokumentalnyrafalutek pisze:Myślę że Janas musi się głęboko zastanowić czy 3lub4 bramkarz liverpolu może jechać na mistrzostwa świata., chyba tylko nagrywać kolejne reklamówki, dawać autografy i wywiady. Niestety tacy są polscy piłkarze (minimaliści)!

- Radidam
- Juventino
Z podanych opcji Werder Monaco Benfica Feynoord wybrałbym Niemczy czyli Breme. Poniewaz Werder Bream moim zdaniem gra najladniejszy futbol w Niemczech ich bramkarz Reinke jest grubo po trzydziestce. Pewnie w przyszlym roku bedzie grał w Lidze Mistrzow. Dudek moglby zagrac przeciwko Juve
Napewno i tak trener Janas go wezmie ze soba na Mundial bo widac ze lubi brac do kadry zawodnikow ktorzy siedza na ławce lub na trybunach w zagranicznych klubach np: Kosowski czesto niegra w Southampton , Rasiak to wiadomo ostatnio gra w meczach rezerw Totenhamu , strzelil w sumie dwa gole rezerwowa Chelsea , ale jedna bramka to bez komentarza. Na mundial Janas wezmie ze soba Boruca Dudka i...albo Kowalewskiego albo Kuszczaka ktory ostatnio zbiera swietne recenzje.

- rafalutek
- Juventino
Nie wiem czy zauważyłeś Cris ale Ronaldinho nie ma problemów z załapaniem się do wyjściowej jedenastki w Barcelonie, a Jurek jest trzecim bramkarzem w liverpolu. Więc po co trenować jak można w ładnym garniturku bawić się.Cris pisze:Hehehehe..dobra naprawde, to ze Jurek nagrywa reklamówki to normalna sprawa...w koncu odniósł zyciowy sukces zwyciezając w Lidze Mistrzów wiec chyba musi wykorzystac swoje 5 min...i niemam do niego zadnych pretensji...w koncu o Ronaldinho kręcą komiks chyba o Mourinho film dokumentalnyA co do mistrzostw i powołania to Janas juz nieraz mówił ze kto niegra ten niejedzie...ale jak dla mnie to jednak pojedzie chcociaz konkurencja jest wysoka...z reszta i tak pierwszym bramkarzem jest Arti Boruc
![]()
![]()
![]()
Byłem pełen podziwu dla niego za finał ligi mistrzów, wkurzałem się na Beniteza że go nie wystawia. Miałem nadzieję że jak nie będzie grał to za wszelką cenę bedzie chciał wrócić do składu lub poszuka sobie nowy klub, jednak oczywiste było że nikt mu nie zapłaci tyle co liverpol. Więc po co odchodzić!
Bez urazy Cris ale ja przedstawiam fakty: Jurek jest trzecim bramkarzem, w telewizji jest tylko w reklamach i zamiast trenować i być z drużyną bawi na balu "przeglądu sportowego".
A to że był wielki rok temu też jest faktem!
- mpolek
- Qualità Juventino
DUDEK JUŻ DAWNO CHCIAŁ PRZEJŚĆ DO BENFIKI ALE TEN GŁUPI BENITEZ TRZYMA GO W KLUBIE I NIEDOL, ŻE NIE GRA ŻADNYCH MECZÓW TO NIE CHCE GO NIGDZIE WYPUŚCIĆ TYLKO GO WIĘZI JAK MAŁPE W KLATCE
JEDYNYM SPOSOBEM ŻEBY DUDEK GRAŁ JEST CHYBA KONTUZJA REJNY ALE ZANIM MU SIĘ COŚ STANIE TO DUDKOWI WYSKOCZY 40 LAT
<<MATI - JUVEFAN>>
Zapraszam do regulaminu. Bez kartki bo to Twój 1 post, ale miałes czas by przeczytać regulamin. Nie piszemy z podkreśleniem i caps lockiem /Dragon

JEDYNYM SPOSOBEM ŻEBY DUDEK GRAŁ JEST CHYBA KONTUZJA REJNY ALE ZANIM MU SIĘ COŚ STANIE TO DUDKOWI WYSKOCZY 40 LAT

<<MATI - JUVEFAN>>
Zapraszam do regulaminu. Bez kartki bo to Twój 1 post, ale miałes czas by przeczytać regulamin. Nie piszemy z podkreśleniem i caps lockiem /Dragon
- Johnny777
- Juventino
Żeby nam się off-topic nie zrobił...
Wydaje mi się, że chyba najlepszym wyjściem będzie Benfica - tak, chociażby dlatego że w następnej rundzie LM grają z The Reds
To chyba najlepszy sposób na utarcie nosa Benitezowi
Werder? Cóż..czy można się rozwinąć piłkarsko w Niemczech?? Może, ale czy udało się to ostatnio jakiemuś Polakowi? Ups...no tak...Smolarek, - wyjątek potwierdzający regułe
Dla mnie Bundesliga była zawsze jakaś "drewniana" i nie lubiłem (i nadal nie lubię) jej oglądać. W Portugalii chyba "najbliżej" do stylu południowoamerykańskiego, a obycie z tym stylem może mieć zasadnicze znaczenie przy meczu z Ekwadorem czy Kostaryką na MŚ.
A Dudek już dawno mówił o odejściu z Liverpoolu, ale Rafa Benitez zachowuje się jak Pies Ogrodnika - sam nie zje, ale drugiemu nie da. :?

Wydaje mi się, że chyba najlepszym wyjściem będzie Benfica - tak, chociażby dlatego że w następnej rundzie LM grają z The Reds

To chyba najlepszy sposób na utarcie nosa Benitezowi

Werder? Cóż..czy można się rozwinąć piłkarsko w Niemczech?? Może, ale czy udało się to ostatnio jakiemuś Polakowi? Ups...no tak...Smolarek, - wyjątek potwierdzający regułe

A Dudek już dawno mówił o odejściu z Liverpoolu, ale Rafa Benitez zachowuje się jak Pies Ogrodnika - sam nie zje, ale drugiemu nie da. :?
- piotrek147
- Juventino
W tym, że Dudek powinien odejść z LFC wszyscy jesteśmy zgodni, Nasze zdania podzielone są w kwestii gdzie odejdzie. Wydaje mi się, że Jurek wybierze odpowiedni klub dla siebie, ale wydaje mi się, że powinien wybrać Feyenoord. Jerzy już dawno grałby w Benfice tylko, że Benitez nie chciał go puścić.
P.S.: I tak numerem 1 w reprezentacji Polski jest: Artur Boruc.
P.S.: I tak numerem 1 w reprezentacji Polski jest: Artur Boruc.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- Pirlo
- Juventino
Gdyby w Liverpoolu był jakikolwiek inny manager niz Rafa Benitez to Jurek tez bezproblemu by sie łapał... bo Reina gra dobrze ale Jurek jest chyba lepszy..a poza tym to Reina bedzie grał nawe ze złamana nogą bo przeciez obaj panowie ( Rafa i Reina) mają tego samego managera...rafalutek pisze:Nie wiem czy zauważyłeś Cris ale Ronaldinho nie ma problemów z załapaniem się do wyjściowej jedenastki w Barcelonie
Niewiem dokładnie jak to bylo ale wyfaje mi sie ze ze Dudek wiedział ze w tym meczu nie zagra i tylko dlatego przyleciał do Polski..albo Benitez rano przed wyjazdem na mecz powiedział Dudkowi ze niebedzie grał i dlatego Jurek przyjechał na ten bal...bo gdyby Dudek wiedział o tym ze bedzie grał to na pewno nieprzyjezdzał na ten cały bal..takie jest moje zdanierafalutek pisze:Jurek jest trzecim bramkarzem w liverpolu. Więc po co trenować jak można w ładnym garniturku bawić się.
tylko ze ta opcja jest dawno nieaktualna bo Benfica kupiła jakiegos bramkarza z Vitori Setubal chyba...wiec jedyna rozsadną ofertą jest Werder albo Hamburg o którym tez kiedy sie gadało..Johny777 pisze:Wydaje mi się, że chyba najlepszym wyjściem będzie Benfica - tak, chociażby dlatego że w następnej rundzie LM grają z The Reds
- Michal87
- Juventino
Ja bym chciał żeby przeszedł do Benfici ale z tego co wiem zakupili niedawno bramkarza. Jeżeli nie Banfica to myśle ze Werder byłby optymalnym klubem. Liczy sie w bundeslidze i w sumie w lidze majstrów też walczy, tylko szkoda ze bedą musieli odpaść z WIELKIM JUVE

- Railis
- Qualità Juventino
Nie mów hop puki nie przeskoczysz. ja tam wierze całym sercem w awans Juve do 1/4, ale biorę pod uwage inny wariant. A tak na marginesie to jestem za tym, żeby przeszedł do Werderu. Będzie tam mial zagwarantowaną pozycję w pierwszym składzie.JuveForever10 pisze:Ja bym chciał żeby przeszedł do Benfici ale z tego co wiem zakupili niedawno bramkarza. Jeżeli nie Banfica to myśle ze Werder byłby optymalnym klubem. Liczy sie w bundeslidze i w sumie w lidze majstrów też walczy, tylko szkoda ze bedą musieli odpaść z WIELKIM JUVE![]()
- jarmel
- Redaktor
W kocu ktos zalozyl temat o Dudim
:D Ja nie rozumie tego Beniteza, gdyby ktos mi tak uratowal dupe i dzieki niemu moj zespol wygralby LM to bym go po rekach calowal i zapenwil miejsce w podstawowej 11 do konca kariery...no moze troszeczke przesadzilem
...Co do tematu to ja bym go chetnie widzial w kazdym z tych klubow oprocz Feyenordu gdyz nie jest to zbyt dobry klub i Jurek wracajac tam nie nauczylby sie niczego nowego. Mam nadzieje ze w koncu Benitez wypusci go z Liverpoolowej "klatki" i Dudi jak najszybciej przejdzie do jakiegos DOBREGO klubu. Uwazam i zawsze uwazalem Dudka za najlepszego polskiego bramkarza od czasow Tomaszewskiego. To by bylo na tyle