Marcelo Zalayeta El Pantero by N@ro$

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 16:16

Marcelo Zalayeta El Pantero by N@ro$ to moja druga kompila. Moim zdaniem jest bardzo dobra :-D tylko ma jeden minus :/ muzyke. Naprawde muza mi nie wyszła zresztą sami ocencie.

http://rapidshare.de/files/14508233/Mar ... _.WMV.html
lub
http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=1E6R ... YD0COP6VYL
Ostatnio zmieniony 02 marca 2006, 20:54 przez naros, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 17:02

Jak dla mnie to bardzo fajna kompilacja. Zebrałeś sporo materiałów o Zalayecie. Muzyka wcale nie była taka najgorsza :naughty:
Ale niestety były także minusy tego filmiku :oops: Po pierwsze nie podobał mi sie wstęp (to zdjęcie) i zakończenie. Po drugie nie podobało mi sie to że nie było wcale efektów (przejść itp). Ale ogólnie OK :ok:

Obrazek
harnasssss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 17:25

Kompilka ogólnie OK. Dużo materiałów o Zalayecie pokazujących, że wcale nie jest taki zły jak wszyscy mówią :-D i nadaje się na rezerwowego w Juventusie. Pierwszy wykonawca pasuje do kompilki, ale z S.O.A.D-em już nie trafiłeś. Moja ocena 4+/6.

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 17:30

Mateuszek pisze:Wrzuć ten filmik i ten o Treze na uploading.com bądź yousendit.com bo z tym RapidShare to mnie krew zalewa! Wrzucaj gdziekolwiek, tylko nie tam Neutral . Jak dasz linka i ściągne te filmiki to edytuje tego posta i ci tu ocenie te kompile Smile
oj JuveForever10 wrzucaj szybko twoją kompilacje na inny serwer bo naszego specjaliste krew całkiem zaleje. dla mnie z rapidshare ściaga się tak samo jak z innych serwerów, nie wiem w czym masz problem (ja taki plik ściagam w ponad godzine ustawiam na 16KB/sek i może się ściągać w tle a robię co innego). poza tym zachowujesz się jak wielka gwiazda, nie powiem jedna z twoich kompilacji była naprawde dobra, ale wypowiadasz się o twoich kompilacjach jak o jakiś cudach, myślisz, że wszyscy chcą słuchać twoich bezcennych rad i czytać twoje recenzje kompilacji, no nie wiem czy masz racje, mnie to irytuje. każdy ma swój styl tworzenia kompilacji i jakby chciał naprawde twojej czy kogoś innego rady to po prostu by zapytał Cię w trakcie prac a nie już po.
Co do samej kompilacji o Zalayecie to ma ona swoje plusy i minusy, a jako, że jest o piłkarzu Juventusu to ją zatrzymam i nie bedę wybrzydzał.

Juve per Sempre
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 17:44

forza bianco-neri pisze:oj JuveForever10 wrzucaj szybko twoją kompilacje na inny serwer bo naszego specjaliste krew całkiem zaleje.
:lol: specjalisto od czytania zobacz kto jest autorem tej kompilacji :lol:
forza bianco-neri pisze:dla mnie z rapidshare ściaga się tak samo jak z innych serwerów, nie wiem w czym masz problem
Wiem, wiem nie wszyscy mają problemy ze ściąganiem. Ale dla mojego Ip (a nie mam zmiennego) zazwyczaj są jakieś ograniczenia i to cud jeśli uda mi się ściągnąć jakiś plik :| .
forza bianco-neri pisze:wypowiadasz się o twoich kompilacjach jak o jakiś cudach
Pokaż mi jedną moją wypowiedź gdzie zachwalałem moją kompile :whistle: .
forza bianco-neri pisze:myślisz, że wszyscy chcą słuchać twoich bezcennych rad i czytać twoje recenzje kompilacji
A skąd wiesz co ja myśle? :prochno: Kto chce na tych radach skorzysta i ja przeczyta, a kto nie to nie :wink: . Proszą o oceny i recenzje to je mają.
forza bianco-neri pisze:mnie to irytuje.
Jak mi przykro :lol: .

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 17:59

Tak jak powiedzieli inni, nie podoba mi sie wejscie, moglo byc zupelnie inne, niepotrzebne te zdjecie, koncowka tez nie zbyt dobrze zrobiona. Napewno wielkim plusem sa materialy ktore zebrales, nie jest latwo zdobyc taka ilosc o nie zbyt wielkim zawodniku. Muzyka az taka tragiczna nie była :wink:

Moja ocena: -4/6

Obrazek
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 18:14

Było by miło, gdyby ktoś wrzucił tą kompilkę na jakis server, bo niestety nie mogę sciągnąć. :roll:

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 19:18

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:04 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 20:03

Ja używam Windows Movie Maker :-D

Obrazek
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 20:21

Ściągnąłem, obejrzałem i...... muszę przyznać że średnio mi się podobała. Bez fajerwerków :| , zupełnie źle dobrana muzyka, te skróty też mnie za bardzo nie przekonały. No cóż, należy jedynie pochwalić że zrobiłeś kompilację o Zalayecie, a nie którąś z kolei o Alexie. Moja ocena:3

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 20:25

Tak więc za namową Mateusszka wrzuciłem na inny serwer:
http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=1E6R ... YD0COP6VYL

Obrazek
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 21:01

dzięki ze wrzuciłes to na inny serwer sam zaczołem to wrzucac na uploading ale musiałem wyjsc z domu i nie dokonczyłem. Jeszcze raz dzieki.

Obrazek
Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 21:05

A mi sie kompilka nawet podobala dlatego ze jest o jednym z moich ulubionych pilkarzy Juve. No tylko ta muzyka :/ . Brakowalo mi przedewszystkim starszych goli Marcelo np. z Barcelona.
Nie jest to tylko "zlepek" bramek Zalayety ale rowniez bardzo dobrze jest ukazane to co Zala
robi naprawde dobrze czyli jak swietnie potrafi wejsc w pole karne i wymusic na obroncach faul.
Miedzy poszczegolnymi akcjami mogly by byc tylko jakies efektowne przejscia ale poztym jak najbardziej ok.

kk_1990_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 21:21

a jak sie ta muza nazywa bo mi sie bardzo podoba ( ta co przez wiekszosc filmu wystepuje :lol: ) a propo to spoko filmik skoro mowisz ze to twoj drugi to naprawde dobrze ;) . PZDR moze ja zarzuce jutro swoj bodajze to bedzie moj 13 film :twisted: . PZDR

FORZA JUVE
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 22:36

Kompilacja warta uwagi ;] zaslguje na sciągniecie ;]. Naros mi zawdzięcza nazwe hehe miała być inna , ale skojarzylem kiedyś takie artykul na JP o pseudach to mu powiedzialem , a muzyke także ja poleciałem tylko ja niewiem jest dość ona spoko taki luźny Rock :] nazwa brzmi; "Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes" , jaktoś bedzie chciał ją to niech sie do mnie zgłosi a ją zauplouduje

ODPOWIEDZ