Towarzysko: Włochy 4-1 Niemcy
- wloski
- Juventino
Ciesze się ze zwycięstwa Włochów bardziej niż Polski. Jakoś zawsze kiedy są imprezy między narodowe (gdzie często wystepują Włochy , także jako kraj) to zawsze mocno kibicuje Włochom i niewiem czy niebardziej niż Polsce... widocznie mam słabe przywiązanie do naszych barw ;]
Druga sprawa to świetne recenzje naszych zawodników i ich piękna gra. Camoranesi zagrał tak swietnie jak gra często w Juve piękne zwody, podania i dwie asysty. Alex brameczka i asysta także coś piknego
. Juz nie chwale naszych zawodników tylnych fromacji poporostu klasa , zauwrzyć trzeba ze kazdy z naszych zawodników dostał najwyzsze noty [2] , a takze na kązdej pozycji w reprze zagrał nasz zawodnik 
ja mam marzenie o obrone
Balza-Nesta-Canna-Zambro lub
Zambro-Nest-Canna-Chellini
takie coś bardzo mi sie podoba i chcialbym aby tak wyglądała nasza obrona
hehe świetna sprawa 
Druga sprawa to świetne recenzje naszych zawodników i ich piękna gra. Camoranesi zagrał tak swietnie jak gra często w Juve piękne zwody, podania i dwie asysty. Alex brameczka i asysta także coś piknego

ja mam marzenie o obrone

takie coś bardzo mi sie podoba i chcialbym aby tak wyglądała nasza obrona

- Bartas_01
- Juventino
Nie zapomnij jednak o tym ze jak to zwykle w mundialach bywa Gospodarzom pomaga wiele czynnikowromaneq pisze:Świetne te noty wg Bilda![]()
Źle Niemcy trafili z tą organizacją turnieju bo akórat teraz mają słabą kadrę w dodatku z mało doświadczonym trenerem. A ich wyniki nie powalają. No ale to ich problem
1 sciany
2 kibice
3 sam fakt ze graja na wlasnym terenie
4 to czego sie najbardziej boje przed doslownie kazdymi zblizajacymi sie mistrzostwami swiata... mianowicie SEDZIOWIE obawiam sie tgo jak zwykle boje sie zeby nie bylo powtorki z roku 2002 gdzie Korea byla faworyzowana . Lecz bledy popelniali najczesciej ci mniej doswiadczeni sedziowi z krajow takich jak wlasnie Meksyk itp nie majacy az takiego doswiadczenia na arenie miedzynarodowej. Choc i tym lepszym zdarzaly sie wpadki. Mam nadzieje ze Niemiecka reprezentacja nie bedzie faworyzowana przez arbitrow aczkolwiek nie ukrywam ze bardzo sie tego boje
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Mniej znanych i "doswiadczonych" arbitrów pokroju Moreno łatwiej kupic i ustawic. Sedzia pokroju Merka, czy Colliny nie bedzie ryzykował nazwiska i renomy.Bartas_01 pisze:Lecz bledy popelniali najczesciej ci mniej doswiadczeni sedziowi z krajow takich jak wlasnie Meksyk itp nie majacy az takiego doswiadczenia na arenie miedzynarodowej.

- Szymek
- Juventino
Grazie Italia! Grazie Juventini!
Naprawdę brawo! Taki zespół Włoch może naprawde powaczyć o wysokie cele na Mundialu, który już niedługo będzie rozegrany w niemczech. Świetnie zaprezentowała się patra napastników, Gilardiono-Tonie, którrzy trafili do siatki. Ciesze się z bardzo obrego występu zawodników Juve. Del Piero kreaował grę, a nawet trafił do siatki piłkarzy z Niemiec. Camoranesi również zagrał na wysokim poziomie. Jak w bramce Włoch Gra Gigi to praktycznie "na zero z tyłu".
Bild swoimi notami skompromitował się maksymalnie.
Naprawdę brawo! Taki zespół Włoch może naprawde powaczyć o wysokie cele na Mundialu, który już niedługo będzie rozegrany w niemczech. Świetnie zaprezentowała się patra napastników, Gilardiono-Tonie, którrzy trafili do siatki. Ciesze się z bardzo obrego występu zawodników Juve. Del Piero kreaował grę, a nawet trafił do siatki piłkarzy z Niemiec. Camoranesi również zagrał na wysokim poziomie. Jak w bramce Włoch Gra Gigi to praktycznie "na zero z tyłu".
Bild swoimi notami skompromitował się maksymalnie.
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Mam nadzieje ze to literówki ...Szymek pisze:Gilardiono-Tonie

Szymek pisze:Bild swoimi notami skompromitował się maksymalnie.
Wiesz co wogóle piszesz? W niemieckiem prasie 1 to najlepsza nota, zaś 6 najgorsza ...
Załamac sie idzie

- wloski
- Juventino
dokładniePaolo_Rossi_1982 pisze:Mam nadzieje ze to literówki ...Szymek pisze:Gilardiono-Tonie![]()
Szymek pisze:Bild swoimi notami skompromitował się maksymalnie.
Wiesz co wogóle piszesz? W niemieckiem prasie 1 to najlepsza nota, zaś 6 najgorsza ...
Załamac sie idzie

no ja nie jestem nie omylny to ja nie jestem, ale ty jestes częsciej nie omylnmy i brakuje mi słów czasami do twych wypowiedzi kiedy rzucasz sie na ludzi , zacznij wyzywać jeśli ma polepszyć Tobie humor ;] kocham jak ktoś mnie wyzywaSzymek pisze:
Rzeczywiście, jakoś uszło mi to z głowy. Mój bład. Pobijesz mnie za to? Nie wiedziałem, że na tym forum mnie można się pomylić... :roll:
Ciesze sie, że kolega Włoski jest nieomylny, tak jak reszta ludzi na forum :lol:
P.S. A co do kwestii nauki Niemieckiego (wloski), jakoś z niemieckim od pazatku edukacji nie miał styczności.

Ostatnio zmieniony 02 marca 2006, 18:11 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szymek
- Juventino
Tak masz racje, to literówka...Paolo_Rossi_1982 pisze:Mam nadzieje ze to literówki ...Szymek pisze:Gilardiono-Tonie![]()
Rzeczywiście, jakoś uszło mi to z głowy. Mój bład. Pobijesz mnie za to? Nie wiedziałem, że na tym forum mnie można się pomylić... :roll:Szymek pisze:Bild swoimi notami skompromitował się maksymalnie.
Załamac sie idzie
Ciesze sie, że kolega Włoski jest nieomylny, tak jak reszta ludzi na forum :lol:
P.S. A co do kwestii nauki Niemieckiego (wloski), jakoś z niemieckim od pazatku edukacji nie miał styczności.
- Radidam
- Juventino
A Ty wiesz co Ty piszesz ? niemieckiem prasiePaolo_Rossi_1982 pisze: Wiesz co wogóle piszesz? W niemieckiem prasie 1 to najlepsza nota, zaś 6 najgorsza ...
Załamac sie idzie

Zalamac sie idzie

Moglby ktos wrzucic skrot spotkania ? bardzo bym prosił. Brameczki Azzurich pierwsza klasa. Alex niesamowita forma, moze nawet wyzsza od tej z przed 4 lat.
Mam prosbe nie komentuj kazdego posta

Ostatnio zmieniony 03 marca 2006, 10:57 przez Radidam, łącznie zmieniany 1 raz.

- DamKam
- Juventino
Ha, takiego spotkania to sie nie spodziewalem
Momentami wydawalo mi sie, ze na boisku graja Wlosi i jakas druzyna amatorska :lol: W przeciwienstwie do Azzurich to w rep. Niemiec nie funkcjonowalo doslownie nic, co bylo chyba dla kazdego sporym zaskoczeniem
Wlosi wymieniali sobie pilki z nieprawdopodobna swoboda i ich gra naprawde mogla sie podobac. Cieszy dobry wystep Juventnich z Alexem na czele
Ale na Mistrzostwach zapewne nie bedzie tak latwo jak wczoraj... tak jak powiedzial Gigi: Niemcy zapewne beda inna, zdecydowanie grozniejsza druzyna :!: Tak wiec oczywiscie Wlosi pod wodza naszego Marcello nie moga spoczac na laurach.
FORZA JUVE & FORZA ITALIA

FORZA JUVE & FORZA ITALIA
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Moj 'bład' (o ile mozna to tak nazwac) byl ewidentną literówką. Natomiast mam lekkie wątpliwosci co do osoby Szymka i znajomosci przez niego pisowni nazwisk takich piłkarzy jak Gilardino i Toni ...Radidam pisze:A Ty wiesz co Ty piszesz ? niemieckiem prasie
:lol:Radidam pisze:Zalamac sie idzie
Radidam pisze:Mam prosbe nie komentuj kazdego postaBo nabijasz tak az mnie ocz bola
W Twoich 'ustach' brzmi to dość śmiesznie.
- Pavon
- Juventino
Kolektyw. Wyborny mecz podopiecznych Lippiego - trenera, który kapitalnie ustawił nasz zespół, zespół który śmiało może myśleć o zwyciestwie w Mistrzostwach Świata. We wczorajszym meczu wszystkie formacje świetnie ze sobą współpracowały i w moim przekonaniu ten monolit jest w stanie rozbić każdego kto w najbliższym czasie stanie nam na drodze. Reprezentacja Niemiec pokonana, teraz oczekuję wtorku, kiedy to na ziemi włoskiej pojawi się Werder i liczę, że jego gracze pojadą do domu w podobnych nastrojach co piłkarze reprezentacji. Czas ponownie rozbić Niemców.
Gdyby Materazzi pofatygowałby się zablokować strzał Huth'a a nie tylko liczył na to, że trzymanie go za koszulkę w czymś pomoże to bramki w tym przypadku by nie było.
Mnie to bolą od:
Top posting users this week [Pon - Czw]
Użytkownik Posty
Radidam 22
Top posting users this Month [Marzec 2006]
Użytkownik Posty
Radidam 15
Jak się nie mylę to w poprzednim miesiącu nabiłeś, w prawdziwym tego słowa znaczeniu ponad 100 postów. Wieć lepiej siedź cicho nabijaczu. Na ręce mu patrzysz a nie widzisz swoich.
kedzier pisze:Przy golu nie miał wielkich szans, strzał mocny, z dosyć bliskiej odleglości, w mojej ocenie musiałby chyba zostać trafiony piłką, aby ta nie wpadła do siatki...
Gdyby Materazzi pofatygowałby się zablokować strzał Huth'a a nie tylko liczył na to, że trzymanie go za koszulkę w czymś pomoże to bramki w tym przypadku by nie było.
A od czego Cię 'ocz bola'?Radidam pisze:Bo nabijasz tak az mnie ocz bola
Mnie to bolą od:
Top posting users this week [Pon - Czw]
Użytkownik Posty
Radidam 22
Top posting users this Month [Marzec 2006]
Użytkownik Posty
Radidam 15
Jak się nie mylę to w poprzednim miesiącu nabiłeś, w prawdziwym tego słowa znaczeniu ponad 100 postów. Wieć lepiej siedź cicho nabijaczu. Na ręce mu patrzysz a nie widzisz swoich.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2006, 20:22 przez Pavon, łącznie zmieniany 1 raz.
- juveman7
- Juventino
Ja myślę ze Włosi mają pakę na mistrzostwa a przede wszystki duzo młodych zawodników. W meczu z Niemcami pokazali tylko próbkę swych umiejętnosc a na mundialu pokażą cały swój kunszt. FORZA ITALIA
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- mesju
- Qualità Juventino
No tak... Włosi mają pakę, ale jak co 2 lata, nie zdobędą mistrzostwa. Tak mi się wydaje... (obym się zawiódł) Liczę na przede wszystkim na dobre występy naszych zawodników i wyniki takie, jak ze sparingu z Niemcami
Ucieszył mnie fakt, że to właśnie Bianconeri mieli duży wpływ na to, co dzieje się na boisku. W końcu z Lippim znają się nie od wczoraj
Oczywiście, teraz liczę na Capello, że uda mu się ponowna wygrana z naszymi sąsiadami. Mam na myśli Werder. Wynik co prawda nie musi być aż tak wysoki, ale przewaga dwóch bramek, to by było coś, co pozwoliłoby pokazać piłkarskiej Europie, że w Turynie wszystko ciągle jest w najlepszym porządku.
Co do innych meczy: zdziwiła mnie wysoka porażka Szwedów. Brazylia z Rosją pewnie nie grała optymalnym składem i stąd "tylko" 1:0
A najbardziej zasmucił mnie wynik Francuzów, gdzie gra wielu naszych zawodników (grał Thuram, Vieira oraz Treze), a także część tych, którzy mieli/mają do nas dołączyć (Sagnol czy Gallas). Wydawało mi się, że Trójkolorowi mają niezłą ekipę, a nie potrafili U SIEBIE pokonać przeciętnej (by się wydawało) drużyny ze Słowacji :roll:
Oczywiście, teraz liczę na Capello, że uda mu się ponowna wygrana z naszymi sąsiadami. Mam na myśli Werder. Wynik co prawda nie musi być aż tak wysoki, ale przewaga dwóch bramek, to by było coś, co pozwoliłoby pokazać piłkarskiej Europie, że w Turynie wszystko ciągle jest w najlepszym porządku.
Co do innych meczy: zdziwiła mnie wysoka porażka Szwedów. Brazylia z Rosją pewnie nie grała optymalnym składem i stąd "tylko" 1:0
- Lypsky
- Juventino
Powiedział co wiedział [']Radidam pisze: Mam prosbe nie komentuj kazdego postaBo nabijasz tak az mnie ocz bola
Proponuje wbić do tematu o sigach i troszke poszaleć :]
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady