Filmik: Del Piero vs Moggi

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2005, 15:24

Wszyscy, którzy mają problem z limitem na rapidshare. Istnieje sposób, żeby ściągać bez ograniczeń. Po zassaniu jednego pliku, rozłączamy się z Internetem, łączymy od nowa (pod warunkiem, że mamy zmienny numer IP), usuwamy ciasteczka Cookies i możemy ściągać od nowa :-D . Przynajmniej na rapidshare jest porządny transfer, nie tak jak na megaupload :roll: .
Co do filmiku: nieźle Moggi zdzielił Alexa, ciekawe w co ten dostał :shock: ?

:roll:
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 22:22

Po pierwsze to bardzo przepraszam, ze odswiezam tak stary teamt, ale sformatowal mi sie 80 gb dysk, w tym ponad 10gb o Juve :/ i zbieram to wszsytko od nowa, stad moja prosba moglby ktos na nowo dac te filmiki na jakis serwer bo te juz sa stare i sie nie da sciagnac...

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 22:48

Tasak pisze:Po pierwsze to bardzo przepraszam, ze odswiezam tak stary teamt, ale sformatowal mi sie 80 gb dysk, w tym ponad 10gb o Juve :/ i zbieram to wszsytko od nowa, stad moja prosba moglby ktos na nowo dac te filmiki na jakis serwer bo te juz sa stare i sie nie da sciagnac...
kurde własnie widziałem tylko z Moggim jesli mozna by bylo załatwic ponownie te filmiki prosze was o ich udostepnienie , po krótku chodzi mi o to ;D ze by ponownie byly hehe ;]

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2006, 17:06

Wielkie dzięki Zioom...
Swoją drogą, żeby nie był to całkowity offtopic...
Filmiki bardzo mi sie podobają, moim zdaniem najlepszy jest Del Piero vs Moggi...
Fajny odgłos jest kiedy Lucek bije Alexa :P

Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2006, 17:24

Kedzier dzięki za filmiki. Są świetne, mam nadzieję że niedługo znowu Juve będzie się tak cieszyć kiedy zdobędziemy ponownie Scuddeto. FORZA JUVE!

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 13:31

Świetne filmiki :!: Ładnie Alex daje po garach, nie wiedziałem że z niego taki dowcipniś :smile: Dzieki Kedzier za ponowne wrzucenie na serwer

Obrazek
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2006, 22:39

Filmiki zafajniste. Nie wiedziałem że DelPiero stać na takie wybryki. Za niedługo (mam nadzieje ze bedą) świętować następne scudetto. Ciekawe co znów nasz DelPiero pokarze?

Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 08:15

i jak tu nie lubić tych świrów :happy: Tylko mieć nadzieje, że i teraz będzie podobnie :) Filmik z Tacchinardim był po prostu kozacki :ok: Moggi też nieźle dostał :wink:
PS: Jeżeli ktoś ma problem ze ściągnięciem jakiegoś pliku, niech spróbuje to zassać nie przez standardową przeglądarke, a np. Mozille czy jakąś inną. Nie wiem czemu ale przez Internet Explorer nie chciał mi się ściągnąć, żaden z filmików :shock: Przez Mozille poszło bez problemu :o

ODPOWIEDZ