TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania
- Juventinha
- Qualità Juventina
A ja doszlam przed chwila :p
Bylo super i super i jeszcze raz super
Szczegolne podziekowania dla Siewiera za zaproszenie & DeeJaya za nocleg
........oraz dla Alessandro Del Piero za 3pkty i cudna brameczke
FORZA JUVE!!!!!
Teraz czekam na mozliwosc rewanzu, zaproszenie juz macie
Bylo super i super i jeszcze raz super

Szczegolne podziekowania dla Siewiera za zaproszenie & DeeJaya za nocleg

........oraz dla Alessandro Del Piero za 3pkty i cudna brameczke

FORZA JUVE!!!!!
Teraz czekam na mozliwosc rewanzu, zaproszenie juz macie

- DelSojer
- Juventino
Czy ja czegoś nie wiem ?Juventinha pisze: ..........Szczegolne podziekowania dla DeeJaya za nocleg ..........ja doszlam przed chwila......Bylo super i super i jeszcze raz super
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czy MY czegos nie wiemy ?DelSojer pisze:Czy ja czegoś nie wiem ?Juventinha pisze: ..........Szczegolne podziekowania dla DeeJaya za nocleg ..........ja doszlam przed chwila......Bylo super i super i jeszcze raz super

Chyba za małoDeeJay pisze:No chyba troche za dużo powiedzianeJuventinha pisze: DeeJaya za nocleg![]()
FOTKI
Tak przyokazji to czekam na wyjasnienia "Pana A" co do nieobecnosci na niedzielnym spotkaniu

- DeeJay
- Juventino
Nie wiecie i wolelibyście nie wiedziećSiewier pisze:Czy MY czegos nie wiemy ?DelSojer pisze:Czy ja czegoś nie wiem ?Juventinha pisze: ..........Szczegolne podziekowania dla DeeJaya za nocleg ..........ja doszlam przed chwila......Bylo super i super i jeszcze raz super
Chyba za małoDeeJay pisze:No chyba troche za dużo powiedzianeJuventinha pisze: DeeJaya za nocleg![]()
FOTKI
Tak przyokazji to czekam na wyjasnienia "Pana A" co do nieobecnosci na niedzielnym spotkaniu
- Juventinha
- Qualità Juventina
trzeba było zostac, to i wszystko by było jasne 8)Siewier pisze:Czy MY czegos nie wiemy ?DelSojer pisze: Czy ja czegoś nie wiem ?
- DeeJay
- Juventino
Tak jak zwykle :-D Chyba zbytnio rozpisywać się nie trzeba. Zapraszamy wszystkich chętnych. Sobota, godzina 20:30 u Pablosa, mecz Sampdoria - Juventus. Jeśli ktoś czegoś nie wie niech przewertuje poprzednie posty lub wali na gg.
- Ampartumpur
- Juventino
No to ja będę .. w końcu
Ostatnio nie byłem ale moze mi tam wybaczycie, wiecie ostatni termin egzaminu z fizy
Ale może to i dobrze, jak w zeszłym sezonie nie było mnie na milan - juve to tez wygralismy , więc jakby nie patrzec to .
Ale teraz będę . see ya

- DeeJay
- Juventino
Podobnie w Monachium...Ampartumpur pisze: Ale może to i dobrze,zeszłym sezonie nie było mnie na milan - juve to tez wygralismy , więc jakby nie patrzec to .![]()

- DelSojer
- Juventino
DeeJay pisze:Podobnie w Monachium...Ampartumpur pisze: Ale może to i dobrze,zeszłym sezonie nie było mnie na milan - juve to tez wygralismy , więc jakby nie patrzec to .![]()
Jak dobrze, że nie jedziesz do Turynu

Co do meczu z Sampdoria to chyba nie zaskoczę nikogo jak powiem że będę.
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Black
- Juventino
Wysuwam propozycję zorganizowania spotaknia kibiców na mecz z Milanem. Chciałbym namówić kolegów z Tychów do obejrzenia meczu wspólnie w zwiększonej grupie Tychy - Katowice...i inne.
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 902#211902
Dlaczego Katowce? Ja osobiście mam taką samą drogę do centrum Katowic jak i do centrum Tychów, ale są osoby, które nie mają szans dojechać już do Tychów.
Co o tym myślicie, mam nadzieję, ze jestescie ZA ! Proszę o odpowiedzi, tu lub w powyższym temacie !
THX !!
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 902#211902
Dlaczego Katowce? Ja osobiście mam taką samą drogę do centrum Katowic jak i do centrum Tychów, ale są osoby, które nie mają szans dojechać już do Tychów.
Co o tym myślicie, mam nadzieję, ze jestescie ZA ! Proszę o odpowiedzi, tu lub w powyższym temacie !
THX !!

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja jestem przeciw
Duzo lepszy dojazd mam do Tychow, poza tym - tam mamy juz swoje gniazdko miłości z którego nas nikt nie wygoni, a i czasem dostaniemy jakies zarcie za friko
DeeJay i Sojer jadą do Turynu ale reszta niech wpadnie do Centrum.
Jesli wroce z Krakowa caly i zdrowy to wpadne
Art - mam nadzieje,ze bedziesz

Duzo lepszy dojazd mam do Tychow, poza tym - tam mamy juz swoje gniazdko miłości z którego nas nikt nie wygoni, a i czasem dostaniemy jakies zarcie za friko

DeeJay i Sojer jadą do Turynu ale reszta niech wpadnie do Centrum.
Jesli wroce z Krakowa caly i zdrowy to wpadne

Art - mam nadzieje,ze bedziesz

- DeeJay
- Juventino
Wydaję mi się, że spotkania w Tychach cieszą się nieco większym zainteresowaniem niż w Katowicach, patrząc przynajmniej po forum. Jednak osoby z Katowic raczej rzadko u nas bywają. Zastanawia mnie to, bo to przecież tak blisko, a dojazd jest niemalże idealny.
Jak już wspomniał Siewier, mnie z Sojerem nie będzie
Jak już wspomniał Siewier, mnie z Sojerem nie będzie

- Black
- Juventino
polemizowałbymDeeJay pisze:Wydaję mi się, że spotkania w Tychach cieszą się nieco większym zainteresowaniem niż w Katowicach
u nas większość osób przyjeżdza z poza Katowic, dlatego nie mają możliwości dotrzeć do Tychów.DeeJay pisze:Jednak osoby z Katowic raczej rzadko u nas bywają. Zastanawia mnie to, bo to przecież tak blisko, a dojazd jest niemalże idealny.
Szkoda, ze Wy majac mozliwosc nie przyjedziecie.
Ale szanuje wasze zdanie, szkoda...