Video- Vieira w Trofeo TIM!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2005, 23:41

Grzegorz W. pisze:Vieira gra cudownie, po prostu brak mi słów!!! Uważam, że w Juve będzie mógł rozwinąć swoje umiejętności i możliwości i dorówna samemu Zidanowi w niedalekiej przyszłości. Zidane będzie najlepszym pomocnikiem ofensywnym w Europie, a Viera defensywnym. :bravo:

Moim skromnym zdaniem najlpeszym defensywnym pomocnikiem w europie to on jzu jest od kilku lat . I bez watpienia jednym z najlepszych na swiecie

piterweg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2005, 23:56

Jak zobaczyłem tą ostatnią akcje, to mnie "zwaliło" z krzesła :twisted: :twisted: :twisted: . Patrick to jest wzmocnienie, myśałem że on nie bedzie tak błyskotliwy, a tu takie sztuczki :dance: . Poprostu on przyszedł z senegalu, nie bedzie grać dla realu :-D a dla juve... bedzie tańczył jak na... balu* :D .

ps
*Chodzi o taniec z piłką :dance: .

koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2005, 00:53

nie no ostatnia akcja mistrzostwo swiata
a juz myslalem ze przesadzacie
te red stroje sa ochydne ale to szczegol
vieira macho :P

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2005, 19:17

Mam ściągnięte Torenty z całymi Meczami Trofeo Tim Juve - Milan i Juve - Inter mam proźbe do moderatorów czy można to w jakiś sposób umieścić w dziale video na Jp wiele osób mnie o to prosiło czekam na odpowiedz pozdrowienia !!!

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 12:15

Mateusszek pisze: A właśnie mógłby ktoś ją ''skomentować'': znaczy kto tak przerzuca pięta, później cofa piętką na 16..a tam ktoś ładnie tak dogrywa do Vieira, ale co to za gracze :? .
dla sprostowania to jest pierw Ibra który przerzuca sobie są piłke i cofie do Mutu który zagrywa piętą do Vieiry... a ten strzela w late (określenie poprzeczki u nas :D)

dla chcących ponownego zobaczenia filmki jest tutaj > http://www.sendspace.com/file/usgtdo

a i mam prośbe jeśli ktoś ma jeszcze jakieś jego zagrania niech poda tutaj ;]

ODPOWIEDZ