Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Witam
Poszukuje piosenki Loft - Mallorca - jesli ktoś z Was ja posiada lub dorwie b. proszę o kontakt.
Pzdr;
EDIT: Nieaktualne. Dzięki gosciu
Poszukuje piosenki Loft - Mallorca - jesli ktoś z Was ja posiada lub dorwie b. proszę o kontakt.

Pzdr;
EDIT: Nieaktualne. Dzięki gosciu

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czy znajduje sie na tej sali elektronik
Potrzeba mi pomocy ( KILKU wskazowek ) w zakresie materiału ze szkoly sredniej 
Jesli znajdzie sie czlowiek dobrej woli, prosilbym o kontakt ze mna na pw lub gg

Jesli znajdzie sie czlowiek dobrej woli, prosilbym o kontakt ze mna na pw lub gg

- steru
- Qualità Juventino
Potrzebuje się dowiedzieć jak w telefonie Nokia 6610i wyłączyć z wyświetlacza napis : "IDEA" a ponieżej "miłego dnia".Wie ktoś coś na ten temat?
Aha i czy w tym telefonie rzeczywiście się nie da wysyłać zdjęć i dzwonków przez podczerwień ?
Aha i czy w tym telefonie rzeczywiście się nie da wysyłać zdjęć i dzwonków przez podczerwień ?
- Sarsik
- Juventino
Zmień motyw na niestandardowy.steru pisze:Potrzebuje się dowiedzieć jak w telefonie Nokia 6610i wyłączyć z wyświetlacza napis : "IDEA" a ponieżej "miłego dnia".Wie ktoś coś na ten temat?
I need a girl that I can train.
- kubinho 10
- Juventino
Z tego co ja wiem to nie można usunąć tego napisu. Ja miałem podobny problem ale po zmianie Idei na Orange sam napis "Orange" już mi nie przeszkadza. A dlaczego Ty masz jeszcze napis Idea a nie Orange?steru pisze:Potrzebuje się dowiedzieć jak w telefonie Nokia 6610i wyłączyć z wyświetlacza napis : "IDEA" a ponieżej "miłego dnia".Wie ktoś coś na ten temat?
Grande Juve, Vinci Per Noi
- steru
- Qualità Juventino
Kurcze widziałem u ludzi Siemensy które nie mają żadnych napisów na ekranie...kubinho 10 pisze:Z tego co ja wiem to nie można usunąć tego napisu. Ja miałem podobny problem ale po zmianie Idei na Orange sam napis "Orange" już mi nie przeszkadza. A dlaczego Ty masz jeszcze napis Idea a nie Orange?
A ja wogóle chyba jestem już ostatnią osobą w Polsce z napisem Idea a nie Orange.Mam telefon na abonament od lutego 2005.Może to mieć na to wpływ?Aha jak pytałem się w biurze Orange czemu napis mi się nie zmienił to nie wiedzieli
Musi dać się ściągnąć te napisy z ekranu :?
- piotrek147
- Juventino
Od dawna poszukuje filmu z Brucem Lee pt. Wejście Smoka. Nie ma go w wypożyczalni więc zwracam się do was drodzy użytkownicy. Jeżeliby ktoś znalazł link do tego filmu w formacie DVD to proszę o podanie go na forum. Najlepiej torrent.
P.S.: Linki do innych filmów z Brucem Lee też mogą być.
P.S.: Linki do innych filmów z Brucem Lee też mogą być.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- M.
- Juventino
Szukam plakatu, który został wydany przez La Gazetto dello Sport z okazji pobicia rekordu Bonipertiego przez Alexa (pamiętam, że były na nim wypisane wszystkie bramki, jakie Del Piero zdobył w barwach Juve).
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
:roll:
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Ja mam pytanko z kategori muzyka
Pamiętacie może program reality show: "Za wszelką cenę"
Ten taki o bokserach
Tam motywem przewodnim była taka fajna piosenka, której tytułu ani wykonacy niestety nie znam
a chciałabym to wiedzeć
Coś tam leciało jakby "...One heart, one blood..." Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
Z góry dziękuje

- pan Zambrotta
- Juventino
- Venomik
- Juventino
Zależy co chcesz robić. Jeśli proste animacje to może być choćby CoffeeCup Firestarter 6.5 czy Namo FlashCreator.
Jeśli chcesz robić banery - polecam od razu Macromedia studio MX.
Do bannerów można znaleźć wiele tutoriali w necie (znałem kiedyś jedną zagraniczną stronę gdzie były setki efektów, przejść, sposobów wyświetlania napisów) z czego większość z plikami swf oraz fla + bardzo dobrze opisany proces tworzenia samego pliku.
nadruki na koszulki:
http://montownia.pl/artykuly.jsp
http://www.spreadshirt.net/shop.php?lan ... ate=320000
Ogólnie wpisz w google: "Nadruki na koszulki" czy coś podobnego - efekty gwarantowane ;]
Jeśli chcesz robić banery - polecam od razu Macromedia studio MX.
Do bannerów można znaleźć wiele tutoriali w necie (znałem kiedyś jedną zagraniczną stronę gdzie były setki efektów, przejść, sposobów wyświetlania napisów) z czego większość z plikami swf oraz fla + bardzo dobrze opisany proces tworzenia samego pliku.
nadruki na koszulki:
http://montownia.pl/artykuly.jsp
http://www.spreadshirt.net/shop.php?lan ... ate=320000
Ogólnie wpisz w google: "Nadruki na koszulki" czy coś podobnego - efekty gwarantowane ;]
Dirty mind