Mecze Juve na TeamSpeaku
- rafal005
- Juventino
Oczywiście, że będzie. Serdecznie zapraszamUlTrAs pisze:Czy dzisiejszy mecz z Interem będzie na Team Speaku ? Ja nie mam niestety C+ i fajnie by było, gdyby ktoś pokomentował. Rafał, Swiergot ? a może jeszcze ktoś inny ?

Chciałem zaprosić również na TSa fanów Interów i w tym celu zarejestrowałem się na forum http://www.fcinter.pl/phpBB2/ jednak moderatorzy usunęli mój topic bez podania przyczyny. Założyłem go po raz drugi, potem po raz trzeci aż w końcu zobaczyłem przy próbie zalogowania się:
Bez komentarza. Dziecinada.Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji
- rafal005
- Juventino
Spoko, nie będę więcej tak mówił. Będę od teraz mówił na moim ekranieMaselko pisze:jedna prosba do Rafala, nie mow "na naszych ekranach" itp niby mala rzecz ale jaka wkurzajaca kiedy ktosnie moze oogladac

- rafal005
- Juventino
Zapraszam na TeamSpeaka na mecz Messina - Juve o 18:00.
Instrukcja jak zainstalować TeamSpeaka:
1. Ściągnij TeamSpeaka i go zainstaluj.
2. Uruchom go.
3. Z menu 'Connection' wybierz 'Quick Connect'.
4. Wpisz: Server address: 193.174.91.49:8767 Nickname: Twój dowolny nick. Password: OPERON Pozostałe pola zostaw puste. Naciśnij 'Connect'.

5. Po połączeniu się zobaczysz po lewej stronie listę serwerów. Znajdź na liście kanał o nazwie 'Juventus', kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz 'Switch to channel'. Gotowe.
Instrukcja jak zainstalować TeamSpeaka:
1. Ściągnij TeamSpeaka i go zainstaluj.
2. Uruchom go.
3. Z menu 'Connection' wybierz 'Quick Connect'.
4. Wpisz: Server address: 193.174.91.49:8767 Nickname: Twój dowolny nick. Password: OPERON Pozostałe pola zostaw puste. Naciśnij 'Connect'.

5. Po połączeniu się zobaczysz po lewej stronie listę serwerów. Znajdź na liście kanał o nazwie 'Juventus', kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz 'Switch to channel'. Gotowe.
- trezeguet123456
- Juventino
ziomek jak sie podłaczylem to odrazu bede cie słyszał czy qrna cos trza jeszcze zrobic ??
- Daniel_FCJ
- Juventino
no i QL :-D Dla mnie Rafala komentarz jest kozacki 8) PZdr
FORZA JUVE!!!!!!
- rafal005
- Juventino
Zapraszam na TeamSpeaka na mecz Sampdoria - Juventus. Więcej szczegółów znajdziecie tutaj: http://www.juvepoland.com/text.php?id=474