Quiz (Filmy)
- pajzano
- Juventino
"Jay i Cichy Bob kontratakują"
Kozacki film, zwłaszcza tekst "My z Bobem to nic tylko kradniemy małpy", scena odpisywania na posty internetowe w restauracji i - moim zdaniem najlepsza - scena, gdy Cichy Bob i Jay "skradają się " po parkingu do budynki, z ktorego mają skraść małpę. 
Kurde, spóźniłem się o minutę :? Niepotrzebnie tyle pisałem.

Kurde, spóźniłem się o minutę :? Niepotrzebnie tyle pisałem.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- KwiAtek
- Juventino

Ok, widze ze moga byc problemy wiec mowie, ze ten z tylu to dosyc znany aktor, a film dosyc stary

True, true. Kawalek dobrego kina.pajzano pisze:Deliverance (polski tytuł "Wybawienie"). Mam pewność, bo widziałem kiedyś ten film.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2006, 19:37 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 3 razy.
- Boncol
- Juventino
Sorki ale miałem nieoczekiwane problemy z kompemkornknot pisze:Boncol nie powierdzil, dlatego nie zadawalem... Ale trudno terazjako, że kornknot nic nie zadał:

Bywa i tak nie moglem wymyslic zadnego fajnego filmu

- pajzano
- Juventino
Deliverance (polski tytuł "Wybawienie"). Mam pewność, bo widziałem kiedyś ten film.
tylko ta scena gwałtu na facecie niesmaczna.
Moja propozycja:

Jeden z lepszych polskich filmów.
Heh, no był niezły, można się było przekonać jak wygląda młody Burt ReynoldsKwiAtek pisze:
True, true. Kawalek dobrego kina.

Moja propozycja:

Jeden z lepszych polskich filmów.
Eee nie. To starszy film, z lat 80.steru pisze:To ja złodziej?
Nie.spyder pisze:Zamach Stanu??
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2006, 21:48 przez pajzano, łącznie zmieniany 2 razy.
- pajzano
- Juventino
Zawrót głowy (Vertigo). A tamten film to oczywiście "300 mil do nieba" i bblackk zadawał zasłużenie 
Łatwizna:

Jak ktoś jest pewien, to niech zadaje, a jak ktoś nie jest pewien, to niech potwierdzi ten, co jest pewien (proste, prawda? 8) ). Ja będę przy kompie dopiero w czwartek.
Twoja kolej.
Aa i prosiłbym, żeby ktoś kontynuował dzieło stefana (tego, co założył ten temat) i robił listę filmów, które już były. Ostatnio zauwazyłem, że kilka tygodni temu dałem film "The Descent", który był już wcześniej, a o czym nie wiedziaiłem.

Łatwizna:

Jak ktoś jest pewien, to niech zadaje, a jak ktoś nie jest pewien, to niech potwierdzi ten, co jest pewien (proste, prawda? 8) ). Ja będę przy kompie dopiero w czwartek.
Correcto mundoHomer20 pisze:"Total Recall" z 90 roku. Po polsku to chyba "Pamięć Absolutba".

Aa i prosiłbym, żeby ktoś kontynuował dzieło stefana (tego, co założył ten temat) i robił listę filmów, które już były. Ostatnio zauwazyłem, że kilka tygodni temu dałem film "The Descent", który był już wcześniej, a o czym nie wiedziaiłem.
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2006, 17:35 przez pajzano, łącznie zmieniany 1 raz.
- Homer20
- Juventino
"Total Recall" z 90 roku. Po polsku to chyba "Pamięć Absolutba".
Moja pierwsza zagadka, więc będzie łatwa:

Powodzenia!
dawaj dalej...
Moja pierwsza zagadka, więc będzie łatwa:

Powodzenia!
a nie mówiłem, że łatwejuverm pisze:Helikopter w Ogniu

Ostatnio zmieniony 19 lutego 2006, 18:25 przez Homer20, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!! FORZA ALEX!!!