Mancini zawieszony

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 17:26

Bardzo dobrze ze Mancini został zawieszony. Jego teksty przeciwko Starej Damie zbytnio mi sie niepodobały. Dobrze ze zostal zawieszony , pewnie Inter bez niego bedzie mial problemy w lidze. Luis Figo tez pwoinien zostac zawieszony za swoje wypowiedzi dotyczace Juventusu oraz ich spotkania w zeszlej kolejce.

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 18:29

Prawda jest taka że Inter nie umie przegrywać , a powinni sie nauczyć mieli na to całe 17 lat. Nie wiem sam o co chodzilo Manciniemu w tych wyswiskach pod pierkukiem Paparesty. Jeżeli chodziło mu o bramkę Adriano to tutaj nie ma najmniejszych wątpliwości co do tego że sędzia pojał słuszną decyzję nie uznając jej. Symulacja Nedveda , to nic złego przecież każdemu odrobina "cwaniactwa" że tak to nazwe boiskowego nie zaszkodzi. Może po tym zawieszeniu Mancini się trochę uspokoi. Inter doszczętnie w moich oczach stracił już wszystko , Milanu może nie uwielbiam ale napewno dazę wiekszym szacnunkiem niż ich rywali zza miedzy ...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 20:49

Pelson pisze: mieli na to całe 17 lat
To już przestaje być śmieszne, może warto czasami wysunąć także inne argumenty?
O 17 lat bez scudetto można wspomnieć raz, drugi, ale nie dziesiąty. Dyskusja z kibicami Interu sprowadza się zawsze do tego samego, kiedy brakuje słów wyciągacie z "worka głupoty" ten sam tekst (powtarzany kolejny raz).
Osoby takiej jak klsmkr są inteligentniejsze od ponad połowy tego forum i żenujące jest to kiedy próbujecie z nim "dyskutować" nie podając mocnych argumentów. Nie mam ochoty patrzeć jak kibice Interu po raz kolejny odpowiadają na te same słowa.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 21:21

Dobrze, że dostał taką karę. Powinien dostać nawet większą... Manchini i Figo nie mogą pogodzić się z porażką z wielkim Juve i muszą to okazywać w taki sposób. Zawsze wszyscy są przeciwko nim i tylko przez sędziów nie mogą zdobyć tego Scudetto. I na dodatek jeszcze Bianconeri to są symulatorami.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 19:05

I slusznie, ze Mancini zostal zawieszony :!: Moim zdaniem dobrze, ze wkoncu ktos postanowil nieco "zgasic" Inter, bo sytuacja powoli robila sie wrecz niebezpieczna :?
Teraz jestem ciekaw jak zakonczy sie sprawa/konflikt na lini Moggi - Figo :think:

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 19:20

To zawieszenie rzeczywiście mu sie należało. Trzeba uspokoić te już mocno napięte stosunki międzyklubowe, bo skończy się na sądach, a to nie należy do przyjemności... i jeszcze ta sprawa Moggi-Figo... Wg mnie zostanie umożona - powinna być...

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 20:42

DjJuve pisze:Nie mam ochoty patrzeć jak kibice Interu po raz kolejny odpowiadają na te same słowa.
Więc nie odpowiemy (przynajmniej ja)

W tym temacie nic nowego nie przeczytałem. Niczego czego bym się po was nie spodziewał. Mancini dostał karę za pretensję do sędziego po meczu, a nie za to że oskarża Juventus. Figo natomiast na pewno zawieszenia (ani żadnej innej kary) nie dostanie, więc się nie podniecajcie za bardzo.
sports.it pisze: Luis Figo nie poniesie żadnych konsekwencji za słowa wypowiedziane pod adresem Juventusu Turyn. Kilka dni temu Portugalczyk podobno stwierdził, że w pokoju arbitra Paparesty przed meczem Interu z ekipą "Starej Damy" był obecny dyrektor generalny "Bianconerich" - Luciano Moggi.

Juventus Turyn był oburzony zachowaniem zawodnika Interu i złożył skargę na Figo do odpowiednich organów Federcalcio. Ufficio Indagini odtworzyło wywiad Portugalczyka udzielony w Berlinie i doszło do wniosku, że cała zaistniała sytuacja jest zwykłym nieporozumieniem. Słowa Figo zostały źle zrozumiane, bo piłkarz wywiadu udzielił w języku angielskim.

Inter per SempreObrazek
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2006, 12:39

TdF pisze: Figo natomiast na pewno zawieszenia (ani żadnej innej kary) nie dostanie, więc się nie podniecajcie za bardzo.
Nie podnmiecamy się, co nam po karze dla niego. Wina tłumacza... A jeśli coś to jedynie chodzi o to, by sprawa nie toczyła się dalej i nie doszło to kłótni na drodze sądowej, bo to raczej skończyło by sie źle dla obu klubów...

ODPOWIEDZ