France Football wybrała najlepszą 11 sezonu !!!!
- Johnny
- Juventino
Niech sie cieszy Zidane. Jest dobry chociaz w tym sezonie Nedved byl od niego lepszy. Z kolei podsumywujac to najwiecej graczy z 11 to gracze JUVE, wtym nie ma pomylki
Bo jestesmy najlepsi :!:
i niech se Real nadmucha

Bo jestesmy najlepsi :!:

i niech se Real nadmucha

- jaro10
- Juventino
powiem tak...
Nedved nawet jak jest w najwyższej formie to gra gorzej od Zidana...Zidane w prawie karzdym szczegule jest lepszy...
Szybkosc Zidana moze troche gorsza
Ładnosc gry Zidana o wiele wiele lepsza
Sztuczki techniczne Zidana o wiele wiele lepsze
strzelanie goli mniej-więcej taka sama Nedveda i Zidana
Asyst więcej Zidana
i wychodzi na to że ZiDane jest lepszy
Nedved nawet jak jest w najwyższej formie to gra gorzej od Zidana...Zidane w prawie karzdym szczegule jest lepszy...
Szybkosc Zidana moze troche gorsza
Ładnosc gry Zidana o wiele wiele lepsza
Sztuczki techniczne Zidana o wiele wiele lepsze
strzelanie goli mniej-więcej taka sama Nedveda i Zidana
Asyst więcej Zidana
i wychodzi na to że ZiDane jest lepszy
zawsze Del Piero
- Shadow_Alex
- Juventino
Sorka wszystkich za te delikatnosc, ale to jest chyba spowodowane tym ze jutro mam egzamin na studia i sie nerwuje
To prawda, Zambrotta powinien tam byc!!!
FORZA JUVE

FORZA JUVE
- juveluck
- Juventino
No to zycze polamania dlugopisuShadow_Alex pisze:Sorka wszystkich za te delikatnosc, ale to jest chyba spowodowane tym ze jutro mam egzamin na studia i sie nerwuje

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
ja to samo...jutro mam egzamin i pojutrze....i popojutrze tez :? iiiiii wakacje do października !!!!Shadow_Alex pisze:Sorka wszystkich za te delikatnosc, ale to jest chyba spowodowane tym ze jutro mam egzamin na studia i sie nerwujeTo prawda, Zambrotta powinien tam byc!!!
FORZA JUVE
- juveluck
- Juventino
No to rowniez zycze polamania dlugopisuBIGGI pisze:ja to samo...jutro mam egzamin i pojutrze....i popojutrze tez :? iiiiii wakacje do października !!!!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
jutro pisemny (ustnego nie ma) na POLITOLOGIE ale 8 osób na miejsce to troche lipa.....a pojutrze ustna sojologia bo pisemną juz zdałem. I WAKACJE !!juveluck pisze:No to rowniez zycze polamania dlugopisuBIGGI pisze:ja to samo...jutro mam egzamin i pojutrze....i popojutrze tez :? iiiiii wakacje do października !!!!:!: :!: (chyba ze macie ustne) i rowniez sie pytam na co zdajesz
ps. pomyłka, popojutrze juz nie mam egzaminu (chyba ze zdam pisemne PRAWO ale mała szansa bo było beznadziejne).

- BIANCONERI
- Juventino
Piłkarze Realu zawsze byli wystawiani w licznym gronie w takich "11".Aż się dziwie,ze w "11"sezonu nie znalazł się Beckham który wsławił sie transferem do Królewskich :lol:
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Gradi
- Juventino
mówiąc szczerze już od dawna przekonujemy się, że te zestawienia to kompletne gówno.
1. Zambrotta grał w tym sezonie lepiej od Carlosa
2 Davids nie grał gorzej od Makelele, a chyba nawet lepiej
3. Zidane lepszy do Nedveda?????? :shock: :shock: :shock: To już oszustwo grubymi nićmi szyte. Nawet ślepy by zauważył, że w tym sezonie Pavel prezentował się sporo lepiej od Zizu.
4. Co tam robi Ronaldo?? Z pewnością bardziej na miejsce wśród rezerwowych zasłużyli Maakay i Del Piero.
Więcej poważnych zastrzeżeń nie mam, ale te chyba wystarczą, żeby stwierdzić, że to nazwiska i wielka kasa się najbardziej liczą w takich zestawieniach, a nie poziom piłkarski, który odgrywa rolę drugoplanową.
1. Zambrotta grał w tym sezonie lepiej od Carlosa
2 Davids nie grał gorzej od Makelele, a chyba nawet lepiej
3. Zidane lepszy do Nedveda?????? :shock: :shock: :shock: To już oszustwo grubymi nićmi szyte. Nawet ślepy by zauważył, że w tym sezonie Pavel prezentował się sporo lepiej od Zizu.
4. Co tam robi Ronaldo?? Z pewnością bardziej na miejsce wśród rezerwowych zasłużyli Maakay i Del Piero.
Więcej poważnych zastrzeżeń nie mam, ale te chyba wystarczą, żeby stwierdzić, że to nazwiska i wielka kasa się najbardziej liczą w takich zestawieniach, a nie poziom piłkarski, który odgrywa rolę drugoplanową.
Lubię Juve jak koń owies:)
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
- YoUri`
- Qualità Juventino
A ja sie calkowicie zgadzam z Gradim i mysle ze jakbys troche opmyslal to doszedlbys do podobnych wnioskow ale dopra przeciez klucic ie nie bedziemy..jaro10 pisze:Scichnij...
Jedyną prawdą którą napisałeś Gradi to to odnośnie Davidsa...
A co o BIGGIEGO Shadow_Alexa i innych jeszcze-nie-studentow to wam wszystkim zycze rowniez polamania dlugopisow