Znaleziono następce Capello?!
- Pavciooo
- Juventino
Z tego co pamiętam, to Nedved też coś mówił o emeryturze... :roll:Paolo_Rossi_1982 pisze:Sam Don ( :lol: ) Fabio potwierdzał, ze wypełnia kontakt w Turynie i ucieka na 'emeryturę'. Ciekaw jestem, czy ta 'emerytura' nie nazywa sie Primera Division ;p
Jak widać ciągle u nas gra...
A co do emerytury Capello, to myślę że jak mu Moggi da ładny kontrakt to jeszcze go przedłuży

- DamKam
- Juventino
"Znaleziono nastepce Capello"
Oczywiscie ze nie, bo Capello (z tego co wiem) nadal jest caly czas trenerem Juve :!: Wiec takie teksty uwazam za smieszne :roll: Jest to tylko i wylacznie spekulacja prasy... tak jak to, iz Don Fabio mialby odejsc

Oczywiscie ze nie, bo Capello (z tego co wiem) nadal jest caly czas trenerem Juve :!: Wiec takie teksty uwazam za smieszne :roll: Jest to tylko i wylacznie spekulacja prasy... tak jak to, iz Don Fabio mialby odejsc

- Michal87
- Juventino
Uważam że szukanie następcy Capello już teraz to czysta głupota. Kto wymyśla takie sensacje. Już tak jest że jeżeli jakiemuś trenerowi idzie dobrze to zaczynają sie spekulacje o jego przyszłości w lepszych klubach. :lol: Osobiście nie chciałbym go w Turynie :naughty:

- Gigi1986
- Juventino
Nie chce mi się w to wierzyć,że poraz drugi ROMA da sobie wydrzeć trenera do JUVE. Osobiście do gościa nic nie mam,ale wątpie żeby sobie poradził w takim klubie jak JUVE.
Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
- juventussek
- Juventino
mrowka a kto chce capella zmieniac
on sam odejdzie choc jeszcze nic niewiadomo [/img][/list][/quote][/list][/url]

- herr_braun
- Juventino
Nie przejmujcie się tak każdą plotką. Nawet jeśli naprawde nasi włodarze kontaktowali się ze Spalettim to o decyzji dowiemy się ostatni 
Ale w sumie jeśłi nie na forach internetowych to gdzie mamy spekulować
Więc uważąm żę Spaletti nie jest na pewno złym trenerem, ale nie jestem przekonany czy potrafiłby on wnieść do Juve nieco świeżości, poprawiłby nasz styl
Ale w sumie jeśłi nie na forach internetowych to gdzie mamy spekulować
Więc uważąm żę Spaletti nie jest na pewno złym trenerem, ale nie jestem przekonany czy potrafiłby on wnieść do Juve nieco świeżości, poprawiłby nasz styl