Werder Brema - Juventus w TV
- Mr Cezary
- Juventino
Na forum są różne rzeczy, niekoniecznie prawdziwe :doh: Mecz jest 22.Mati1990 pisze:a czy przypadkiem Juventus nie gra 21?venomik pisze:A czy przypadkiem mecz Milanu nie jest 21 lutego?
Z tego co wiem, to 22 lutego są mecze:
Chelsea v Barcelona (główny mecz - puszczą go na TVP)
Rangers v Villarreal (tego nikt nie puści)
Ajax v Inter Milan
Werder Brema v Juventus
Myślę więc, że mecz Juve będzie transmitowany na platformie Cyfry bądź polsatubo cos keidys bylo na forum ze 21
http://www.uefa.com/Competitions/UCL/index.html
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
no to jak mecz jest 22 to na polsacie sport idzie ajax-inter bo tez reklamowali jedynie zostaje tvp2(choc tu pewnie pokaza chelsea :roll: ) i polsat sport extra mam ndzieje ze chociaz na pse pokaza nasze kochane juve...chodz ciagle nie rozumiem dlaczego oni wybrali ajax jak obecnie gra slabo i blizej jest do niemiec lepsza komunikacjaMr Cezary pisze:Na forum są różne rzeczy, niekoniecznie prawdziwe :doh: Mecz jest 22.Mati1990 pisze:a czy przypadkiem Juventus nie gra 21?venomik pisze:A czy przypadkiem mecz Milanu nie jest 21 lutego?
Z tego co wiem, to 22 lutego są mecze:
Chelsea v Barcelona (główny mecz - puszczą go na TVP)
Rangers v Villarreal (tego nikt nie puści)
Ajax v Inter Milan
Werder Brema v Juventus
Myślę więc, że mecz Juve będzie transmitowany na platformie Cyfry bądź polsatubo cos keidys bylo na forum ze 21
http://www.uefa.com/Competitions/UCL/index.html

- Mati1990
- Juventino
nie wiem czy mowisz o mnie ale ja niestety nie wchodzilem na stronke uefa.com bo ktos keidys na forum pisal ze mecz Juventusu idzie 21 to myslalem ze napewno 21 bedzie ,a pozatym skad mialem wiedziec gdzie jest pokazany terminarz?Paulo pisze:Tak trudno spojrzeć w linka ze zdjęciem z zapowiedzi meczu, przecież nie trzeba umieć włoskiego żeby zobaczyć, że mecz jest 22 :?
Czasami wstyd mi tu za niektórych kibiców Juve

pozdro!
- IGI
- Juventino
http://www.juvepoland.com/schedule.php?op=team&id=1 <-- nie przejmuj sie, kazdemu moze sie zdarzyc^^ Wladze JP dzielnie zakamuflowaly terminarz, ale dzieki temu linkowi mozesz smialo wybijac sie ponad forum.Mati1990 pisze:nie wiem czy mowisz o mnie ale ja niestety nie wchodzilem na stronke uefa.com bo ktos keidys na forum pisal ze mecz Juventusu idzie 21 to myslalem ze napewno 21 bedzie ,a pozatym skad mialem wiedziec gdzie jest pokazany terminarz?
pozdro!
czasami trzeba uzyc mozgu, zanim sie cos napisze :>Mati1990 pisze:bo ktos keidys na forum pisal ze

- Pavon
- Juventino
Ja liczę na czeską dwójkę, ale pewnie się przeliczę, bo przecież tego samego dnia jest mecz Chelsea Londyn - FC Barcelona. Mam nadzieję, że chociaż rewanż pokażą. Nie może być tak, że dwa razy puszczą ten sam mecz, nie może. :[
- morfeuszrejowiec
- Juventino
ależ może, rok temu w 1/8 finału oba mecze Barcy z Chelsea były transmitowane w TVP. Na nich nie można liczyć, sprawdziłem w telegazecie, jest Chelsea - Barca wiec trudno...miejmy nadzieje ze jakis niemiecki kanał bedzie transmitować Juventus...Pavon pisze:Ja liczę na czeską dwójkę, ale pewnie się przeliczę, bo przecież tego samego dnia jest mecz Chelsea Londyn - FC Barcelona. Mam nadzieję, że chociaż rewanż pokażą. Nie może być tak, że dwa razy puszczą ten sam mecz, nie może. :[
- Swider10
- Juventino
Ja sprawdziłem program na http://tv.wp.pl/index.html i tam nie jest nic napisane o meczu Werder-Juve (chdozi mi o DSF), a niektorzy mowia ze mecz bedzie wlasnie na tym programie dlatego sam nie wiem co o tym myslec czy wogle liczyc na DSF 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- juveluck
- Juventino
I po tygodniu odsprzedali je Sky, wiec nie beda pokazywac ligowych spotkan JuveMr Cezary pisze:Kto wie... Z Rapidem zakodowali, ale z Bayernem już nie. To takie chwyty, żeby wykupić abonament na całe mecze. Pokazują początek, a później już lol :roll: Swoją drogą Mediaset wykupił prawo do pokazywania wszstkich meczów Juventusu na następne 2 lata. Ciekawe czy one też będą kodowane

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- spyder
- Juventino
Ja obejrze sobie retransmisje w czwartek o 17:30 na Polsacie Sport. Niestety musze przyznac racje szefom Polsatu, bo gdyby wybierac obiektywnie to mecz Chelsea- Barca zapowiada się ciekawiej od Juve - Werder.
- Mati1990
- Juventino
No nic i tym razem sie nie popisali panowie z "tvp" i polsatu sport choc mialem mala nadzieje na polsat sport extra ale oni chyba pokazuja"Ajax-Inter"...Wracajac do tematu to sie z 2 strony troszke dziwie poniewaz mogli poscic juz Wreder-Juventus chocby dlatego ze do niemiec sa lepsze warunki :?