10 pytań do... - dyskusja

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Na 10 pytań odpowie...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2006, 15:30

Nareszcie możemy zakończyć ankietę. Oto jej wyniki:

1. white_wolv - 20 głosów
2. bblackk - 18 głosów
3. pan_Zambrotta - 10 głosów
4. kedzier - 9 głosów

Tym razem white_wolv o włos wygrał z bblackkiem i to on odpowie na pytania. Użytkownik z Warszawy uzyskał 90% głosów zwycięzcy, dzięki czemu automatycznie przeszedł do następnej ankiety. Skład jej uzupełnią: UlTrAs, gosciu i Wojtom. Użytkownicy kedzier i pan_Zambrotta nie będą na razie brani pod uwagę przy wyborze do ankiety.

Skład ankiety:
- bblackk
- gosciu
- UlTrAs
- Wojtom

Od tej pory można przesyłać pytania do white_wolv'a do członków komisji!

Od teraz w poście, w którym znajdzie się podsumowanie ankiety, będzie widniała informacja o ilości zebranych pytań do zwycięzcy. Od tej pory również znane będą pytania, na które będą odpowiadać inni użytkownicy (zapraszam do tematu "10 pytań do... - wypowiedzi"). Najbliższe ankiety będą trwały co najmniej 1 tydzień (chyba, że w tym czasie wpłynie za mało pytań - w taki przypadku ankieta skończy się, gdy członkowie komisji otrzymają co najmniej 5 sensownych pytań).

Aktualna ilość pytań do zwycięzcy: 6.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2006, 19:07 przez M., łącznie zmieniany 2 razy.

:roll:
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2006, 16:12

Dzieki za glosy,czekam niecierpliwie na Wasze pytania..
Licze ze beda one ciekawe i wymagajace.
Kilka slow na swoj temat napisalem juz w moim ALFABECIE,byc moze znajdziecie tam odpowiedz na pytanie ktore chcieliscie mi zadac lub inspiracje do niego :wink:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2006, 16:22

Ok, ankieta zrobiona, głosować!

Co do zabawy, wlasnie miałem się pytać czemu upadła, a komp mi padł, teraz po 2 tyg. powracam i mam nadzieję, że dostanę wreszcie jakieś pytanka. Nastepnie znajdę trochę czasu i odpowiem na nie. Niemniej jednak opubliokuję je, dopiero jak Martin skończy swoje zieło, co jest oczywiste, to on wygrał jako 1 :wink:
Aby do 1 wypowiedzi, potem zabawa ruszy na dobre mam nadzieję.

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2006, 16:31

Po pierwsze, gratulacje dla wolv'a. Myślę, a przynajmniej mam nadzieję, że pytań do niego nie zabraknie.
Teraz kilka słów do Dragona. Pytania już są i niedługo je dostaniesz, ponieważ jednak nieco zmienimy sposób "podawania pytań zwycięzcy". Niedługo założymy osobny temat ["wypowiedzi"], który trzeba by było przykleić do tego (podobnie jak w Forumowiczu). Tam będziemy w jednym poscie zamieszczać listę pytań, które Zwycięzca będzie mógł przeczytać (być może dodatkowo prześlemy je na PW), a pod spodem odpowiedzi będzie zamieszczał właśnie Zwycięzca.
Mam nadzieję, że odpowiedzi będą udzielane w miarę regularnie, że w temacie nie utworzy się bałagan. Gdyby do tego doszło, pomyślimy, jak to zrobić, ale raczej będziemy tego osobiście pilnować.
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Niemniej jednak opubliokuję je, dopiero jak Martin skończy swoje zieło, co jest oczywiste, to on wygrał jako 1 :wink:
Czy ktoś wie, kiedy Martin odpowie na pytania??... Halooo...

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 10:41

mnowomiejsky pisze: Czy ktoś wie, kiedy Martin odpowie na pytania??... Halooo...
Jak dobrze pojdzie to dzisiaj.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 10:53

Martin pisze:
mnowomiejsky pisze: Czy ktoś wie, kiedy Martin odpowie na pytania??... Halooo...
Ja niedługo założę oddzielny temat "Wypowiedzi", w którym opublikuję pytania do Ciebie i Dragona, prosiłbym od razu o przyklejenie tego nowego tematu...

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 11:31

Diego pisze:Aktualna ilość pytań do zwycięzcy: 5.
Chciałem tylko dodać, że nadal przyjmuje pytania do zwycięzcy. Mimo iż minimalny próg został już osiągnięty, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby white_wolv dostał więcej pytań (Martin miał dziewięć, a Dragon aż dwanaście). Tak więc jeśli macie jakieś pytanie do zwycięzcy - piszcie!
Martin pisze:
:dance:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 12:04

Chciałem oficjalnie zakomunikować, że istnieje już przyklejony temat: "10 pytań do... - wypowiedzi", gdzie prosimy o umieszczanie odpowiedzi Zwycięzców ankiet na zadane im pytania. Wszelkie zasady zostały tam jeszcze raz przypomniane.
Zamieszczone zostały już też pytania, na ktore niebawem odpowie Martin oraz pytania, jakie otrzymał Dragon.

Jeszcze raz w tym miejscu serdecznie proszę o w miarę sprawne publikowanie odpowiedzi na pytania- pomoże to w zachowaniu porządku w temacie "..wypowiedzi".

Po opublikowaniu odpowiedzi najlepiej by było, gdyby Zwycięzca podał w tym temacie link do swojego tekstu i poinformował o tym publikę :)

Link do tematu "10 pytań do... - wypowiedzi": http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=12608

ZAPRASZAMY!

PS: Rzecz jasna w powyższym temacie nie wypowiadamy się tak jak w innych, wszelkie komentarze, uwagi itp. powinny być umieszczane TUTAJ, bo tutaj de facto "dyskutujemy".

Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 16:40

Pierwsze koty za płoty. Odpowiedzi udzielił Martin. Co mnie zaskoczyło?A no to, że Martin ma takie zdolności manualne - rysunki humorystyczne? no proszę. W alfabecie o tym nie napisał, więc coś nowego o nim się dowiedziałem. A teraz co mnie rozśmieszyło...
Martin pisze:Każdemu polecam małżeństwo
Kłamie w żywe oczy. :prochno: Pamiętasz Martin co mówiłeś jak zadzwoniła żona, kiedy byliśmy w Monachium? :smile: Niekiedy, chyba trudno pogodzić te dwie miłości, prawda? U mnie na razie nie ma problemu, zobaczymy jak będę sobie z tym radził w przyszłości.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 17:09

Martin pisze:12) Jakie miałeś hobby zanim zacząłeś kibicować Juventusowi? [bblackk]
Jak już wspomniałem wymyślałem rysunki humorystyczne. Współpracowałem z różnymi czasopismami w Polsce. Nawet nie wiem ile rysunków stworzyłem ale w przeciągu 3 lat trochę się tego uzbierało. Dwoma godnymi faktami do odnotowania były częste publikacje u Sadurkiego (Dobry Humor i inne jego miesięczniki) oraz wspomnienie o moim rysunku w programie "Mann do Materny, Materna do Manna" :)
:o no prosze, prosze... czego to się można dzieki takiej zabawie dowiedzieć o człowieku ;) Jesli posiadasz na kompie jakieś swoje rysunki to śmiało, pochwal się. Chętnie zobacze (i pewnie nie tylko ja ;))

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 17:36

Fajnie, że zabawa "znowu" ruszyła. Są już pierwsze odpowiedzi, miło, że znalazły się tam też dwa moje pytania. Nigdy bym Cię Martin nie podejrzewał, że "popełniłeś" rysunki humorystyczne! Zgadzam się z UlTrAsEm, że mógłbyś je pokazać na forum. Swego czasu kupowałem pisemka Sadurskiego, więc z chęcią zobaczę Twoją twórczość, tym bardziej, że moje zdolności artystyczne, rysunkowe itp. można wyrazić jako mniej niż zero...
Jak już pewnie mówiłem zabawa ma naprawdę interesującą formułę, dlatego szkoda by było, gdyby tak szybko upadła... Myślcie ludzie nad pytaniami :!: :) Może mi również uda sie wymyśleć jeszcze jakieś pytania dla Białego Wilka.
Diego pisze:Nareszcie możemy zakończyć ankietę. Oto jej wyniki:

1. white_wolv - 20 głosów
2. bblackk - 18 głosów
3. pan_Zambrotta - 10 głosów
4. kedzier - 9 głosów
Pierwsze miejsce... od końca :!: :lol: Szczerze mówiąc i tak jestem ogromnie zaskoczony taką ilością głosów, więc za wszystkie serdecznie dziękuję. Rywali miałem znakomitych, więc to żadna ujma, do podium brakowało wszak naprawdę niewiele.
Mam nadzieję, że nie wyjdzie na jaw, że mam 9 kont na JP... :smile:

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 19:13

Barwa dla Martina! Jako pierwszy odpowiadał na pytania, co uczyniło jego zadanie jeszcze trudniejszym. Myślę, że wiele osób mogło dowiedzieć się o Tobie czegoś nowego (sam przyłączam się do prośby o zamieszczenie swoich rysunków), tak więc mam nadzieję, że ta zabawa będzie dalej rozwijała się w takim kierunku.

Chciałem jeszcze napisać, żeby wszyscy ci, którzy wysyłają pytania wykazali trochę cierpliwości. Czasem zdarza się tak, że nas (mnowomiejskiego i mnie) nie ma na forum po kilka godzin, później musimy odczytać pytania i ewentualnie się skonsultować. Tak więc może się zdarzyć, że dopiero następnego dnia będzie edytowana ilość pytań do zwycięzcy.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 09:09

Cieszę się (Don Diegon na pewno też), że jakoś to wszystko odżyło. Może to była jedynie zadyszka na samym początku. Wierzymy, że będzie tylko lepiej.
Martinowi rzecz jasna dziękujemy za odpowiedzi- naprawdę, należą się mu słowa uznania. Zaskoczyłeś mnie tymi rysunkami satyrycznymi. Swego czasu to też było moim hobby, ale nigdy nie współpracowałem z żadnymi pismami... No cóż, ludność JP napiera na publikację, Martin :whistle:

Czekamy wobec tego na Dragona, który otrzymał myślę nie mniej ciekawe pytania. Tylko czemu przestał się nagle odzywać!? :prochno:
kedzier pisze:Mam nadzieję, że nie wyjdzie na jaw, że mam 9 kont na JP... :smile:
Myślę, że możesz liczyć na naszą dyskrecję.. :smile:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 12:01

mnowomiejsky pisze: Swego czasu to też było moim hobby, ale nigdy nie współpracowałem z żadnymi pismami...
Hmmm, no to sie tez pochwal :)

mnowomiejsky pisze: No cóż, ludność JP napiera na publikację, Martin :whistle:
Hmm... wiecie.... przeprowadzaka i takie tam... Wiele rzeczy poginęło... :whistle:
mnowomiejsky pisze: Czekamy wobec tego na Dragona, który otrzymał myślę nie mniej ciekawe pytania. Tylko czemu przestał się nagle odzywać!? :prochno:
Zapewniam was, ze pisanie na te odpowiedzi nie jest wcale taką prostą sprawą. Ja sam zacząłem zaraz po tym jak mnie wybrano a skończyłem... wczoraj :prochno:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 14:22

Martin pisze:
mnowomiejsky pisze: Czekamy wobec tego na Dragona, który otrzymał myślę nie mniej ciekawe pytania. Tylko czemu przestał się nagle odzywać!? :prochno:
Zapewniam was, ze pisanie na te odpowiedzi nie jest wcale taką prostą sprawą. Ja sam zacząłem zaraz po tym jak mnie wybrano a skończyłem... wczoraj :prochno:
Dokładnie. Wszystko pod kontrolą, pytań trochę jest, na niektóre trzeba poświęcić więcej czasu, ale spokojnie :wink: Powiem, że na podstawowe 5 już udzieliłem odp.

Obrazek
ODPOWIEDZ