Obecny najlepszy napastnik świata ???
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Racja Biggi!Jak ogło być inaczej. Przecież to Del Piero jest królem piłkarskich boisk! Pozatym dziwię sie niektórym fanom JUVE co wymianiają zawodnika z innego klubu :evil: TO GERZECH 8) :twisted:BIGGI pisze:JASNE ZE
ALESSANDRO DEL PIERO

- JUVEJAH90
- Juventino
Patrząc obiektywnie to chyba moja klasyfikacja bedzie taka:
1.z przykrością stwierdzam V.nisterlooy
2.Nasz Alex
3.Henry
4.Vieri
5.mato* szewa
6.super pipa
1.z przykrością stwierdzam V.nisterlooy
2.Nasz Alex
3.Henry
4.Vieri
5.mato* szewa
6.super pipa
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- juveluck
- Juventino
Trudno mi wybrac jednego najlepszego jest paru ktorych cenie bardzo wyskoko. Henry, Raul, Del Piero ta trojka moim zdaniem jest najlepsza(niekoniecznie w takiej kolejnosci)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- jaro10
- Juventino
ŚCICHNIJTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Racja Biggi!Jak ogło być inaczej. Przecież to Del Piero jest królem piłkarskich boisk! Pozatym dziwię sie niektórym fanom JUVE co wymianiają zawodnika z innego klubu :evil: TO GERZECH 8) :twisted:BIGGI pisze:JASNE ZE
ALESSANDRO DEL PIERO![]()
zawsze Del Piero
- kornknot
- Qualità Juventino
Może dlatego że Zola, teraz wchodzi na pare minut z ławki rezerwowych i tyle jest po jego graniu, nie czarujmy sie jest już stary i z tego co pamiętam przechodzi teraz do 2 ligi włoskiej.... Był świetny ale sie wypalił.... Mimo iż go bardzo lubieGradi pisze:jak dla mnie najlepsi są:
Del Piero, Van Nistelrooy. Henry, Raul, Zola (dziwię się, że nikt go nie wymienił)
- Gradi
- Juventino
kornknot pisze:Może dlatego że Zola, teraz wchodzi na pare minut z ławki rezerwowych i tyle jest po jego graniu, nie czarujmy sie jest już stary i z tego co pamiętam przechodzi teraz do 2 ligi włoskiej.... Był świetny ale sie wypalił.... Mimo iż go bardzo lubieGradi pisze:jak dla mnie najlepsi są:
Del Piero, Van Nistelrooy. Henry, Raul, Zola (dziwię się, że nikt go nie wymienił)
Człowieku, nie wiesz co mówisz!!!!! Zola może nie grał w każdym meczu po 90 minut (ze względu na swój wiek), ale kiedy już wszedł to prawie zawsze był najlepszym zawodnikiem Chelsea. Najwyraźniej nie widziałeś jak on grał. Po prostu zawodnik kompletny. Jedyne czego mu brak to warunki fizyczne, lecz to samo możemy powiedzieć o Del Piero czy Aimarze. Zola wszystkich swoich kolegów z napadu Chelsea pozostawił daleko z tyłu, a jeśli chodzi o błyskotliwość, to jest najlepszy w Anglii i jednym z najlepszych na świecie. Musisz zrozumieć, że czasem wiek nie jest aż tak istotny.
Lubię Juve jak koń owies:)
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
- juve21
- Juventino
Zgadzam sie calkowicie, dla mnie Nisterloy to w tej chwili najlepszy środkowy napastniklysy33 pisze:Dla mnie najlepszy jest van Nisterlooy (nie lubię mato*a) ale muszę przyznac ze wymiatał. Miejsce drugie Vieri, może i nie wymiata obrońcówale robi to co napastnika należy bardzo dobrze (chodzi oczywiście o szczelanie goli. No i nasz Alex