Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
rangiz9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2006, 16:55

Czesi chyba mnie nie lubią. Ani razu nie przysłali paczki :płaczę: . Ale w sobotę bardzo miła paczka z leverkusen przyszła. A w niej karty z autografami Krzynówka, Berbatowa, Barnnetty.

matkret

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lutego 2006, 16:04

Middlesbrough skurczybyki mi przysłali w załącznikach rózne pisane w wordzie wiadomosci o klubie: skład, historia, stadion itp. :? "fajne" pamiątki :)

rangiz9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2006, 17:11

Mi Fiorentina przysłała na maila duże zdjęcie. Waży chyba z 4 mega. A na nim cała kadra z podpisami :angry: To jest dopiero pamiątka. :rotfl:

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2006, 21:08

Ustian13 pisze:witam. mam prośbe. chce sie komus przetlumaczyc?

"Sehr geehrte Damen und Herren,
da uns täglich eine Vielzahl von Anfragen dieser und ähnlicher Art erreichen, ist es uns leider nicht möglich Ihrem Wunsch zu entsprechen.
Wir danken für Ihr Interesse an unserem Verein und bitten um Ihr Verständnis".

i drugie:
Please could you also include a self-addressed envelope (no stamp required).

"If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist. Please include the original emails with your reply".

podziekowal 8)
Jeśli chodzi o tą wiadomość po angielsku to mogę spróbować Ci ją przetłumaczyć ale wydaje się dosyć dziwna :think: Ja to rozumiem w każdym razie tak;

"Prosimy abyś także dołączył swoją zaadresowaną kopertę (nie jest wymagany znaczek)
Jeżeli wymagasz dalszych informacji proszę odpowiedz na tą wiadomość a my będziemy zadowoleni z udzielenia Ci pomocy. Proszę zawrzyj oryginalne e-maile w swej odpowiedzi."
Ostatnio zmieniony 20 marca 2006, 22:24 przez Juve Master, łącznie zmieniany 1 raz.

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2006, 21:30

Juve Master pisze:
Ustian13 pisze:witam. mam prośbe. chce sie komus przetlumaczyc?
i drugie:
Please could you also include a self-addressed envelope (no stamp required).

"If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist. Please include the original emails with your reply".

podziekowal 8)
Jeśli chodzi o tą wiadomość po angielsku to mogę spróbować Ci ją przetłumaczyć ale wydaje się dosyć dziwna :think: Ja to rozumiem w każdym razie tak;

"Prosimy abyś także dołączył swoją zaadresowaną kopertę (nie jest wymagany znaczek)
Jeżeli wymagasz dalszych informacji proszę odpowiedz na tą wiadomość a my będziemy zadowoleni z udzielenia Ci pomocy. Proszę zawrzyj oryginalne e-maile w swej odpowiedzi."
Tutaj chodzi o to że jeżeli chcesz żeby odesłali Ci jakąś pamiątkę to musisz dać im kopertę już zaadresowaną i znaczek, żebyś to Ty płacił za to a nie oni :wink:

Grande Juve, Vinci Per Noi
Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2006, 23:14

Jakieś 2 tygodnie temu przyszły do mnie dwie koperty od Bayernu Leverkusen ,a w nich dwie te same pocztówki z całym zespołem i 4 karty piłkarskie z ręcznymi podpisami zawodników {min. Krzynówek} i jakieś coś do wypełnienia też po jednej na koperte.
Trochę to dziwne ale 2 karty były na jedną koperte i wszystkie były inne .a reszta się powtaża i po drugie dlaczego w 2 ,a nie w jednej kopercie ale i tak jest OK.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2006, 12:33

Dzis od Holandii : list,naklejki,proporczyk,zdjęcie
od Glasgow R. : list, zdjęcie

po mailu

W najblizszych dniach spodziewam sie wiecej bo minął juz rok wiec powtarzam maile 8)

Tom12ek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 14:23

A dzisiaj dostałem przesyłkę od reprezentacji Czech.

-6 zdjęć z piłkarzami (Cech, Rosicky, Baros, Ujfalusi, Nedved, Kolousek)
-książeczkę football associaton of the Czech Republic
-książeczkę o kadrze u-21
-program z meczu Czechy - Holandia (8.10.2005)

Zapewne każdy jak coś dostał od Czech, to własnie to.

Ustian13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 16:04

Tom12ek pisze:A dzisiaj dostałem przesyłkę od reprezentacji Czech.

-6 zdjęć z piłkarzami (Cech, Rosicky, Baros, Ujfalusi, Nedved, Kolousek)
-książeczkę football associaton of the Czech Republic
-książeczkę o kadrze u-21
-program z meczu Czechy - Holandia (8.10.2005)

Zapewne każdy jak coś dostał od Czech, to własnie to.
no nie do konca. ja dostalem 2 plakaty: pierwsza reprezentacja i mlodziezowka, do tego ksiazeczke FA of the czech republic, a takze ksiazeczke national team of the czech republic. musze przyznac ze czechy ladnie z tym idą. jak za maila to super :)

------>JUVE<------
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2006, 18:58

Dzis paczki od dwóch klubów baseball'owych MLB (a jaaak :prochno: ) i....awizo....lece na poczte a tu jakas tekturowa TUBA....w domu otwieram a to od angielskiej federacji RUGBY :prochno: reklamówka, długopisy, kilkanascie naklejek, plakaty....fajnie, przynajmniej sie nie pogieło :wink:

Mejgus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 13:26

wczoraj wyslalem mejle do kolo 20 klubów. Arsenal odpisal ze narazie niee moga nic przyslac i ze wieksze szanse maja pisane recznie listy. a Liverpool chce zebym im wyslal list z zaadresowana do siebie koperta to cos dostane. reszta jak narazie milczy...

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2006, 20:06

stara_dama pisze:A może mi ktoś powiedzieć jaki jest ten właściwy adres, zeby moj list dotarl na odpowiednie miejsce jeslie chodzi o Juve oczywscie...
Juventus Torino F.C.
Corso Galileo Ferraris 32
32 10128 Torino
Włochy/Italy

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2006, 00:43

Szymek pisze:
stara_dama pisze:A może mi ktoś powiedzieć jaki jest ten właściwy adres, zeby moj list dotarl na odpowiednie miejsce jeslie chodzi o Juve oczywscie...
Juventus Torino F.C.
Corso Galileo Ferraris 32
32 10128 Torino
Włochy/Italy
Bardzo ładnie, że chcesz pisac do Juve, ale nie wiem czy wiesz, ze nasz ukochany klub bardzo ignoruje listy, maile wysyłane przez kibiców. Po mailu chyba nikt nie dostał nic od Juventusu a i tych po listach(często wyczerpujacych) jest niewielu. Także musisz wymyślić coś naprawdę dobrego jeżeli piszesz list do Turynu i nie zniechęcaj się.

A swoją drogą, dlaczego Stara Dama tak niechętnie odpisuje na listy czy maile(piszę tu tylko o odpisywaniu nie mowiąc juz o jakich podarunkach) :?: Przecież często dużo biedniejsze kluby wysyłają b.często swoim wielbicielom odpowiedzi czy nawet podarunki. Czy taki stan rzeczy tyczy się tylko Polski :?: Przecież Juve stać na odpisywanie, dzieki temu mogliby zyskać jeszcze większą ilość kibiców a i starzy napewno byliby zadowoleni...

Duff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 23:42

Mam pomysł:
Wchodząc kiedyś i niedawno wiele ludzi prosi o wzory listów mailowych

Mój pomysł jest następujący - jakiś moderator (lub doświadczony user) zebrałby wszystkie wzory listów do jednego posta a miało by to wyglądać tak

Listy w języku niemiecki:
Listy
W języku włoskim:
Listy ITD.

Co wy na to?? :)

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 21:28

gryglu2 pisze:Ludzie piszcie nazwy poslkich klubow ktore wam cos wysłały i nazwy klubow ktroye w tym miesiacy lub 2 ostanich wyslały do was pamiątki po mailu !!!
piszcie na gg 5810365
Z zagranicznych klubów:
:ball: Bayer Leverkusen
:ball: Tottenham Hotspur

Obrazek
ODPOWIEDZ