Kompilacja "Droga na Mundial"
- smyk
- Juventino
Witam wszystkich po dość dlugiej mojej przerwie na forum. W zwiazku z zblizajacymi sie MS 2006 w Niemczech postanowilem przygotowac kompilacje przypominajacom nam bramki dzieki ktorym mozemy tam pojechac. Zapraszam wszystkich do sciagania, ogladania i oceniania.
Kompilacje mozna pobrac TU
Kompilacje mozna pobrac TU
- Szymek
- Juventino
Sciągnołem kompilacje, i musze przyznać, że jak dla mnie jest wspaniała! swietnie dopasowana muzyka! Naprawde wielkie brawo i wielki podziw, że chciało Ci się to wszstko posklejac w całość! Aż się łezka w oku kręci jak się ogląda naszych Biało-czerwonych walczących o awans do Mistrzostw Świata 2006. Naprawde wielkie gratulacje.
P.S. Mojm skromnym zdaniem te momenty "cięzkie" dla nas powinny byc przed tymi dobrymi, czyli nie na końcu, ale na początku
Pozdr
P.S. Mojm skromnym zdaniem te momenty "cięzkie" dla nas powinny byc przed tymi dobrymi, czyli nie na końcu, ale na początku

Pozdr
- Michael900
- Juventino
Ta kompilacja jest według mnie średnia. Pomysł dosyć dobry. Ale jest to tylko zlepka bramek, do tego dodana muzyka i napisy. Nie ma żadnych efektów, jest tylko kilka przejść. Moja ocena to 6,5/10
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- JuventinoPS
- Juventino
- Radidam
- Juventino
Fajna kompilacja podobala mi sie dlatego ze bylo na niej wiele bramek, jak mi sie wydaje byly na niej wszystkie z meczow eliminacyjnych oraz towarszyskich, jakosc bramek bardzo dobra, muzyka swietnie dobrana, tylko szkoda ze na bramkach niema zadnych efektow, daloby to wtedy odpowiedni klimat. Ogolnie ocena 5+/6

- piotrek147
- Juventino
Super pomysł na kompile, ale z całością już trochę gorzej. Moim zdaniem jest to zlpeka bramek ze świetnie dobraną muzyką i kilkoma efektami. Jak już inni pisali brawa za znalezienie tych wszystkich bramek. Moja ocena w skali 0-6 to 4-
P.S.: Próbuj dalej, a będzie coraz lepiej.
P.S.: Próbuj dalej, a będzie coraz lepiej.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- superdelpiero
- Juventino
Czy ktoś mógłby zrobić fajną komplikację o del Piero z muzyką Carla Orffa - Carmina Burana (część O fortuna). Ja nie mam żadnych zdolności w tym kierunku
dlatego proszę o to Was. Z góry dziękuje. 

- morfeuszrejowiec
- Juventino
szczerze mówiąc ukradłeś mi pomysł z tą kompilacją
ale ja jej nie zrobie bo mam za mało bramek :? a co do samej kompilacji to moim zdaniem jest super 

- dacar666
- Juventino
hm... albo jestem slepy, albo brakuje mi tam bramek zdobytych w meczach z Walia w Cardiff? Jezeli sie myle, to mnie poprawcie.
Ogolnie oceniam bardzo pozytywnie, jak poprzednicy. 4+. Chociaz sam bym lepszej nie zrobil
Ogolnie oceniam bardzo pozytywnie, jak poprzednicy. 4+. Chociaz sam bym lepszej nie zrobil