TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania
- DeeJay
- Juventino
W niedziele szykuje się niezwykle ważny mecz z Interem! Fajnie by było zjawić się na meczu jak największą ekipą!
Zapraszamy wszystkich serdecznie! Nie koniecznie z Tychów, ale i z wszystkich pobliskich miejscowości. Im będzie nas więcej, tym atmosfera będzie lepsza.
Większość informacji znajdziecie w Pierwszym Poscie Tego Tematu. Jeśli jednak ktoś miałby jeszcze jakieś inne pytania to walcie na gadu-gadu do mnie, albo do Siewiera.
DeeJay: 1942429
Siewier: 1615118
Zapraszamy!!
Zapraszamy wszystkich serdecznie! Nie koniecznie z Tychów, ale i z wszystkich pobliskich miejscowości. Im będzie nas więcej, tym atmosfera będzie lepsza.
Większość informacji znajdziecie w Pierwszym Poscie Tego Tematu. Jeśli jednak ktoś miałby jeszcze jakieś inne pytania to walcie na gadu-gadu do mnie, albo do Siewiera.
DeeJay: 1942429
Siewier: 1615118
Zapraszamy!!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Oczywiście będę 
Mam nadzieje,ze zjawi się większa gwardia , Sojer
Ampazxcqweratur
:?: Kouba
Jacyś koledzy z Mediolanu podobno jeszcze mają sie zjawić wiec Pablo nie będzie się nudził 
Zapraszamy WSZYSTKICH z Polski i ze Świata, Biało-czarnych, Czarno-Niebieskich i inne nacje. Nie zawadzą też osobniki płci żeńskiej
p.s. Wpadnie ktoś z Krakowa

Mam nadzieje,ze zjawi się większa gwardia , Sojer

Zapraszamy WSZYSTKICH z Polski i ze Świata, Biało-czarnych, Czarno-Niebieskich i inne nacje. Nie zawadzą też osobniki płci żeńskiej

p.s. Wpadnie ktoś z Krakowa

- Juventinha
- Qualità Juventina
W sumie mam ferie :-DSiewier pisze: Nie zawadzą też osobniki płci żeńskiej
p.s. Wpadnie ktoś z Krakowa![]()
Sprawdze jak z dojazdem

- DeeJay
- Juventino
Z dojazdem pół biedy, ale jakbyś miała problemy z odjazdem to ja Cię chętnie przenocujeJuventinha pisze:W sumie mam ferie :-DSiewier pisze: Nie zawadzą też osobniki płci żeńskiej
Sprawdze jak z dojazdem

- DelSojer
- Juventino
Będę jak zwykle
Mam nadzieje że padnie rekord frekwencji i będziemy się cieszyć z 12 punktów przewagi 

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Siewier
- Administrator
DeeJay pisze:Z dojazdem pół biedy, ale jakbyś miała problemy z odjazdem to ja Cię chętnie przenocujeJuventinha pisze:W sumie mam ferie :-DSiewier pisze: Nie zawadzą też osobniki płci żeńskiej
Sprawdze jak z dojazdemNawet do końca ferii
Byłem pierwszy :!: Już się zgadaliśmy ,że Juventinha będzie koło ściany a ja na górze

- Juventinha
- Qualità Juventina
pietrowe lozko?Siewier pisze: (...) a ja na górze

A tak serio to jesli sie zdecyduje , to moj pierwszy powrotny z Katowic jest o 6 costam :p
No i bym potrzebowala troche instrukcji, bo ja sie potrafie wszedzie zgubic 8)
- DeeJay
- Juventino
No więc tak: na mecz zbiera się coraz więcej wiary. Trzeba by było sporządzić orientacyjną listę obecności, bo pub w którym zwykle oglądamy mecze nie jest zbyt duży. Żeby uniknąć "przeludnienia", można zarezerować miejsca w innym, większym pubie. Ale wtedy trzeba wiedzieć na ile osób. Dlatego musimy się określić, kto będzie. Wtedy ocenimy czy trzeba rezerować coś większego czy nie. Musielibyśmy to zrobić do jutra, bo potem może być ciężko z rezerwacją. Dlatego pisać!
Będą na bank:
1. DeeJay
2. Siewier
3. Sojer
4. Artur
5. Juventinha
6. Radek (kumpel nie zarejestrowany na forum)
7. Andrew (kumpel nie zarejestrowany na forum)
8. Pablo (gospodarz - Internista)
Będą na bank:
1. DeeJay
2. Siewier
3. Sojer
4. Artur
5. Juventinha
6. Radek (kumpel nie zarejestrowany na forum)
7. Andrew (kumpel nie zarejestrowany na forum)
8. Pablo (gospodarz - Internista)
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2006, 22:40 przez DeeJay, łącznie zmieniany 1 raz.
- kouba
- Qualità Juventino
Jeśli o mnie chodzi (bo widzialem ze Siewier m.in mnie wymienial) to niestety nie pojawię się na tym spotkaniu. Pisalem juz Siewierowi, ale napisze i tu. Mamy turniej halowy w Bieruniu w niedziele i nie wyrobie sie ;/ A skoro dostalem szanse od trenera (jedzie tylko 2x5 zawodnikow) to nie moge jej odrzucic
Miałego spotkania życzę

- Siewier
- Administrator
Myśle,ze rezerwacja innej knajpy nie będzie potrzebna - jakoś sie pomieścimy u Pabla 
Pomijając fakt,ze w niedziele bedziemy mieli przyjemnosc ogladac Derby Italii, zawita do nas nasza kochana
kolezanka from Wolbrom City.
Mowa oczywiscie o Juventinha'ie, która z nieznanych mi powodów znajduje się dopiero jako piąta na liscie
W związku z wizitą tej jakby nie było ważnej osobistości apeluje (szczegołnie do AmpatqreworiadjJAldnczntura) o wzięcie kąpieli i zaniechanie zachowań typu bekanie(DeeJay),dłubanie w nosie(DeeJay), nie wspominając o bieganiu na golasa(Sojer) ... ... ...
Pokażcie Panowie ,ze nie jesteście bandą świń i prosiąt :!:

Pomijając fakt,ze w niedziele bedziemy mieli przyjemnosc ogladac Derby Italii, zawita do nas nasza kochana
Mowa oczywiscie o Juventinha'ie, która z nieznanych mi powodów znajduje się dopiero jako piąta na liscie

W związku z wizitą tej jakby nie było ważnej osobistości apeluje (szczegołnie do AmpatqreworiadjJAldnczntura) o wzięcie kąpieli i zaniechanie zachowań typu bekanie(DeeJay),dłubanie w nosie(DeeJay), nie wspominając o bieganiu na golasa(Sojer) ... ... ...
Pokażcie Panowie ,ze nie jesteście bandą świń i prosiąt :!:

- Black
- Juventino
Witam,
raczej nie pojawie sie bo prawdopodobnie znajda sie jakies osoby u nas w Katowicach, więc bedzie nam wygodniej.
Mam nadzieje ze w przyszłosci, np. na mecz z Milanem uda nam sie połączyc ekipy i razem świętować w grupie kibiców ze Śląska :-D
(Jeszcze jutro dopisze w poście na 100%)
raczej nie pojawie sie bo prawdopodobnie znajda sie jakies osoby u nas w Katowicach, więc bedzie nam wygodniej.
Mam nadzieje ze w przyszłosci, np. na mecz z Milanem uda nam sie połączyc ekipy i razem świętować w grupie kibiców ze Śląska :-D
(Jeszcze jutro dopisze w poście na 100%)
- Izajasz
- Juventino
Chętnie bym zawitał do was na meczyk ale mogą być problemy z powrotem do domciu. Musiałbym zostać w Tychach do rana i potem do domciu. Czy ktoś mnie przygarnie
Chętnie bym wreszcie poznał fanów ze Śląska a taki mecz to doskonała okazja.