Serie A: (23) JUVENTUS 1-0 Udinese
- Paulo
- Juventino
Myślałem, że do tematu spalonego nie będzie już trzeba wracać, ale dzięki pewnej miłej koleżance z forum juventuz.com uważam, że trzeba.
Ktoś mi tutaj próbował udowodnić zdjęciem z AlJazerry, że był spalony...
Radzę popatrzeć na to zdjęcie inaczej
http://www.guidautile.com/blog/img/Fuor ... _Piero.jpg
j) ZABRONIONE jest umieszczanie obrazków w wypowiedziach, które w sumie zajmują więcej niż 50 kb i mają więcej niż 400 pixeli szerokości. Jeśli zdjęcie nie spełnia w/w kryteriów zaleca podanie się linka bądź szczegółowej informacji, gdzie można na nie trafić. UWAGA! Zdjęcie musi być związane z tematem.
Tak trudno to zapamietac? Bez kartki tym razem. Kornknot
Ktoś mi tutaj próbował udowodnić zdjęciem z AlJazerry, że był spalony...
Radzę popatrzeć na to zdjęcie inaczej

http://www.guidautile.com/blog/img/Fuor ... _Piero.jpg
j) ZABRONIONE jest umieszczanie obrazków w wypowiedziach, które w sumie zajmują więcej niż 50 kb i mają więcej niż 400 pixeli szerokości. Jeśli zdjęcie nie spełnia w/w kryteriów zaleca podanie się linka bądź szczegółowej informacji, gdzie można na nie trafić. UWAGA! Zdjęcie musi być związane z tematem.
Tak trudno to zapamietac? Bez kartki tym razem. Kornknot
- Michal87
- Juventino
No myśle że Paulo przekonał wszystkich że Del Piero był na równi z obrońcą, przynajmniej to tak wygląda

- Venomik
- Juventino
W sumie nie miałem ochoty zabierać głosu w tej sprawie, ale patrząc na nogi zawodników (a liczy się miejsce gdzie zawodnik stoi!) to zdjęcie jest ślicznym dowodem na to, że del Piero jest na spalonym 

Dirty mind
- Marcin_FCJ
- Juventino
Skoro straciłeś do mnie szacunek to nie pisz do mnie 'Ty' z duzej litery bo trochę śmiesznie to wygląda. Jak to mówisz... bądź konsekwentny. P.S. A co z tym znakiem zodiaku :lol: ?_Jah pisze:Po raz kolejny dałeś dowód, że nie można Cie traktować poważnie. To się tyczy również Twoich interesów i Twoich pretensji. jo.
- white_wolv
- Juventino
venomik - dokladnie.
Nie wazne czy zawodnik cala sylwetka stoi blizej bramki czy wystaje mu tylko nos zza obroncy - spalony w obu sytuacjach(kolega z pracy sedziuje wiec wiem na 100%).A myslalem ze juz skonczymy rozwazania na ten temat.Widac niektorzy po prostu nie potrafia przyznac sie do bledu i jeszcze sie pchaja do dyskusji..
Nie wazne czy zawodnik cala sylwetka stoi blizej bramki czy wystaje mu tylko nos zza obroncy - spalony w obu sytuacjach(kolega z pracy sedziuje wiec wiem na 100%).A myslalem ze juz skonczymy rozwazania na ten temat.Widac niektorzy po prostu nie potrafia przyznac sie do bledu i jeszcze sie pchaja do dyskusji..
- Marcin_FCJ
- Juventino