Serie A: (24) JUVENTUS 1-1 Parma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 14:01

Oby ten mecz nie był kolejną męczarnią, bo to nie wrózyłoby dobrze przed niedzielnym hitem. Jesli zagramy słabo nie zwiedzie mnie wymówka ze Capello oszczedzał piłkarzy na Inter, chociaz to równiez jest wazne. Licze poprostu na zwycięstwo, bez kontrowersji, po dobrej grze i najlepiej bez utraty bramki ;) W ataku chcialbym zobaczyc od pierwszych minut Trezegueta i Zlatana. Del Piero w razie kłopotów wejdzie w drugiej połowie i poczyni swą powinność 8) Musi odpocząc przed derby d`Italia, proste.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 14:08

Mecz będzie naprawdę cięzki, jak każdy mecz z Parmą. Musimy dać z siebie wszystko i za wszelką cenę zdobyć trzy punkty, bo Inter depcze nam po piętach. Najgorsze jest to, że powinnismy oszczędzić zawodników na mecz z Interem, więc dziś zagra "ławka". Nie możemy być do końca pewni naszego składu, Don Fabio lubi zaskakiwac, i niech zaskoczy tym razem byle by z dobry skutkami. Jeśli dziś stracimy punkty oraz w meczu z Interem to nasza sytuacja będzie nienajlepsza. Wierzę w naszą drużynę, i jestem pewnien, że jesteśmy w stanie pokonać zespół Parmy! Forza Juve :!:

sargen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 14:38

Czeka nas ciężka przeprawa, Parma to zespół który może sprawić niejedną niespodziankę. Obyśmy wygrali ten mecz pewnie, by nikt nie gadał, że pomogli nam sędziowie. Następny mecz po Parmie zagramy z Interem na wyjeździe, a więc nie możemy sobie pozwolić na stratę punktów w dzisiejszym meczu.

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:10

Czas na 24 kolejkę Serie A. Juventus podejmie u siebie Parmę w praktycznie najsilniejszym składzie. Nie wiem czy ten podany w newsie przedmeczowym jest możliwy bo Zebina jest chyba nadal kontuzjowany, a zresztą kiedy on w ogóle jest zdrowy :doh: :angry: Żałuję, że ciągle mu się coś przytrafia bo sezon jest długi i alternatywa dla młodych Balzarettiego i Chielliniego będzie bez wątpienia potrzebna w póżniejszym czasie :whistle:
Stajemy przed dużą szansą na odskoczenie Interowi znów nawet na 11 punktów jeżeli Nerazzuri przegrają z Violą a jest to dość prawdopodobne.
Trzeba się postarać i zwyciężyć z mleczarzami, bo w końcu musimy pokazać co po niektórym że potrafimy wygrywać bezapelacyjnie w porównaiu do innych :whistle: :) Mecz nie powinien być dla nas trudny ale jak ktoś słusznie zauważył w tych teoretycznie łatwiejszych meczach idzie nam gorzej, co nie znaczy, że nie wygrywamy, no ale to i tak dość dziwne i ciekawi mnie z czego to wynika ?? :think: Bo o lekceważeniu raczej nie ma mowy . :P
Z meczu na mecz tak jak Wy towarzysze :D oczekuję na pobudkę Ibrahimovica ze snu, bo inaczej tego nazwać nie można. Jego gra póki co nie zachwyca, ale to powinno się niedługo zmienić. Ja w każdym razie w to wierzę bo Ibra nieraz udawadniał swój olbrzymi potencjał :-D
No cóż po prostu FORZA JUVE Trzeba to wygrać by mieć wysokie morale przed Derby D`Italia :prochno: i pokazać kto rządzi we Włoszech :wink: Stawiam na 3:1 (Ibrahimovic, Ibrahimovic Vieira)

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:10

No mecz łatwy nie będzie. Parma powalczy zeby nie spaść do serie B. Na nasze szczęscie maja troche kontuzjowanych graczy. Mam nadzieje ze wreszcie cos zaczniemy grac ładny i poukładany football. Licze ze Ibra już sie obudził i zagra jak powinien. Musimy wygrac bo Inter depcze nam po piętach.

Mój typ:
JUVENTUS 3 - 1 PARMA
:ball: IBRA X2
:ball: TREZE

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:21

Moze powinni zagrac razem od poczatku widac odrazu ze zlatan leiej rozumie sie z alex wzajemnie sie uzupelniaja . Trezeguet
na lawe strzela bramki ale ma duzo slabych momentow w grze.Nedved tez powinnien odoczac na mecz z Interem i LM.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:34

Paolo_Rossi_1982 pisze:Musi odpocząc przed derby d`Italia, proste.
Odpocząć? Po co? Po to, aby zagrac 20 minut w derby? :|

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:36

ForzaDelPiero pisze:
Po to, aby zagrać 90 minut w derby.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:40

Paolo_Rossi_1982 pisze:
ForzaDelPiero pisze:
Chciałbym, ale szczerze wątpie, by Capello wystawił go w wyjsciowej jedenastce

Jeszcze co do dzisiejszego meczu - Parma podłamana po porażce dośc wysokiej z Romą chyba się jeszcze nie otrząsnęła,a na dodatek sporo graczy nie zagra w wyniku kontuzji. Trzeba porpostu wygrać zdecydowanie. Na to bynajmniej liczę

Obrazek
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:41

ForzaDelPiero pisze:
Paolo_Rossi_1982 pisze:
ForzaDelPiero pisze:
A co przemawia za tym aby postawić na Zlatana?

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:42

Paolo_Rossi_1982 pisze:
ForzaDelPiero pisze:
Paolo_Rossi_1982 pisze: Po to, aby zagrać 90 minut w derby.
A co przemawia za tym aby postawić na Zlatana?
"Widzi mi się" Capello :? - przecież doskonale o tym wiesz

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:44

Na początku chciałem zaznaczyć, że jestem kibicem Juventusu.
Chciałem to zaznaczyć, bo chciałem powiedzieć, że nieco obawiam się meczu z Parmą, ze względów wiadomych- czasem "nie idzie" nam, kiedy gramy "pewniaka". :roll:
Parma niegdyś była moim zdaniem dużo silniejszym i lepszym zespołem, ale i dzisiaj nie jest ostatnim słabiakiem, którego można sobie odpuścić. Kto powinien grać w ataku? Nie wiem. Wydaje mi się, że Del Piero i Trezeguet, ale nie mnie to oceniać i mogę się mylić. Jeśli wszystko wskazuje na to, że lepiej będzie, jak zagra ktoś inny- proszę bardzo. Byle byśmy wygrali.
2:1 dla nas, Panowie. Nie ma bata.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 18:29

Mimo nieznacznych spadków formy Juve mam wielką nadzieję, że mój ulubiony klub pewnie wygra dzisiejsze spotkanie z Parmą, która nie zaskakuje formą w tym sezonie. Stawiam 3-1 dla Juve oczywiście.

trezeguet123456

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 18:50

ludzie zazuccie linka do meczu gdzie on bedzie leciał prosze no ja szukam iszukam i nic znalaząlem tylko mecz interu i mialnu tyle a juve nie mam :(

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 19:36

Juve - Parma powinno być dobrze ale znając Capello to bedzie chciał przekombinować. Oby wystawił Alexa w pierwszej jedenastce, a Ibra niech odpocznie na następne spotkania. Bedzie dobrze!! :happy:

Zablokowany