Ibrahimovic vs Del Piero by Krystian Walkiewicz(zlatan95)

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 19:19

Kompilacja zrobiona przez Ciebie jest całkiem niezła zważywszy na to, że dopiero zaczynasz swoją karierę "kompilatora" :-D. Minusy to według mnie przede wszystkim muzyka Choć jeśli często staram się nie przywiązywać zbyt wielkiej wagi do muzyki w filmach piłkarskich to Robbie Williams jest po prostu koszmarnie nie na miejscu :pray: Jeszcze w dodatku ta piosenka "Tripping" :angry: Uderzyłeś w mój czuły punkt kolego :wink:
Choć można w zasadzie zrozumieć że każdy ma inny gust muzyczny to R. Williams w pracy o takich żywiołowych napastnikach :?: Sądzę, że jeśli tworzysz jakąkolwiek kompilację o piłkarzu to powinieneś dobierać muzę tak aby pasowała ona do całości, a w tym przypadku nie pasuje zdecydowanie.
Natomiast jeśli chodzi o jakość i materiały video to wypada Cię pochwalić za wyszukanie materiałów z gry w reprezentacji Ibrahimovica bo zbyt wiele nie miałem ich okazji obejrzeć. Nie podoba mi się z drugiej strony to, że kompilacja ukazuje głównie grę Alexa z dawniejszych lat. Myślę, że jeśli porównujesz dwóch pikarzy, napastników to powinieneś pokazać przede wszystkim ich grę i bramki z okresu współczesnego (obecny i może poprzedni sezon). Nieżle zastosowałeś kilka efektów ale było tego zdecydowanie za mało :whistle:
Ocena 3-/6 żeby Cię nie zniechęcać :prochno:

P.S @ piotrek 15 lol Człowieku zastanów się kilka miesięcy zanim wyrządzisz komuś krzywdę pisząc na tym forum. Ja nie mogę dojśc do siebie po tym poście. :angry:
@JuveForever10 Nick może na to wskazywać ale ten "kolega" chyba po przez dodanie do swego nicka liczby 15 miał na myśli coś innego ...
Może iloraz swojej inteligencji.Chociaż tutaj też by sie można spierać ... W każdym razie to chyba nie wiek bo to jest wypowiedż bardziej na poziomie 10-latka.

zlatan95(2)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2006, 20:00

kramnik pisze:Chcialbtym usprawiedliwic brata

Ty mnie zawsze musisz usprawiedliwic :twisted: :twisted: :twisted:

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2006, 14:33

:shock: jak na jedenastolatka ktury robił tom kompilacje to bardzo dobże ! Gratz, mogę się od ciebie uczyc heh.
ps. nie lubiem ludzi ktuży nabijają się z błędów ortograficznych i tym podobnym. Obojętnie czy ktoś ma 11 czy 24 lata to nie koniecznie jest inteligentny czy wyuczony! tutaj chodzi o przekaz informacji a nie o poprawną polszczyzne. Czesto widze uwagi zwracane przez przemądrzałych nadymanych forumowiczów :/

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ