Serie A: (23) JUVENTUS 1-0 Udinese

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:07

Diego pisze:
MIKI_900 pisze:Zgadzam się z wami. Ale może Capello wie co robi. Wprowadzając do pierwszego składu Zlatana zamiast Del Piero trener Juve poprostu motywuje Alexa do dobrej gry. I dlatego Del Piero zawsze gra dobre spotkanie gdy wchodzi z lawki rezerwowych. Taki sposób motywacji jaki zaprezentował Capello jest chyba najlepszy.
No rzeczywiście, kapitalna motywacja. Jeśli zagrasz dobre spotkanie i strzelisz bramkę, to może w następnym meczu będziesz grał 30 minut, a nie 25. Napiszę to jeszcze raz. W zeszłym sezonie, po serii słabszych spotkań, Del Piero został odesłany na ławkę rezerwowych. Trenował i odbudował dawną formę, dzięki czemu końcówka sezonu należała do niego. Tylko czemu Zlatan nie może usiąść na ławce :roll: ? Według mnie to właśnie byłaby najlepsza motywacja do wzmożonej pracy.
A może raczej - jeśli zagrasz kilka naprawde dobrych meczy to przejdziesz do pierwszego składu. Ale to są tylko moje przypuszczenia co do ciągłego wystawiania przez Capello Zlatana zamiast Del Piero.
Bo przecież my nie znamy osobiście wszystkich z Juve i nie znamy wewnętrznej sytuacji jaka tam jest. Capello widzi każdy trening piłkarzy Juve i chyba musi mieć swoje powody do tego żeby wystawiać ciągle Zlatana. My przecież tych powodów nie znamy. Capello jest jednym z najlepszych trenerów na świecie, Juve pod jego przewodnictwem jak do tej pory radzi sobie bardzo dobrze i jest wmieniany jako jeden z głównych pretendentów do zdobycia pucharu Ligi Mistrzów więc trenej Bianconerich podejmuje chyba dobre decyzje.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2006, 22:13 przez Michael900, łącznie zmieniany 1 raz.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:13

Paulo pisze:A czyżby twój rozum i wzrok cie zawodził i nie rozumiesz co powiedzieli Paris i Longhi, a moje "najnowsze technologie" mnie nie zawodzą i może ty masz coś zniekształconego... Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, poza tym jeżeli wzorujesz się tylko na tym zdjęciu to jesteś śmieszny, bo trzeba wielokrotnie przeanalizować video żeby zobaczyć to co się chce, a zdjęcie można zrobić w "dogodnym momencie", pamiętaj że kamera nie była na równi z DP i obrońcami, ale trochę bliżej, chyba że nie miałeś jeszcze na lekcjach zajęć o kącie padania i perspektywie.
Paulo Ty wyksztalcony madralo..mozesz mi wyjasnic po co na boisku sa takie paski wszerz?

jeszcze raz zdj zebys sie dokladnie przyjrzal:

Obrazek

I nie rob z innych idiotow moze co?
A ze specjalisci w studio powiedzieli tak a nie inaczej to mnie tak obchodzi jak zeszloroczny snieg.Jesli by ci powiedzieli ze Zlatan ma 120 cm wzrostu tez bys uwierzyl?

benkas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:13

Witam!!

Sledzę ten wątek i musze powiedzieć, że niesłusznie oceniacie Zlatana.
Co prawda dzisiejszy mecz jaki był taki był (liczą się 3 pkt.), ale oglądałem go osobiście i powiem tak, że Zlatan starał się i może dlatego nie wszystko mu wychodziło. Prawie nikt nie wspomina o tym, że była poprzeczka po jego strzale, a tylko każdy pisze, że zmarnował setke. Co do tej setki to nie tak do końca bo sytuacja nie była najłatwiejsza.
Widać było jak bardzo chce. Moim zdaniem ozywiał troche akce juve.
Wiem, ze jestem młody stażem na tym forum, ale fanem juve jestem już dosyć długo. Uwielbiam cały zespół, ale jeżeli chodzi o dzisiejszy mecz to Trezeguet nie grał na 100% i to jego bym ściągnął zamiast Camoranesiego. Mutu zostawia na boisku dużo zdrowia, podobnie Nedved. Reszta także grała bez zastrzeżeń.

Powiem na koniec tak: gra się tak jak pozwala na to przeciwnik. I jeżeli przeciwnik jest słaby to i gra nie jest najlepsza. Moim zdaniem mamy duże szanse na wygranie wszystkiego co do wygrania pozostało. Trzeba wierzyć!!

A mecz z Udinese wcale nie był taki najgorszy w wykonaniu Juve.

Pozdrawiam i sory za taki esej, ale niektórzy są troche niesprawiedliwi... 8)

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:18

MIKI_900 pisze:A może raczej - jeśli zagrasz kilka naprawde dobrych meczy to przejdziesz do pierwszego składu. Ale to są tylko moje przypuszczenia co do ciągłego wystawiania przez Capello Zlatana zamiast Del Piero.
10.01.2006 - kapitalne spotkanie z Fiorentiną.
15.01.2006 - bardzo dobry występ przeciwko Regginie, bramka dająca nam trzy punkty.
18.01.2006 - przyzwoita druga połowa w spotkaniu z Chievo.
22.01.2006 - dobre spotkanie przeciwko Empoli.
26.01.2006 - świetny występ przeciwko Romie, dwie bramki.
29.01.2006 - bardzo dobry występ w meczu z Ascoli.
01.02.2006 - przyzwoity występ przeciwko Romie.

Siedem meczów, sześć bramek, bardzo dobra gra. Zatem Twoja teoria jest błędna.
MIKI_900 pisze:więc trenej Bianconerich podejmuje chyba dobre
decyzje.
Ale nie jest człowiekiem nieomylnym, o czym świadczy choćby ostatnia edycja Ligi Mistrzów. I ślepe zapatrzenie w Zlatana Ibrahimovica :roll: .

:roll:
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:19

white_wolv pisze:
Paulo pisze:A czyżby twój rozum i wzrok cie zawodził i nie rozumiesz co powiedzieli Paris i Longhi, a moje "najnowsze technologie" mnie nie zawodzą i może ty masz coś zniekształconego... Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, poza tym jeżeli wzorujesz się tylko na tym zdjęciu to jesteś śmieszny, bo trzeba wielokrotnie przeanalizować video żeby zobaczyć to co się chce, a zdjęcie można zrobić w "dogodnym momencie", pamiętaj że kamera nie była na równi z DP i obrońcami, ale trochę bliżej, chyba że nie miałeś jeszcze na lekcjach zajęć o kącie padania i perspektywie.
Paulo Ty wyksztalcony madralo..mozesz mi wyjasnic po co na boisku sa takie paski wszerz?

jeszcze raz zdj zebys sie dokladnie przyjrzal:

Obrazek

I nie rob z innych idiotow moze co?
A ze specjalisci w studio powiedzieli tak a nie inaczej to mnie tak obchodzi jak zeszloroczny snieg.Jesli by ci powiedzieli ze Zlatan ma 120 cm wzrostu tez bys uwierzyl?
A Ty niedokształcony mądralo (skoro ja jestem wykształcony, bez urazy) gdzie widzisz te paski na boisku? Chyba, że masz jakiś filtr zakładany na monitor z uniwersalnymi paskami na boisko piłkarskie i analizujesz sobie wtedy sytuacje ze spalonymi to sorry, ale takiej techiniki nie znałem. Z kogo robię idiotę, Ty chyba sam z siebie próbujesz zrobić. Nie zauważyłeś gdzie stoi kamera, perspektywa i zjawiska z nią związane się kłaniają, chyba że nie masz umysłu przestrzennego i nie potrafisz sobie wyobrazić, co byłoby jakbyś stanął 2 metry w lewo patrząć na to zdjęcie. Oj chyba byś zmienił zdanie. Owszem zdanie tych panów może Cie nie obchodzić, ale oni wiedzą więcej o piłce niż Ty, ja i jeszcze wielu tutaj razem wziętych, bo nas nie było na świecie jak oni zajmowali się piłką nożną.

Zresztą dajmy temu spokój, gol uznany, a sytuacja do oceny ciężka, widziałeś mój filmik z meczu Livorno - Messina, albo nieuznanego gola Cambiasso, wtedy stwierdzisz że ta sytuacja to jeszcze nic w porównaniu do tamtych.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:27

Paulo - nie widzisz paskow na murawie..radze zaopatrzec sie w okularki..albo szkla kontaktowe - to jest technologia 8)

Tak,rzeczywiscie..perspektywa,aberracja sferyczna soczewki kamery na dodatek promienie sloneczne padaly w tym momencie pod wyjatkowo niekorzystnym katem.No i zakrzywienie przestrzeni..to wszystko powoduje ze tylko nam sie zdaje ze DP stoi blizej bramki niz obroncy Udine.Cale szczescie ze Ty masz dostep do wszystkich mozliwych srodkow i nowoczesnych technologi a na dodatek wspanialomyslnie raczyles nas (ta ciemna,slepa,zacofana i niedoksztalcona mase)uswiadomic w tej kwesti.

Gratuluje..osmieszaj sie dalej ,mnie nic do tego.Drazni mnie tylko te twoje wymadrzanie sie i przechwalanie na kazdym kroku..

Hmm...przyznaj..jestes jedynakiem co?

EDIT:
PASOW nie ma to tylko Matrix 8)
^screen z meczu Juve - Siena w tym sezonie.
EDIT2:
Nie podejmuje juz z Toba dalszej dyskusji bo obawiam sie ze sprowadzisz mnie do swojego poziomu i pokonasz doswiadczeniem....
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2006, 22:42 przez white_wolv, łącznie zmieniany 5 razy.

WladeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:31

Nie widziałem bramki, ale z tego zdjęcia jasno wynika że dwóch zawodników Juve było na spalonym. Według mnie można wytłumaczyć sędziego liniowego. Widział on Trezegeuta, który zasłaniał mu Alexa. Niewidział Alexa, nie był pewien, że jest on na spalonym. Puscił akcję bo Trezegeut nie brał udziału w akcji.
Dawno tu nie pisałem, ale czytam każde wypowiedzi po meczowe na tym forum. Do furii doprawdzają mnie posty ludzi nastawieni anty Capello i anty Zlatan. Czy nie pomysleliscie, że Don Fabio zna się lepiej na piłce nożnej niż Wy? Może to jest własnie recepta na sukces i wspaniałą grę Del Piero. Wchodzi na ostatnie 30 minut, na wymęczonych przeciwników(obrońcom nieławtwo walczy się z silnym Zlatanem). Dzięki swojemu doswiadczeniu błyszczy na ich tle i przesądza wynik spotkania. Pamiętajcie, że nie jest to młody zawodnik i ryzyko kontuzji jest u niego dużo większe niż u Zlatana. A poza tym chyba sam DP zaakceptował taką rolę i wywiązuje się z niej wspaniale. Cieszcie się z tego, że Alex strzela co mecz bramki, a nie oburzajcie się iloscią minut, które spędził na boisku. Liczy się efekt. A z tego co mi wiadomo to Juventus bije rekordy w ilosci zdobytych pkt. w Serie A. Czy nadal jest sens krytykować Capello?

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:33

benkas pisze:Sledzę ten wątek i musze powiedzieć, że niesłusznie oceniacie Zlatana.
Co prawda dzisiejszy mecz jaki był taki był (liczą się 3 pkt.), ale oglądałem go osobiście i powiem tak, że Zlatan starał się i może dlatego nie wszystko mu wychodziło. Prawie nikt nie wspomina o tym, że była poprzeczka po jego strzale, a tylko każdy pisze, że zmarnował setke. Co do tej setki to nie tak do końca bo sytuacja nie była najłatwiejsza.
Na wstępie chciałbym powitać nowego usera na forum.
Zgadzam się z tobą. Ibra w tym meczu nie zagrał żle. Gdyby padła bramka po jego strzale głową gdzie była poprzeczka to pewnie większość forumowiczów nie pisała by znowu o tym że Zlatan gra fatalnie i nie powinien grać w pierwszym składzie. Nie liczą się przecież tylko gole!

Diego pisze:Ale nie jest człowiekiem nieomylnym, o czym świadczy choćby ostatnia edycja Ligi Mistrzów. I ślepe zapatrzenie w Zlatana Ibrahimovica :roll: .
No troche masz racje. Ale Zlatan musi bardzo dobrze prezentować się na trenigu bo jeśli Capello uparcie stawia na niego. Widać, że Ibra chce powrócić do wysokiej formy jaką prezentował w tamtym sezonie i Don Fabio mu w tym pomaga.
Gdyby Zlatan powrócił do wysokiej formy to Del Piero nie mugł by pewnie nawet marzyć o grze w pierwszym składzie.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2006, 22:42 przez Michael900, łącznie zmieniany 2 razy.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:34

puff pisze:tomcatmi6 napisał:
Nic_nie_warty_trener_bez_sukcesow_ktory_nic_nie_zdobyl_z_Juve

nikt w calym temacie tego nie powiedzial wiec twoja ironia tutaj jest jak najbardziej nie trafiona

tomcatmi6 napisał:

zoltodziob trenerski

to samo co wyzej
Czytajac niektore wypowiedzi mam powazne obawy ze jednak czesc osob uwaza Capello za uposledzonego czlowieka, ktory nie wie co robi i nie ma zadnego doswiadczenia w prowadzeniu druzyny.
tomcatmi6 napisał:

przeciez on ma byc maszynka ktora sie wstawia na boisko i strzela gole.

heh, tutaj chyba sam sobie zdajesz sprawe ze przegioles, bo jak napastnik grajacy regularnie w pierwszej jedenastce, po pierwszych meczach rundy rewanzowej ma na koncie 3 gole to cos jest nie tak i mowienie o maszynce do strzelania goli jest co najmniej nie na miejscu
Moja wypowiedz odnosila sie do wczesniejszych tekstow w tym temacie, bo gdy DP strzelil w poprzeczke, to byl niefart, a gdy to robi Zlatan, to przewazaja glosy ze zagral tragicznie (pomijam fakt ze niektorzy wypowiadaja sie i oceniaja nie ogladajac meczu ['] ).
tomcatmi6 napisał:

przyjdzie moze spowrotem Lippi w koncu pomysl wystawiania Legrotaglie na srodku obrony a Thurama na skrzydle byl wspanialy.

tutaj najlepiej wychodzi twoj brak konsekwencji bo z jednej strony bronisz trenera mowiac ze kibic nie ma prawa kwestionowac jego decyzji gdyz:
- trener posiada znacznie wieksza wiedze pilkarska
- trener znacznie lepiej zna druzyne i poszczegolnych zawodnikow
Oczywiscie ze nie ma prawa kwestionowac jego decyzji, ale tutaj ludzie jada po Capello za to ze robi zle zmiany/nie umie ustawic taktyki, to tylko przypominam swietne ustawienie w sezonie przed przyjsciem Capello...

Z tym co napisales sie zgadzam w calosci, przypominam ze moja wypowiedz byla ironicznym streszczeniem tego co przeczytalem w poprzednich postach i co mnie zdziwilo.
z drugiej jednak strony sam kwestionujesz dzialania lippiego, ktory jakby nie bylo z zespolem juventusu osiagnal znacznie wiecej niz capello. wiec zastanow sie, ktore stanowisko sam przyjmujesz, czy tez moze uwazasz ze hierarchia wyglada tak: tomcatmi6 - trenerzy - reszta kibicow, w ktorym to ukladzie ty decydujesz ktore decyzje trenerow sa wlasciwe, natomiast inni kibice musza zgadzac sie ze wszystkimi.
Moja hierarchia wyglada tak : Capello - Zawodnicy. Kibicow w tym nie ma bo to nie oni decyduja o tym kto wyjdzie, niektorzy oczywiscie uwazaja ze znaja druzyne lepiej od trenera ktory jest z nimi codziennie, ale to inna sprawa. Poki co widzialem jak inni decyduja ktore decyzje trenera sa wlasciwe, a moim zdaniem jest to troche beznadziejne, jako ze nie posiadamy lacznie procenta wiedzy jaka posiada Capello o pilce.

Jesli jeszcze ktos nie zrozumial i ma zamiar sie burzyc, to od razu mowie, to co napisalem bylo ironicznym podsumowaniem wypowiedzi niektorych uzytkownikow. Nie chcialem cytowac po raz n-ty i wywolywac polemik kolejnych, po prostu zebralem to co mi sie nie podobalo i zabawilem sie w podsumowania. Jesli ktos tego nie potrafil rozszyfrowac to wspolczuje.

pozdr

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:35

white_wolv pisze:Paulo - nie widzisz paskow na murawie..radze zaopatrzec sie w okularki..albo szkla kontaktowe - to jest technologia 8)

Tak,rzeczywiscie..perspektywa,aberracja sferyczna soczewki kamery na dodatek promienie sloneczne padaly w tym momencie pod wyjatkowo niekorzystnym katem.No i zakrzywienie przestrzeni..to wszystko powoduje ze tylko nam sie zdaje ze DP stoi blizej bramki niz obroncy Udine.Cale szczescie ze Ty masz dostep do wszystkich mozliwych srodkow i nowoczesnych technologi a na dodatek wspanialomyslnie raczyles nas (ta ciemna,slepa,zacofana i niedoksztalcona mase)uswiadomic w tej kwesti.

Gratuluje..osmieszaj sie dalej ,mnie nic do tego.Drazni mnie tylko te twoje wymadrzanie sie i przechwalanie na kazdym kroku..

Hmm...przyznaj..jestes jedynakiem co?
No niestety ku Twojemu rozczarowaniu nie jestem jedynakiem. Za to mnie bawi jak Ty się upokarzasz i podkreślasz to, że się wywyższam a Was traktuje jak ciemniaków, jakoś nikt inny nie czuje się poniżany tylko Ty. Może Ty masz jakieś problemy i kompleksy, a jak zazdrościsz mojej hiper technologii to uzbieraj sobie pieniądze i zadzwoń do NASA, napewno Ci udostępnią sprzęt tak jak to rzekomo zrobili dla mnie :rotfl: I nie masz mi czego gratulować, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie ośmieszam się. Aha masz chociaż jakieś pojęcie o tych zjawiskach które tam opisałeś ? Czy tylko zajrzałeś szybko do encyklopedii naukowej, żeby pokazać, że nie jesteś zacofany ?

EDIT
Jeszcze jakbyś podał dobrego linka to byłoby super matrixie :smile:
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2006, 22:43 przez Paulo, łącznie zmieniany 1 raz.

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:37

I bardzo ładnie Lazio-Milan 0:0. Mamy 14 pkt przewagi. Jest pięknie :!: :!: :!: :!: Musiałby sie zdarzyć cud żeby Milan nas dogonił 8)

Obrazek
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:47

Mam pytanie do tych przemądrzałych "fanów Juve" którzy kłocą się o to czy był spalony czy nie. Co to ma za znaczenie !!!!! Tak jesteście zapatrzeni w Zlatanka, że zazdrościcie Del Piero zdobytej bramki ktora dała nam 3 punkty !!! Bo Wy musicie oczywiście cały czas udowadniać , że Alex jest stary, wolny, bez kondycji, totalne pruchno :angry: Ciekawe czy jakby tą bramke strzelił Nedved to też wrzucalibyście jakieś Screeny i filmiki na stronke,,,, jak dla jesteście BEZNADZIEJNI !!!! Totalne D.N.O

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:49

Buri pisze:Mam pytanie do tych przemądrzałych "fanów Juve" którzy kłocą się o to czy był spalony czy nie. Co to ma za znaczenie !!!!! Tak jesteście zapatrzeni w Zlatanka, że zazdrościcie Del Piero zdobytej bramki ktora dała nam 3 punkty !!! Bo Wy musicie oczywiście cały czas udowadniać , że Alex jest stary, wolny, bez kondycji, totalne pruchno :angry: Ciekawe czy jakby tą bramke strzelił Nedved to też wrzucalibyście jakieś Screeny i filmiki na stronke,,,, jak dla jesteście BEZNADZIEJNI !!!! Totalne D.N.O
@white_wolv czy my chociaż raz napisaliśmy, że jesteśmy fanami Zlatanka, a Alex to próchno, bo nie wiem co ten człowieczek ma do nas w tej chwili za problem?

I jeszcze do mnie z takimi oskrażeniami, do mnie - wiernego fana Alexa i krytykanta Zlatana (taki tytuł przecież otrzymałem tutaj :rotfl: ) Czy Twój avatar kolego świadczy o Twoim ilorazie inteligencji?

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:59

Buri - no proste ze Alex to prUchno! Najlepiej swiadczy o tym moj podpis 8)

Ehh co ja wyczyniam.Jutro z rana egzamin a ja zamiast isc wczesniej spac to sie wyklocam na forum.. :smile:

Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 23:06

Paulo pisze:Nie rozśmieszaj mnie, jeżeli Zlatan chce być najlepszym napastnikiem świata to takie sytaucje powinny być bez problemu kończone, dla mnie to jest 100%. Tacy piłkarze jak Eto, Henry czy Van Nisterlooy wykorzystaliby to bez problemu, więc zastanów się co piszesz.
To Ty się ośmieszasz, uwierz.

Paulo pisze:Co takiego, obejrzyj sobie jeszcze raz skrót o ile masz do niego dostęp i posłuchaj opinii największych specjalistów we Włoszech takich jak Bruno Longhi czy Carlo Paris (notabene pewnie nie wiesz o kim mówię) którzy wyraźnie potwierdzili słuszność sędziego w obu przypadkach, spalony Udine był, widać moment podania na kamerze z boku, jak Canna jest prawie pół metra przed Iaquintą, a gol DP również wg. nich słusznie uznany i koniec dyskusji
Czy ja napisałem, że spalonego Udine nie było? Czytasz wogóle to co piszę? Następnie. Co mnie obchodzą eksperci? Ja ślepy w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem. No, ale przecież Ty miałeś takiego zoom'a, że niemożliwością jest żebyś się mylił. ;/
Diego pisze:Del Piero to zawodowy piłkarz, więc mi tu nie pisz, że nie może zagrać kilkunastu pełnych spotkań z rzędu.
A niech gra, mecz za meczem i tak do końca sezonu. Albo tak jak piszesz, chociaż te kilkanaście pełnych spotkań pod rząd. Ciekawe czy przez cały czas będzie w takiej świetnej formie jak jest teraz. Chciałbym, żeby tak było, uwierz. Ale obawiam się, że byłoby zupełnie inaczej.

EDIT
Paulo pisze:Jeszcze odnośnie @Pavona, to naprawdę nie wiem co jest śmiesznego w tym, że pisze o niewykorzystanej sytuacji Zlatana i tym, że wymienieni przez mnie piłkarze są wielcy, bo takie sytuacje wykorzystują, raczej należy płakać nad Tobą, co Ty chcesz żeby Zlatan był obrońcą, nie znasz zadań napastnika czy nie masz pojęcia o piłce? Naprawdę nie wiem.
Dla mnie nie była to seta i tyle(ciekawe co Twoi eksperci na to).
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2006, 23:37 przez Pavon, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany