Historia Juventusu na 11 płytach DVD

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2006, 10:43

Ja oferuje usługi mojej nagrywarki choćby od dziś. Tylko nie wiem w końcu kto ma te płyty, i ma czas zeby je wysłać. Oczywiście zwracam koszta :D :D.

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2006, 11:20

Hmm no napewno świetna rzecz do kolekcji te płytki. Napewno będe chciał je jakoś dostać :) . Mam pytanko... tam co są te torrenty to wszystkie płytki, czyli całe 11 zajmują 1,5gb czy to jest jedna płytka i każdy torrent to co innego? Bo tak właśnie mi sie wydaje...nie wiem czemu, ale wybrałem na początek 11 część i jak narazie bardzo fajnie mi idzie :) . Mimo wszystko czekam aż jakiś dobry człowiek wypali to na dvd jedynie za koszt płyt i przesyłki.

Ch4r0n

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2006, 12:02

Jezli ktorys z fanow Juve nie bylby tak rzarty na kase to chetnie bym kupil ale tak jak moja poprzedniczka napisala za koszt plyt i przesylke moge zaplacic! a jezeli nikt tak sie nei znajdzie to poprostu sobie sciagne!
mam jeszcze jednego linka rowniez dobra stronka:
http://www.newnova.org/list_news.html
Pozdrawiam

2 post

Sorki Mateusz zdjecie mnie zmililo i wziolem Cie za dziewczyne! Sorki jeszcze raz! a ta kolekcja zmiesci sie na 4 plytach dvd wiec cena jaka zaproponowano na poczatku tozdecydowanie za duzo!!!! sciagneicie tego to ok 5-6 dni i sprawa zalatwiona! Jak nikt nie zaproponuje niczego ciekawego to jak ja sciagne to chetnie moge przeslac plyty!!!

Nie piszemy 2 postów pod rząd, jest opcja zmień. /Dragon

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2006, 12:26

Mam prośbe do tych którzy juz ściągneli te torrenty żeby je seedowali , przynajmniej w nocy , teraz śćaigam 1,2,3 część , o ile 1-ą i 2-a cz. jeszcze bym ściągnął , bo prędkosći są w granicach 30 kb/s , to 3-a część ściaga sie z prędkosćia 1kb/s :prochno: - błagam seedujcie .

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 14:35

Czy ktos ma okladki tych 11 plyt?? Bo ladnie wy wygladalo z okladkami :smile: Ja szukalem w google i nic :( Chyba sam bede musial zrobic :x

deep

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 16:18

cześć!

mam małe pytanko...

czy byłby ktoś może w stanie nagrać mi te płytki? zwrócę koszt płyt, zapłacę za przesyłkę... z góry dziękuję za odpowiedź :)

pozdrawiam

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 20:20

Asta#8 pisze:Czy ktos ma okladki tych 11 plyt?? Bo ladnie wy wygladalo z okladkami :smile: Ja szukalem w google i nic :( Chyba sam bede musial zrobic :x
Znalazłem te okładki na eMulu, ale strasznie mało źródeł jest, więc jak ściągnę nowe to podlinkuję.

Cz. 1
Cz. 2
Cz. 3
Cz. 4
Cz. 5
Cz. 6
Cz. 7
Cz. 8
Cz. 9
Cz. 10
Cz. 11

A co z tymi planami na rozsyłanie płytek pocztą :?: Wszystko coś ucichło...
Teraz się kończą sesje to proponuję niedługo zaczynać, bo niedługo zaczną się poważne przygotowania do matur i znów wszystko padnie :wink:

PozdrQ
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2006, 07:48 przez gorczas, łącznie zmieniany 2 razy.

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 21:44

Ja równiez byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby mi nagrać te DVD.
Ja mam neo 128 i mam limit 7 gb :angry:.
Oczywiście nie narzucam się nikomu jestem w stanie wysłac płytki (TDK) i (oczywiście) zapłacić za przesyłki. Więc jescze raz proszę jeśli ktoś dysponuje czasem i chęcią niech się odezwie :D.

Pozdro

Obrazek
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 21:59

Wysłałby mi ktos 11 tych płyt ( bez pudełek, płty w kopertach albo w jednym opakowaniu) za pobraniem ?? Jestem skłonny dać ok 40 zł. Po prostu ktoś mi nagra i wysle ja zapłace 40 zł na poczcie i dojdzie kasa do nadawcy. Prosze pisać na priv :) Na tanich płytach za 2 złote :prochno: Jako kibice Juve musimy się wspierać. Mogę też wysłać płyty i pieniądze na wysyłke zwrotną. Z góry dzięki :)

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:10

Mozem mi ktos napisać w jakim programie moge obejrzeć te filmy ? To jest format rat DVD i mam też program Rat DVD , ale tam nie da sie "normalnie" oglądać , bo nie ma dźwięku i wszytko podzielone jest na odzielne częsci . Watpie tez zeby trzeba bylo konwertowac ten plik z formatu Rat DVD na DVD , ja zaczełem tak robic to po jakis 10 min bylo chyba 5 % , więc swątpiłem . z góry dzięki .

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:21

Te pliki można oglądać w WMP bez problemu, WMP po odpaleniu zachowuje się jak normalny DVD, możesz wybrać co chcesz z menu, więc nie ma sensu tego konwertować tym RatDVD, bo to tylko strata czasu.

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 22:25

x_men_1988 pisze:Mozem mi ktos napisać w jakim programie moge obejrzeć te filmy ? To jest format rat DVD i mam też program Rat DVD , ale tam nie da sie "normalnie" oglądać , bo nie ma dźwięku i wszytko podzielone jest na odzielne częsci . Watpie tez zeby trzeba bylo konwertowac ten plik z formatu Rat DVD na DVD , ja zaczełem tak robic to po jakis 10 min bylo chyba 5 % , więc swątpiłem . z góry dzięki .
http://www.softwarepatch.pl/plik/3633/2 ... 71509.html

Musisz sciagnac program DVDrat. Dzieki niemu nagrasz format DVDrat na DVD. Niestety jedna plytka wypala się ok. 3 h :(

Dzis obejrzalem pierwszą częsc i musze powiedziec ze jest super!!! :D Najlepszy film jaki ogladalem w zyciu. :smile: Szkoda, ze nie rozumiem po Wlosku :/ Ale i tak wiele fajnego mozna zobaczyc. :smile:

Thx za okladki. :ok:

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 00:18

@Asta#8 wcale nie trzeba wypalać tych plyt na dvd . Można otworzyć te filmy w Media Playerze (wersja 9 lub 10) . Wpierw jest wstep pozniej po jakims czasie pojawia się menu i tam mozesz najechać myszką na np. top 11 czy film , klikasz na coś i wlacza sieta część .
Mozesz też zmienieć cześći klikajac prawym na obraz , póżniej w "Go To..." wybierasz ktora część chcesz oglądać . Wszytko jak dvd .
Jak dojdziesz do menu i wlaczysz któryś z filmików , to możesz już przewijać (u mnie jak przeijam na samym poczatku gdy wyskakuje logo Della Sport i Rai to wszyto się miesza) , po właczeniu np. top 11 moge juz spokojnie przwwijać "rolką" ,a na koncu wraca mi do menu . pozdro .

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 23:01

Czy ktoś ściągał 3 część z tego linka :?: I czy miał problemy z konwersją do zwykłego DVD :?: Ja mam małe problemy akurat z tym ratDVD :?

PozdrQ

ODPOWIEDZ