Ściany poświęcone JUVE

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2006, 14:11

gudek pisze:witam wszystkich!!!
nigdy jeszcze nie rozmawialem na zadnym forum ale zawsze przegladalem rozne tematy napisane na tym forum z racji tego ze jestem fanem JUVENTUSU:)nieraz chcialem cos napisac ale jakos do tego nigdy sie nie zabralem ale ten temat mozna by powiedziec ze mnie urzekl i chcialem WAM drodzy fani JUVE pochwalic sie moim wystrojem pokoju co odrazu pokarze czym jest dla mnie ta kochana "STARA DAMA":)
Stary - masz się czym chwalić :bravo: Szczerze mówiąc - Twój pokój jest dla mnie idealny. Nienawidze obklejania ścian plakatami z BS, które niszczą się przy lekkim podmuchu wiatru przy otwieraniu drzwi :prochno: Nie będę powielać pytania o koszty i osobę, która stworzyła to "cacko" :wink:

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2006, 18:04

Ludze, chcę sobie powiesić na ścianie zdjęcie całej kadry 05/06 z piłkarzami, trenerem i całym sztabem. Znalazłem takie zdjęcie na www.uefa.com ale tamto ma rozdzielczość 600x400 a ja potrzebuje około 1024x768 :|

Jakby ktoś znalazł coś w takich wymiarach lub miałby to na kompie i by mi udostępnił byłbym bardzo wdięczny.

Pozdro :wink:

Obrazek
pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 00:13

TrInItY pisze:Ja już wyrosłam z obklejania całego pokoju plakatami:) (..) ściany, szafki, szafa, nad biurkiem, wszędzie mialam plakaty Juve...

Teraz, że tak powiem, pokój jest bardziej dziewczęcy :prochno:
Plakaty stare trzymam, lubie sobie na nie popatrzeć;).
Heh... Skąd ja to znam ;) U mnie dokładnie ta sama historia 8) Kiedyś pełno plakatów, dzis jedynym miejscem w moim pokoju po którym idzie poznać, że jestem fanką Juve jest biurko. Wszystkie plakaty, wycięte artykuły z gazet, naklejki itp. trzymam w specjalnej teczce.
Mam ostatnio wenę na robienie różnych rzeczy własnoręcznie. I tak w przypływie radości namalowałam herb :D na jajku wielkanocnym. Na tym widnieje aktualny herb. Pierwsze jajko z herbem zrobiłam 2 lata wstecz i był tam stary herb.

Nie mam narazie zdjęcia :roll: Musze życznąć cyfrówkę od kumpla jak to zrobie, to wam pokaże ( zdjęcie :D )

P.S Wiem, że te moje "dzieło" to jest nic w porównaniu z tym co ma w pokoju gudek... Ale liczy sie inwecja twórcza :D Nieprawdaż :?:
P.S.2 Wojtom, DamKam i wszyscy, których nie wymieniłam :D zajefajne pokoiki. Tak trzymać :ok:

Pozdro dla wszystkich :*
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2007, 22:00 przez pinturicchia, łącznie zmieniany 1 raz.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2006, 14:42

do kasacji.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2009, 02:22 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2006, 15:27

Pelson pisze:No i piórnik który jak zobaczyłem w sklepie stwierdziłem że musi być mój , pozatym za 25 zeta się opłacało :):
http://img417.imageshack.us/my.php?imag ... 0136wc.jpg
Kupiłeś go w jakimś normalnym sklepie czy na Allegro?
W niedziele jak siostra wroci to bede mial spowrotem cyfraka to moze tez jakies fotki zarzuce :wink:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2006, 15:45

Szymek pisze:
Pelson pisze:No i piórnik który jak zobaczyłem w sklepie stwierdziłem że musi być mój , pozatym za 25 zeta się opłacało :):
http://img417.imageshack.us/my.php?imag ... 0136wc.jpg
Kupiłeś go w jakimś normalnym sklepie czy na Allegro?
W niedziele jak siostra wroci to bede mial spowrotem cyfraka to moze tez jakies fotki zarzuce :wink:
Oczywiście Allegro :lol: , mam namiary gostka co sprowadza to wszystko z Włoch kupiłem od niego juz tą posciel , jak i zegar - jest sprawdzony 100%

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 12:19

Widze że macie wiele znakomitych pomysłów jak ozdobić swój pokój rzeczami związanymi z Juve, więc mam prośbe abyście mi pomogli. A mianowicie mam zamiar kupić sobie koszulkę Juve Kappy z roku 97 (niebieską :D ) i nie wiem w jaki sposób ją powiesić lub co z nią zrobić aby się godnie prezentowała. Prosze o pomoc :pray:

Z góry dzięki.

Grande Juve, Vinci Per Noi
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 12:35

Hmm Kubinho, mógłbyć ją powiesić na wieszaku gdzieś na szafie, ale w tedy nie prezentowała by się ładnie i napewno kurz by się na niej osiadał, gdzieś czytałem, że ktoś umieścił swoją koszulkę w dużej antyramie, więc idz do sklepu, zobacz czy jest taka antyrama o takich wymiarach, i decyzja należy do ciebie. Ciekawe co inni zaproponują :)
Ja niestety teraz nie dam fotek, ale niedługo będe miał remont w pokoju (Nowe meble, okna, kolory scian) więc napewno zarzucę jakieś zdjątka. :dance:

Frank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 12:40

Ja na scianach mam dwa plakaty Juve z sezonów 2004/2005 i 2005/2006 oraz plakat Buffona i Ibrahimovicza. :-D

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 10:45

kubinho 10 pisze:Widze że macie wiele znakomitych pomysłów jak ozdobić swój pokój rzeczami związanymi z Juve, więc mam prośbe abyście mi pomogli. A mianowicie mam zamiar kupić sobie koszulkę Juve Kappy z roku 97 (niebieską :D ) i nie wiem w jaki sposób ją powiesić lub co z nią zrobić aby się godnie prezentowała. Prosze o pomoc :pray:

Z góry dzięki.
Nasuwa sie pytanie jak czesto masz zamiar w niej chodzic :wink: Bo jak dosc czesto, to nie wydaje mi sie zeby umieszczanie jej gdzies na stale na szafie bylo dobrym pomyslem :!: No chyba ze tylko powiesic na wieszaku i niech wisi na widoku, zeby wszyscy widzieli 8) A jak ma byc to tylko koszulka jako "ozdoba" wnetrza pokoju, to mozna by ja dac za szklo i jakos jeszcze podswietlic... to by byl dopiero efekt :smile:

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 18:42

DamKam pisze:
kubinho 10 pisze:Widze że macie wiele znakomitych pomysłów jak ozdobić swój pokój rzeczami związanymi z Juve, więc mam prośbe abyście mi pomogli. A mianowicie mam zamiar kupić sobie koszulkę Juve Kappy z roku 97 (niebieską :D ) i nie wiem w jaki sposób ją powiesić lub co z nią zrobić aby się godnie prezentowała. Prosze o pomoc :pray:

Z góry dzięki.
Nasuwa sie pytanie jak czesto masz zamiar w niej chodzic :wink: Bo jak dosc czesto, to nie wydaje mi sie zeby umieszczanie jej gdzies na stale na szafie bylo dobrym pomyslem :!: No chyba ze tylko powiesic na wieszaku i niech wisi na widoku, zeby wszyscy widzieli 8) A jak ma byc to tylko koszulka jako "ozdoba" wnetrza pokoju, to mozna by ja dac za szklo i jakos jeszcze podswietlic... to by byl dopiero efekt :smile:
Właśnie mi chodzi tylko i wyłącznie o ozdobę pokoju. Nie będe tej koszulki nosił, ani w niej grał. Właśnie dlatego zanim ją kupie chce mieć już jakiś ciekawy pomysł aby coś zrobić z tą koszulką.

Grande Juve, Vinci Per Noi
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 21:19

kubinho 10 pisze:Właśnie dlatego zanim ją kupie chce mieć już jakiś ciekawy pomysł aby coś zrobić z tą koszulką.
Uwierz, że czasami najdzie Cię pomysł, przy zwykłym przeglądaniu swoich gadżetów. Gdzieś coś podpatrzysz, wymyślisz, ktoś podsunie Ci pomysł. Osobiście podoba mi się myśl z koszulką za dużą szybą, w ładnej ramce, a od góry poziome światło [ kinkiet ], które będzie oświetlało koszulke, co da świetny efekt wieczorem.

http://www.lumina.sklep.pl/images/33087 ... atisse.Jpg
http://www.lumina.sklep.pl/images/33084 ... ezanne.Jpg

Światło własnie takie ^. Wtedy efekt jest piękny. Osobiście chce zrobić coś podobnego, jednak ma to być przestrzenne logo Juve, podświetlane właśnie przez takie bajero :) Troche to wszystko będzie kosztowało, więc na razie to tylko plany, ale mam nadzieję, że coś z tego wylezie.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Huciak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 23:48

Martin pisze:
DamKam pisze: Co do plakatow w Hurra Juventus, to w najnowszym numerze jest chyba plakat Alexa: http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=6793
Tak, megaplakat. W Polsce ten numer powinien byc za okolo 10-12 dni.
Pismo jest już od dziś w Polsce dostępne. Wróciłem niedawno z Wawy ze świeżym magazynem o Naszym kochanym klubie :) Plakat jest przepiękny, na pewno wyląduje w antyramie :D Oprócz tego w gazetce jest 19 stron poświęconych Alexowi i inne artykuły...
POLECAM fanom, warto jest odmówić sobie paru rzeczy i kupić za 24 zł. magazyn z tym wspaniałym plakatem ;)

Jestem fanem Juve od 1996 roku. Wtedy byłem zafascynowany Ravanellim. A terez jestem zakochany w Juve!
JUVE ALE!!!
OlgaJUVEntina

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2006, 00:29

Huciak pisze:Plakat jest przepiękny, na pewno wyląduje w antyramie
Wpełni się zgadzam z tymi słowami. Plakat jest w dodatku dwustronny. Pierwsza strona to duża postać rozradowanego Alessandro (jak ja to kocham :D ), a druga to już jego zbliżenie i wypisane wszystkie gole, które zdobył dla Juventus. Naprawdę warto. A do numeru jest dołączone jeszcze DVD ze wszystkimi bramkami Juve w 2005 roku (42 min.). Ot, takie podsumowanie... :-D

Jakby kogoś nie przekonały słowa to patrzeć i podziwiać :D :
http://img395.imageshack.us/my.php?image=alessa14qr.jpg
http://img480.imageshack.us/my.php?image=alessa26cq.jpg

Huciak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2006, 01:11

OlgaJUVEntina pisze: A do numeru jest dołączone jeszcze DVD ze wszystkimi bramkami Juve w 2005 roku (42 min.). Ot, takie podsumowanie... :-D

Jakby kogoś nie przekonały słowa to patrzeć i podziwiać :D :
http://img395.imageshack.us/my.php?image=alessa14qr.jpg
http://img480.imageshack.us/my.php?image=alessa26cq.jpg
W moim numerze żadnego DVD nie bylo :( jakies fajne te brameczki? Czy wszystkie które mogliśmy znaleźć na forum, stornie, innych stronach wyczerpują to co możemy na DVD znaleźć? Masz może możliwość przegranai tego DVD?
PS. która strona plakatu zawiśnie u Ciebei w pokoju? :) Mi się chyba jednak nardziej podoba ten z wypisanymi bramkami Alexa, ale jeszcze sie zastanawiam nad tym.

Jestem fanem Juve od 1996 roku. Wtedy byłem zafascynowany Ravanellim. A terez jestem zakochany w Juve!
JUVE ALE!!!
ODPOWIEDZ