Kompilacja " Don Fabio " . . by LPE427
- zzz94
- Juventino
Nowy film
Fabio Capello
15 mb / 4 min
Oto link do filmu :
http://www.juventusmania.net/lpe427/don_fabio.wmv
Fabio Capello
15 mb / 4 min
Oto link do filmu :
http://www.juventusmania.net/lpe427/don_fabio.wmv
- LordJuve
- Juventino
Komilacja naprawdę dobra, myślę, że autor ma świetny gust muzyczny... Brawo :!:
Pokazuje Fabio Capello jakiego jeszcze nie znałem, czekam jednak na kompilację o Juventusie jako całej drużynie, a nie pojedyńczych piłkarzach.

- Vincitore
- Juventino
Kompilacja mi się bardzo podoba , gratuluje pomysłu sam miałem pomysł zrobienia kompilacji o Capello ale bardziej się skupiłem na komilacji o Juventusie , niestety nie moge jej nigdzie wrzucic próbowałem na te megaupload yoursendit itd ale po chwili mi się komp wiesza. Wracajac jeszcze do kompilacji to jedynym minusem jest muzyka, może pasuje aczkolwiek usypia. Może do Romy dać taką ponurą muzyke a do Juve jakąś techniawke no bo wiadomo w Juventusie był zawsze bardziej żywy 
Gratuluje Pomysłu
Pozdrawiam
Gratuluje Pomysłu
Pozdrawiam
- Radidam
- Juventino
Tylko w dwoch zdaniach. Kompilacja bardzo fajna, muzyka dobrze dobrana, swietnie sie oglada przy takiej muzyce. Swietnie znalezione materialy o Capello, napewno autor pracy sie wykazał znajomoscia internetu, widzial gdzie szukac
Naprawde fajna sprawa.

- Del Rajko
- Juventino
Kompilacja inna niż wszystkie. Bardzo ciekawie zrobiona w Old School'owym klimacie
Krótka, ale treściwa. Świetnie dobrana muzyka. Jeżli ktoś jeszcze jej nie zassał to gorąco polecam 

- Del Rajko
- Juventino
Ewentualnie tytuł utworu. Jak widać każdemu przypadł on do gustutomek89-15 pisze: bardzo podobala mi sie muzyka. mozesz wrzucic ten kawalek na jakis serwer albo podac linka skad go sciagnales
- ketchupinho
- Juventino
Zauwazcie, ze nie wrzuci bo was NIE ROZUMIE. Tak trudno to zrozumiec, ze to nie jest Polak?;prajkochlajko123 pisze:Ewentualnie tytuł utworu. Jak widać każdemu przypadł on do gustutomek89-15 pisze: bardzo podobala mi sie muzyka. mozesz wrzucic ten kawalek na jakis serwer albo podac linka skad go sciagnalesW sumie nie ma się czemu dziwić, kto już ściągnął kompilacje wie o czym mówie :-D
- Adi666666
- Juventino
Kompilacja jest bardzo dobra, szczególnie że tak mało powstaje kompilacji o naszym trenerze, bardzo ciekawe archiwalne materiały, jedynym mankamentem według mnie jest usypiająca muzyka a pozatym wszytsko ok. Pozdro dla autora tego tematu, wielkie thx za to dzieło 8)
P.S oby więcej takich kompilacji
P.S oby więcej takich kompilacji

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- kosiorekk
- Juventino
Wspaniała kompilcja, bardzo mi sie spodobała i jestem pod wrażeniem roboty! W końcu nie często robione sę kompilacje o trenerach...
Jestem tylko ciekaw skąd ten pan wytrzasnął te materiały o Capello za młodu?
Jestem tylko ciekaw skąd ten pan wytrzasnął te materiały o Capello za młodu?