Kompilacja " Magica Alex " .. by LPE427
- Michal87
- Juventino
Film jest naprawde swietny i na pewno warto go sciagnąć. Dla autora należą sie brawa za to ze znalazł tyle materiałów.
Jedynie można sie przyczepić do muzyki jest troche zbyt monotonna i troche przynudza filmik.
Jedynie można sie przyczepić do muzyki jest troche zbyt monotonna i troche przynudza filmik.
Dobry filmik
bardzo duzo materialow
Muzyczka troszke przynudza... praktycznie jest powtarzana ze 3 razy
Ja tez kieys sie bawilem w tworzenie filmikow tego typu, i musze stwierdzic ze ten jest b.dobry, chociaz do "Droga do sukcesu" to brakuje mu sporo ... Fajne wstawki z pes'a, dobry pomysl 

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- juvemaciek
- Juventino
mi sie nie chce otwożyć strona . ktoś wie czemu
?

- JuveR
- Juventino
Film jest super.Muzyka jest trochę smętna i nudna, ale może być. Zapraszam do ściągania !!!
Nie znam za bardzo angielskiego, ale spróbuje przetłumaczyc:
Film is super.Music is a bit cheerless and boring, but it can be. I invite to exaction !!
zzz94 Thanks for link
Nie znam za bardzo angielskiego, ale spróbuje przetłumaczyc:
Film is super.Music is a bit cheerless and boring, but it can be. I invite to exaction !!
zzz94 Thanks for link

- Bartas_01
- Juventino
Oj faktycznie Twoj OBIEKTYWIZM nie zna granic :rotfl:kramnik pisze:Hmmm - zawod, naprawde kompilacja prezentuje to wszytsko co o Del Piero mozna ukazac - niestety - repertuar strasznie ubogi, czyli pietka i ruleta, taka jest obiektywna prawda, ale to nie jest super dziwne - bo kazdy kto zna prawde ten wie, ze z Aleksa super technik nigdy nie byl. A porownywanie go do Roniego to poprostu zenada - co dopiero porownywac go do Ibrahimovica, gdyby tak cala te kompilacje porownac chocby z technika Zlatana tylko z tego sezonu - wypadlby Aleks przy nim naprwde blado- Paolo widac, ze go kochasz, ale jeszcze mozesz sie zmienic - naprawde. Kompilator zrobil co mogl, ale jesli ktos jest sentymentalny (a kto nie jest ?? chyba tylko ja) - to wmowi sobie, ze jest "geniuszem". Aleksa kiedys podziwialem nie za technike, ale za niezwykla gre - ale teraz wszyscy obracaja kota ogonem, naprawde nic niezwyklego...
Marna prowokacja... ale moze nastepna Ci sie uda

Za to na poprawienie chumoru idealna :-D :-D Az zal komentowac te Twoje wypociny...
Co do samej kompilacji to naprawde swietna!! Pierwszy filmik ktory mnie az tak zafascynowal

Doskonale pokazuje cala poezje gry Alexa jego niesamowity spokoj i opanowanie w kazdej sytuacji

- tomkoz11
- Juventino
Rzeczywiście kompilacja wyróżniająca się zwśród tłumu "splecionych" bramek. Bardzo mi się ona podobam, gdyż nie przedstawia ona strzelonych bramek ale coś o wiele ciekawszego - genialne zwody i zagrania, tak piękne, że aż oddech zapiera.
Wielkie brawa dla LPE427 za ten filmik!
Big thanks to you LPE427 for this compilation. It's really different from compilations which I saw. It shows genius of Alex Del Piero, his great passes and tricks.Summing up I think that this is really good compilation.
Keep on this and your compilations will be fameous...
PS I think that I haven't made too many bugs in my answer, becose I still study english. :-D

Big thanks to you LPE427 for this compilation. It's really different from compilations which I saw. It shows genius of Alex Del Piero, his great passes and tricks.Summing up I think that this is really good compilation.

Keep on this and your compilations will be fameous...
PS I think that I haven't made too many bugs in my answer, becose I still study english. :-D
- M.
- Juventino
Kompilacja świetna, jedna z lepszych jakie kiedykolwiek widziałem, na pewno na dłużej zagości na moim komputerze. Do tej pory nie spotkałem się z większością tricków wykonywanych przez Alexa, więc tym większe słowa uznania dla autora. I jeszcze rulety - czyli coś, co po prostu ubóstwiam, mogę je oglądać godzinami, a jeśli wykonuje je Del Piero to już w ogóle. Kompilację mam kilka dni, a oglądałem ją już 5 razy (zaraz obejrzę jeszcze raz
). O ile się nie mylę, to mam też jakiś udział przy tym filmiku 8) . Wydaje mi się, że ruleta Alexa z meczu ze Szwecją (znaczek TVP1 w prawym górnym rogu) i drybling w meczu z Glasgow Rangers (charakterystyczna choinka) pochodzą ode mnie. Jest mi bardzo miło, że komuś się one przydały i że posłużyły w takiej kompilacji
.
Radzę wziąć patelnię w prawą rękę, oddalić ją na stosowną odległość od głowy. Zamaszystym ruchem przyciągnąć ją w kierunku twarzy, do momentu, w którym poczujesz ból. Następnie proponuję raz jeszcze obejrzeć kompilację i poprosić moderatorów o wykasowanie Twojego posta :roll: .kramnik pisze:Hmmm - zawod, naprawde kompilacja prezentuje to wszytsko co o Del Piero mozna ukazac - niestety - repertuar strasznie ubogi, czyli pietka i ruleta, taka jest obiektywna prawda, ale to nie jest super dziwne - bo kazdy kto zna prawde ten wie, ze z Aleksa super technik nigdy nie byl. A porownywanie go do Roniego to poprostu zenada - co dopiero porownywac go do Ibrahimovica, gdyby tak cala te kompilacje porownac chocby z technika Zlatana tylko z tego sezonu - wypadlby Aleks przy nim naprwde blado- Paolo widac, ze go kochasz, ale jeszcze mozesz sie zmienic - naprawde. Kompilator zrobil co mogl, ale jesli ktos jest sentymentalny (a kto nie jest ?? chyba tylko ja) - to wmowi sobie, ze jest "geniuszem". Aleksa kiedys podziwialem nie za technike, ale za niezwykla gre - ale teraz wszyscy obracaja kota ogonem, naprawde nic niezwyklego...
:roll:
- Del Rajko
- Juventino
Diego pisze:Radzę wziąć patelnię w prawą rękę, oddalić ją na stosowną odległość od głowy. Zamaszystym ruchem przyciągnąć ją w kierunku twarzy, do momentu, w którym poczujesz ból. Następnie proponuję raz jeszcze obejrzeć kompilację i poprosić moderatorów o wykasowanie Twojego posta :roll: .
:rotfl:
MISTRZOSTWO ŚWIATA. Wracam zdołowany po szkole a tu taki pościk na poprawe humoru
- Juve Master
- Juventino
Kompilacja naprawdę bardzo dobra :-D Bardzo miło było obejrzeć zbiór popisów technicznych naszego kapitana
. Jednak muzykę na miejscu autora bym definitywnie zmienił bo uważam, że nie pasuje ona zupełnie do tematyki kompilacji i myślę, że dobrze byłoby gdyby ścieżka dżwiękowa była transowa :twisted: ,choć kilku osobom mogłoby się to nie spodobać.
Poza słabą muzyką, która jest dla mnie bardzo ważna przy ocenie,
filmik jest napradę warta zobaczenie, bo pokazuje jakim geniuszem był jest i zawsze będzie Del Piero. (Przynajmniej dla mnie) :lol:
Ale nie chcę tym stwierdzeniem wywoływać kolejnej "burzy" na forum a w razie czego zapraszam tutaj do rozmowy na ten temat
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... c&start=90

Poza słabą muzyką, która jest dla mnie bardzo ważna przy ocenie,
filmik jest napradę warta zobaczenie, bo pokazuje jakim geniuszem był jest i zawsze będzie Del Piero. (Przynajmniej dla mnie) :lol:
Ale nie chcę tym stwierdzeniem wywoływać kolejnej "burzy" na forum a w razie czego zapraszam tutaj do rozmowy na ten temat

http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... c&start=90
- Radosław Gorol
- Juventino
To co robi dziewczyna to zwykły freestyle.Lord_ Juve pisze:Kompilacja świetna, naprawdę. Do tego jeszcze to wspaniała muzyka, naprawdę polecam!!! Co do szybkości to mi się ściągało z prędkością ok 60 kb/s więc szybko dość.
P.S Bardzo prosiłbym o link do video, w którym Alex DP wykonuje różne sztuczki, chodzi mi o takie jak w tym filmiku: http://www.maxior.pl/?p=index&id=7484&17?
Czy wogóle Del Piero coś takiego robił??? Bardzo proszę o odpowiedź.
polecam strone www.freestyle-lg.prv.pl
tam jest dużo filmów i różnych kompilacji.
Nie wiem czy Alex robi takie rzeczy, ale ja robie:P
- Mateo
- Juventino
Tak przeglądam sobie ten temat i widze, że nie wypowiedziałem się jeszcze w nim o całej kompilacji. Jako kompilator i wielki fan Alexa muszę się o to pokusić 8) .
Kompilacja jest naprawde świetna :!: . Nie mam pojęcia skąd ten gościu zebrał mnóstwo takich fajnych tricków i zagrań ze ''starych czasów''. Jeśli ktoś nadal twierdzi, że Alex nie jest geniuszem i jest słabym technikiem to chyba jest albo conajmniej troche nieobiektywny albo ślepy :lol: .
Przyznaje, że sztuczki, które prezentuje np Cristiano Ronaldo czy Zlatan są bardziej efektowne czy fajniejsze
. Tylko co z nich wynika? A tyle, że w/w zawodnicy wstrzymają akcje zespołu, niejeden trick im nie wyjdzie, takie zagranie nie przynosi drużynie korzyści. A jak napisał Paolo Rossi tacy gracze jak Zidane czy Del Piero może robią coś ''prostszego'', ale zawsze coś ciekawego z tego dla drużyny wynika, a napewno już drużyna nie traci na ich indywidualnych popisach
.
Brawo Brawo Alex i brawa dla twórcy
. Mam nadzieje, że nasi kompilatorzy w konkursie m.in. z tych zagrań zrobią coś ciekawego :!: .
Kompilacja jest naprawde świetna :!: . Nie mam pojęcia skąd ten gościu zebrał mnóstwo takich fajnych tricków i zagrań ze ''starych czasów''. Jeśli ktoś nadal twierdzi, że Alex nie jest geniuszem i jest słabym technikiem to chyba jest albo conajmniej troche nieobiektywny albo ślepy :lol: .
Przyznaje, że sztuczki, które prezentuje np Cristiano Ronaldo czy Zlatan są bardziej efektowne czy fajniejsze

Brawo Brawo Alex i brawa dla twórcy
- fanjuvekubat
- Juventino
Ten filmik to coś niesamowitego, cudownego i boskiego. DEL PIERO jest po prostu magiczny. Tak naprawde to dzieki niemu kiedy byłem bardzo małym chłopcem polubiłem piłke nożną. On jest po prostu świetny. DEL PIERO to jest to!!!!
Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro