PW: (1/4) JUVENTUS 2-3 Roma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 10:54

Ehh , będzie szalenie ciężko , w ostatnim meczu gra nie była taka tragiczna brakowało tylko wykończenia akcji. Jeżeli zweryfikujemy dwa czynniki króte wpłynęły na porażke w pierwszym meczu to napewno przejdziemy. Tym czynikami jest w/w skutecznosć i gra w obranie która w ostatnich czasach nie zachwycamy. Styczeń należał zdecydowanie do Romy , wygrali wszystkie mecze (?) , więc trzeba im już na starcie Luty zepsuć. Zlatana zostawy na Udinese niech wyjdzie Del Piero i Trezeguet. Po bokach Camoranesi i Mutu w środku Vieira z Blasim. Obrona najsilniejsza no i w bramce można postawić na Abiattiego. Gdyby nie szło to można "użyć" Zlatana i Nedveda. Sądze że pokonamy Romę. Pokonaliśmy Viole, więc z i Romę trzeba pokonać.

Mój typ 0-2 Camoranesi , Balzaretti :smile:

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 11:12

No to znowu nie będzie łatwy pojedynek, tym bardziej, że trzeba wygrać przewagą 2 bramek... Szkoda, że Treze nie zagra, napewno awans przyszedłby łatwiej. Jednak zawsze jest Alex, Ibra powinien się przebudzić, a także Mutu miewający ostatnio dość cześto znakomite mecze. Wynik jest trudny do wytypowania, ale myśle, że Juve awansuje :D :pray:

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 11:18

A wie ktoś czy mecz (rewanżowy Roma-Juve) bedzie transmitowany na jakims z CANALE+ czy tylko na RaiUno?

na poprzedniej stronie masz wypisane przez Rafala005 wszystkie kanaly na których bedzie transmitowany mecz. Kornknot

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
mieczkos10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 13:32

hej:D:D:D ma ktos moze skrot z meczu juve roma 2:3???
jesli tak to prosze niech zamiesci linka 8) 8) 8) dziekowa
Ti Amo JuVe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 13:56

Nie wiem czy będzie utowrzony osobny temat o rewanżu, więc wypowiem sie tu...no mecz nie będzie łatwy niestety gramy z Romą która wygrała już 9 meczów pod rząd. Jest to prestiżowe spotkanie które trzeba wygrać!! Każdy wie, że nasi kibice sie nie nawidzą, także polscy!! Don Fabio z reguły wystawi rezerwowy skład, bo nie przykłada wielkiej wagi do Pucharu Włoch. Moim zdaniem mecz będzie zacięty niestety według mnie nie uda nam sie przejść do nastepnej rundy... stawiam 1-0 kto? Oczywiście Alex Del Piero

P.S Po meczu proszę o bramki i jakiś skrócik! Z Góry dzieki!!

P.S Przepraszam, ale ten post skopiuje do właściwego tematu, więc proszę Mderatorów aby ten post usunęli jeśli nie bedzie problemu!! Aha i przepraszam za zrobienie głupiej roboty!!
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2006, 17:07 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 15:12

ja mam wielka nadzieje ze Juventus awansuje bo napewno latwiej bedzie teraz zdobyc puchar włoch niz nigdy dotad. Odpadl najwiekszy rywal Juventusu czyli Milan ktory juz po pierwszej polowie bylo wiadome ze nieawansuja . Mam nadzieje ze Capello da dzisiaj szanse wykazaniu sie Zlatanowi ktory udowodni ze umie strzelac bramki choc w tym sezonie dosc rzadko trafia do siatki rywali. Wydaje mi sie ze Zlatan wystapi w ataku z Del Piero, trezeguet troche odpocznie bo troche w meczu z ascoli nastrzelal to mu wystarczy :smile: Na pomocy mam nadzieje rowniez ze zagra nasi najelpsi pomocnicy czyli Vieira z Emersonem w srodku a po bokach mutu ktory zastapi Nedveda i z prawej ostatnio w klotni z Capello Mauro German Camoranesi.

Obrazek
Zablokowany