Ale...

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2006, 22:06

........
Ostatnio zmieniony 12 października 2008, 18:41 przez rad3k88, łącznie zmieniany 2 razy.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 08:21

Odniose sie pierw do piłkarza którego bardzo ceniłem jak grał w barwach Juve, a obecnie gra w barwach hiszpańskiej drużyny Virareall (czyżby źle napisalem ;/). Alessio moim zdaniem mógł zostać bo jest lepszy niż Gannicheda czy Blasi, ok wszyscy 3 są od destrukcji, ale kto pamięta bramki GG czy Blasiego ? nikt bo takowych dawno nie było. A patrząc na Alessiego jako piłkarza który pracuje więcej w obronie niż w ataku, moża zobaczyć także często bramki, a do tego gra dośc ładnie(co pokzała kompilacja)

Teraz słowa czysto opiniotwórcze. :D (Radek nie patrzałem na nasze zatargi)Hmm pierwszym minusem jest długość szkoda że nie był dłuższy film, ale zapewne nie miałeś zbyt wielu materiąłów by sporządzić ciekawszed dzieło. Drugie muzyka dość haoteczyna piosenka osobiście mi się podoba lubie mocne brzmienia, ale czy ona pasowała do tego filmu?Moim zdaniem nie.Patrząc na tą kompilacje widziałem mało efektów, ale tu musze ciebie pochwalić z jeden efekt, tą flare jest poprostu elegancka i miła dla oka, pokazuje jaka to musiała być bomba, która kopnoł sam Tachh.Ogólnie nie ma czego zarzucić tej kompilacji ;].
pozdro
----------
patrz Radeek jak to się złożyło że to ja pierwszy ciebie skomentowałem, to była czysta dla mnie przyjemonośc stary :)

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 10:15

Podoba mi się :D Muza nie jest w sumie taka zła chociaż ja jako drechuuu 8) (nie no JOKE :-D )wolałbym jakieś szybkie techno. Qrdę nie wiedziałem że Alessio takie bomby walił. Widziałem ten mecz Villarealu z ManU i grał naprawdę nieźle. Również uważam że jest lepszy od GG i Blasiego ale cóż to nie ja odpowiadam za transfery w Juve(może to i dobrze :smile: ). Co do samej kompilacji to rzeczywiście mogłaby być dłuższa. Dobra bk-a jest na końcu jak dwa lole tańczą :lol:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 10:33

Eeee muza właśnie dobra bo Alessio był harpaganem i muza akurat pod niego :wink: Kompilacja ta jest jedna z lepszych jakie widziałem na tym forum , widać że miałeś pomysł i całą strukture zrobienia tego. Nie są to bezmyślnie powklejane bramki dodanie 2-3 efektów i jakaś muzyka. Moim zdaniem kompilacja na 6 z "+" :smile:

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 10:49

Wreszcie się doczekałem kompilacji o Tacchinardim. 8)
Wielkie brawa dla Radka za wykonanie,naprawde jest na co popatrzeć.
Muza według mnie dobrana bardzo dobrze,pasuje do całości. :bravo:
Jedynym według mnie minusem jest czas trwania.Na pewno nie łatwo jest zdobyć materiały o tym piłkarzu ale tobie się udało.
Kompilację oceniam na 4+(w skali 1-6) 8)
+ dałem za to że Alessio był i jest nadal moim drugim ulubionym piłkarzem.Nie wiem jak można było oddać tego zawodnika?
Blasi i GG nigdy nie osiągną takiej klasy jaką miał ten piłkarz.Mogą być co najwyżej jego kiepskimi namiastkami.
Tacchinardi nie dość że był nieustępliwy i zawsze walczył o każdą piłkę to jeszcze potafił strzelać piękne bramki i posyłać piękne prostopadłe podania w pole karne.
Pozbycie się tego zawodnika uważam za największy błąd w Juve w ostatnich latach.To tyle...
Radek trzymaj tak dalej :ok:

Obrazek
Papa Roach 17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 11:21

Co do Twojgo dzieła to muszę Ci przyznać, że mi się bardzo podoba. :-D Muzyka jest fajna i dobrze wybrane momenty z meczy. Szkoda tylko właśnie co do tych "momentów" ze nie ma jakichs błysków w środku pola, więcej odbiorów ale to tylko moja opinia.
Te elementy są ale gdyby ich było więcej byłoby swietnie. Wiem, że cieżko takie materiały zdobyć.
Ten klip jest niezły.
W skali od 1 do 6 daje "4".
Pozdrawiam.
:lol:

harnasssss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 12:51

Tachinardi rulezzzz :dance: Filmik naprawde spoko. Jak widać na filmiku Tachinardi potrafi uderzyć i świetnie asystować. Oddając go do Villareal zrobiliśmy okropny błąd :doh: No i niech mi ktoś teraz powie, że od Alessia jest lepszy ten ciawar (Emerson) :D To oczywiście tylko mój pogląd i wielu nie będzie się z nim zgadzało. Ale powiedzmy szczere: Alessio jest po prostu lepszy od Emersona.

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 12:56

harnasssss pisze:Alessio jest po prostu lepszy od Emersona.
Stary nie rób kpin... Że niby Alessio jest lepszy od Emersona. Przecież on w ostatnim roku pobytu w Turynie nie potrafił wykonać prostego podania, po prostu był słaby

A co do filmiku to mi sie nie spodobał specjalnie.

Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 16:50

Radeek od dzisiaj Cię nie lubie :evil: :D . Od jakiegoś czasu miałem chęć zrobić coś fajnego o Tacchinardim, a ty tymczasem mnie ubiegłeś. Teraz głównie zajmuje się konkursem, a później może zrobie coś o Baggio albo Mutu :roll: . W każdym razie mnie ubiegłeś i nie wiem czy teraz jest sens robić następną kompilke o Alessio...zwłaszcza, że ta jest bardzo dobra :) . Ale do rzeczy :wink: .

Filmik bardzo mi się podoba. Jestem wręcz pozytywnie zaskoczony. Naprawde fajne materiały ci podesłali goście. Widze, że opanowałeś już w dużym stopniu nasz nowy program :-D . Mogłeś napisać kto ci na początku pomagał go obsługiwać :D . Długość kompilacja jest w sam raz, dobrze, że nie jest za krótka. Bardzo ciężko znaleźć materiały o Tacchim, bo choć również bardzo go lubię, to jednak nie był jakimś niesamowitym graczem, bramek też nie strzelił zbyt wielu. Bramki są wszystkie, których tu oczekiwałem, fajnie, że są też zagrania z Villareal. Nie przesadziłeś z efektami, ale to bardzo dobrze :wink: . Muzyka również bardzo fajna, pasuje do kompilacji o Alessio.

Brawo Radeek tak dalej 3maj :!: :bravo: . Nie widziałem jak dotąd żadnej kompili o Tacchim, więc też nie widziałem lepszej :-D . Moja ocena w skali szkolnej to 5 8) :wink: . Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam.

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 18:02

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 19:59 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

citek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2006, 11:07

No tesz nietypowa, a takie zciągałem. To tesz WMM :?:
No fajna, fajna co tu dużo mówić.
tak jak o Maresce 1/6 według skali niemieckiej

ODPOWIEDZ